Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza plaża

• al_sahra Re: Najpiękniejsza plaża 11.06.26, 21:49
      Tyle pięknych zdjęć! (i pięknych miejsc do odwiedzenia).
      • wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 09:24
        nie przesadzaj, większość takich zdjęć zrobisz nad polskim Bałtykiem.
        • wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 09:24
          i taniej !
        • mocca26 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 10:30
          wyprawa32768 napisał:

> nie przesadzaj, większość takich zdjęć zrobisz nad polskim Bałtykiem.

Daj linkismile

I jeżeli pieniądze są najważniejsze to ja mogę ci znaleźć wiele tańszych opcje niż Półwysep Helski, który lubisz.; Np wieś mazowiecka - dobra była dla Chopina to o dla ciebie powinna być ok. Nie wiem po co jezdzisz na biedawakacje skoroozesz 5 tygodni na mazowszu spedzic

• wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 15:43
            nie zauważyłeś tematu że mowa jest o plażach ? załóż temat o wsiach to będzie o wsiach
    • wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 12.06.26, 17:49
      na zdjęciach brudny Bałtyk
      • a74-7 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 11:28
        No i tez piknie big_grin
        Zalezy jakie ma sie wymagania smile.
        Jedni lubia plaskosci i piasek po horyzont , inni chcieli by miec jakies knajpki przy plazy , sraczyk i godziwe prysznice.Nie wspomne o jakichs lozkach czy parasolach , "babcie i dziadki "niechetnie kopia grajdoly czy leza na piasku ....Raz sie okopiesz czy oparawanujesz i musisz bronic swojej twierdzy , nie wspomne juz o targaniu tego calego majdanu , zeby przezyc dzien na plazy z cala rodzina , krzesla, prowiant i boh wi co tam jeszcze ....I to wszystko przez te sosnowe pachnace laski , piaszczysta droga ...
        Ja nie dziwie sie ze pozniej stygma ,ze lezy sie plackiem na sloncu i wypieka na chrupko winkBo tam nie ma co robic ...
        Podobno najlepsza plaza jest w Swinoujsciu ...
        BYlam na kilku polskich - W Jastrzebiej , w Karwi , we Wladyslawowie, w Sopocie, w Lebie i w Krynicy Morskiej - no piknie, ale uczciwie przyznam, ze wole bardziej zorganizowane plaze , zagwarantowana pogode i naprawde cieple morze smile
        W UK mamy bardziej interesujace plaze , niestety pogoda nie powalasmile.
        • wyprawa32768 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 16:08
          I co do Bałtyku przypominam - TANIEJ ! niż za granicą. Gdyby ktoś zapomniał...
          • a74-7 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 16:50
            jak sie szuka hotelu z widokiem na morze to nie koniecznie taniej ....
            • al_sahra Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:28
              a74-7 napisał:

> jak sie szuka hotelu z widokiem na morze to nie koniecznie taniej ....

W ogóle zależy dla kogo. Dla mnie Bahamy wypadają taniej niż Baltyk.
              • bi_scotti Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:51
                al_sahra napisała:

> W ogóle zależy dla kogo. Dla mnie Bahamy wypadają taniej niż Baltyk.
                >

Bingo big_grin Dominican Rep. & Mexico - pour moi, the cheapest of the cheapest - wakacje nad Baltykiem to jednak spory wydatek jesli jeszcze doliczyc np. wszystkie "zobowiazania" familijne przy okazji wink Ja juz nie wspomne o cheapo Florydzie czy Cuba, ktorych teraz nie odwiedzam (z 2 roznych powodow, of course, eh). Punkt widzenia (liczenia kosztow!) etc ... big_grin
                Czy juz czas na watek o najpiekniejszych gorach? tongue_out Cheers.
          • pursuedbyabear Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:16
            Dzięki, ale nad twój Kanał Królewiecki i tak się nie wybierzemy.
          • mocca26 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:45
            Troll maniak
            • bi_scotti Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:54
              mocca26 napisała:

> Troll maniak

Well, bycie maniakiem polskiego Baltyku da sie tolerowac - w obliczu tylu innych maniakow innych rzeczy, ten akurat taki patriotyczno-malo-niebezpieczny big_grin Pisze z pozycji "maniaczki zimy & sniegu" (wherever) - tez nie zawsze wszyscy rozumieja wink Cheers.
              • mocca26 Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 18:12
                To jest całkiem inny maniak wink
    • pani.asma Re: Najpiękniejsza plaża 13.06.26, 17:29
      Plaże na Seszelach ogólnie pierwsze miejsce, te skały i turkusowa woda niesamowite, oczywiście z królową anse source d argent

Plaża w varadero za najczystszy piasek i wodę z tym piaskiem

Plaża whiteheaven ale widziana z lotu rzeczywiście jest jak w niebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka