al_sahra Re: Najpiękniejsza plaża 11.06.26, 21:49 Tyle pięknych zdjęć! (i pięknych miejsc do odwiedzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 09:24 nie przesadzaj, większość takich zdjęć zrobisz nad polskim Bałtykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 10:30 wyprawa32768 napisał: > nie przesadzaj, większość takich zdjęć zrobisz nad polskim Bałtykiem. Daj linki I jeżeli pieniądze są najważniejsze to ja mogę ci znaleźć wiele tańszych opcje niż Półwysep Helski, który lubisz.; Np wieś mazowiecka - dobra była dla Chopina to o dla ciebie powinna być ok. Nie wiem po co jezdzisz na biedawakacje skoroozesz 5 tygodni na mazowszu spedzic Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 15:43 nie zauważyłeś tematu że mowa jest o plażach ? załóż temat o wsiach to będzie o wsiach Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 17:49 na zdjęciach brudny Bałtyk Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 11:28 No i tez piknie Zalezy jakie ma sie wymagania . Jedni lubia plaskosci i piasek po horyzont , inni chcieli by miec jakies knajpki przy plazy , sraczyk i godziwe prysznice.Nie wspomne o jakichs lozkach czy parasolach , "babcie i dziadki "niechetnie kopia grajdoly czy leza na piasku ....Raz sie okopiesz czy oparawanujesz i musisz bronic swojej twierdzy , nie wspomne juz o targaniu tego calego majdanu , zeby przezyc dzien na plazy z cala rodzina , krzesla, prowiant i boh wi co tam jeszcze ....I to wszystko przez te sosnowe pachnace laski , piaszczysta droga ... Ja nie dziwie sie ze pozniej stygma ,ze lezy sie plackiem na sloncu i wypieka na chrupko Bo tam nie ma co robic ... Podobno najlepsza plaza jest w Swinoujsciu ... BYlam na kilku polskich - W Jastrzebiej , w Karwi , we Wladyslawowie, w Sopocie, w Lebie i w Krynicy Morskiej - no piknie, ale uczciwie przyznam, ze wole bardziej zorganizowane plaze , zagwarantowana pogode i naprawde cieple morze W UK mamy bardziej interesujace plaze , niestety pogoda nie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 16:08 I co do Bałtyku przypominam - TANIEJ ! niż za granicą. Gdyby ktoś zapomniał... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 16:50 jak sie szuka hotelu z widokiem na morze to nie koniecznie taniej .... Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:28 a74-7 napisał: > jak sie szuka hotelu z widokiem na morze to nie koniecznie taniej .... W ogóle zależy dla kogo. Dla mnie Bahamy wypadają taniej niż Baltyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:51 al_sahra napisała: > W ogóle zależy dla kogo. Dla mnie Bahamy wypadają taniej niż Baltyk. > Bingo Dominican Rep. & Mexico - pour moi, the cheapest of the cheapest - wakacje nad Baltykiem to jednak spory wydatek jesli jeszcze doliczyc np. wszystkie "zobowiazania" familijne przy okazji Ja juz nie wspomne o cheapo Florydzie czy Cuba, ktorych teraz nie odwiedzam (z 2 roznych powodow, of course, eh). Punkt widzenia (liczenia kosztow!) etc ... Czy juz czas na watek o najpiekniejszych gorach? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:16 Dzięki, ale nad twój Kanał Królewiecki i tak się nie wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:54 mocca26 napisała: > Troll maniak Well, bycie maniakiem polskiego Baltyku da sie tolerowac - w obliczu tylu innych maniakow innych rzeczy, ten akurat taki patriotyczno-malo-niebezpieczny Pisze z pozycji "maniaczki zimy & sniegu" (wherever) - tez nie zawsze wszyscy rozumieja Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:29 Plaże na Seszelach ogólnie pierwsze miejsce, te skały i turkusowa woda niesamowite, oczywiście z królową anse source d argent Plaża w varadero za najczystszy piasek i wodę z tym piaskiem Plaża whiteheaven ale widziana z lotu rzeczywiście jest jak w niebie Odpowiedz Link Zgłoś