hailey_bieber2004 17.06.26, 22:05 Chciałam potwierdzić, że w klapkach na obcasie da się chodzić - jako rzekła swego czasu Daniela, a ja nie wierzyłam, póki nie przymierzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skat_0 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:10 Co to za marka? Tez mam ochote na takie klapeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:45 A nie czujesz, że w takich klapkach drobisz jak gejsza? I że narzucają określony styl, typu mała dziunia w wąskiej spódniczce? Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:50 Nie wiem, na razie mają premierę z oversizowa koszula ze sztywnej bawełny, spodniami capri i minimalistyczną torebka z COS. Coś a la wczesny Calvin Klein. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:59 Jeśli potrafisz ograć spodnie Capri, to i klapki na obcasie ograsz, szacun Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 08:12 taje napisała: > Jeśli potrafisz ograć spodnie Capri, to i klapki na obcasie ograsz, szacun czy te capri wygladaja jak rybaczki ? > Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:16 Miałam kiedyś klapki na obcasie, ale niższym. Dało się chodzić, tylko moje były dużo „głębsze”. W sensie zachodziły dalej na stopę, nie tylko na palce, jak te Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 08:15 eliszka25 napisała: > Miałam kiedyś klapki na obcasie, ale niższym. Dało się chodzić, tylko moje były > dużo „głębsze”. W sensie zachodziły dalej na stopę, nie tylko na palce, jak te > moje najlepsze klapeczki na mega obcasie jakiejs brazyliskjiej firmy (albo z brazylijskiej skory, wiem ze byla tam brazylia ), kupilam 100 lat temu w jakim przypadkowym butiku w NY tylko dlatego ze byly sliczne, chcialam po prostu na nie patrzec, nie wierzylam, ze da sie w tym chodzic, po czym okazalo ze nie tylko chodzic ale TANCZYC tez przetanczylam w nich nie jedna noc az zaluje ze nie wiem co to byla za firma, ale to bylo cudo nad cudy Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:30 Z łazienki do łóżka na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:30 Szkoda, że nie ma tam puszków... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 23:40 Takie klapeczki na obcasie z puszkiem to chyba Jola-kotka nosiła, czy coś mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 09:33 Kazar ma chyba z 20 modeli, może znajdziesz i z puszkiem 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 16:02 alpepe napisała: > Szkoda, że nie ma tam puszków... > No właśnie. Takie z puszkiem miała moja chrzestna i ja je nosiłam już w wieku dwóch lat. Jakimś cudem się nie zabiłam wtedy to może i dziś by się udało. Ale to magia puszków, muszà być puszki. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 23:34 Czy sugerujesz, ze Daniela klamie??? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 23:45 Jak to, prawniczka kłamie? 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 23:47 Sugeruję erotyczne przeznaczenie takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 23:49 W erotycznym przeznaczeniu się w nich przecież nie chodzi 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 22:31 nie umiem chodzic w klapkach, nawet bez obcasow ... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 17.06.26, 23:03 Bo to muszą być odpowiednie klapki. Ja w niektórych mogę chodzić bez problemu, inne gubię. Nie umiem chodzić w japonkach. Wszystkie mnie „gryzą” między palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 06:45 Mnie japonki robią odleżynę między palcami, robiłam z trzy razy podchody, no nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 08:05 U mnie też się nie da. Ten pasek między palcami mnie boli i koniec. Nawet moje ulubione skechersy w formie japonek nie dają rady. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 08:43 > U mnie też się nie da. Ten pasek między palcami mnie boli i koniec. mnie wiekszosc butow obciera i boli (przynajmniej na poczatku) - a ten pasek od japonek wlasnie nie! dziwne. jednak japonek nie umiem nosic, wlasnie przez to, ze to klapki i probuje palcami utrzymac but na stopie (jesli wiecie, o co chodzi?). chodzi w nich w zasadzie tylko na pedikur lub (bardzo) krotkie dystanse (z auta na plaze ) Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 09:29 Wiemy z tego względu właśnie mówią, że Japonki niezdrowe. Mam Kuro to samo z butami, na początku lata ogryzione do imentu stopy, potem jakoś stopy chyba się przyzwyczajają Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 09:54 i te klapki Cie nie gryza?? ja "juz wiem", ze obtarlyby mnie i kolo palcow z przodu i na podbiciu - czyli wszedzie tam, gdzie krawedzie buta dotykaja skory Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:14 Mnie by takie klapeczki też obtarły na palcach. Aleeee kilka lat temu odkryłam sprej do stóp zapobiegający obcieraniu w dosenbachu (Deichmann) i on faktycznie pomaga. Jak zaczynam sezon sandałowy, to spryskuję stopy przed każdym założeniem butów i nie mam tak zmasakrowanych stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:19 poproszę o pokazanie tego sprayu - będę dziś w okolicach Deichmanna, to zakupię! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 12:52 W tym roku jeszcze nie używałam. W necie nie mogę znaleźć. Poszukam w domu po powrocie z pracy, ale nie dam głowy, że jeszcze mam zeszłoroczny. Kupuję stacjonarnie w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 13:06 to zapytam w sklepie. u nas problem z tymi produktami deichmanna jest taki (dla mnie), ze one staja na polkach za kasa i o kazdy trzeba wypytywac sprzedawcow, gdy sie juz placi za cos innego (albo czekac, az jakas kasa jest wolna, a to sie rzadko zdarza). nie lubie tak wstrzymywac kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 13:27 Jesteś takim samym klientem jak inni, Kuro, nie wstrzymujesz kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 21:11 kura17 napisała: > poproszę o pokazanie tego sprayu - będę dziś w okolicach Deichmanna, to zakupię > ! > Szukaj jedwab w spreju, bywa w drogeriach. Używam od wielu lat nawet do butów pełnych na gołą stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:34 Przeciwko otarciom jest jeszcze jeden patent, lepszy niż spray - sztyft przeciwko otarciom Compeed. Absolutnie genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:37 u mnie ten compeed się nie sprawdza 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 15:07 Ten sztyft compeed działa głównie na pięty. Sandały ocierają mnie każdym paskiem. Jak sobie spryskam całą stopę, to nie mam problemu, że otarło mnie dokładnie tam, gdzie nie maznęłam sztyftem. Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 11:04 Kupiłam takie silikonowe coś - podkleję w miejscu, gdzie małe palce Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:17 Też potwierdzam, bo miałam podobne, tylko troszkę bardziej zabudowane. Ale teraz już takich nie noszę, bo przy dłuższym chodzeniu męczą mi się nogi. Cóż, starość nie radość... Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:35 Poszłam pooglądać te klapki na stronę Kazar i te są piękne 😍 ale ja bym w tym skręciła kostkę jeszcze przed dojściem do windy :p Odpowiedz Link Zgłoś
demodee2 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 10:58 > a ja nie wierzyłam, póki nie przymierzyłam. Ale między "przymierzeniem" a "chodzeniem" jest kilka kilometrów różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 13:47 A Danieli ani widu ani czytu 🤣 gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 13:54 A ona czasem nie jest na wakacjach? Jakiś czas już jej nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 15:42 Daniela chyba zawsze pisywala na forum z urlopu, teraz widze ze nie ma jej juz od 31 maja. Coz to za niepokojace znikniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 15:47 Tak, zazwyczaj wklejala zdjecia z plazy. Moze tym razem wybrala dzika destynacje bez zasiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Szukam Danieli - buty 24.06.26, 13:04 azalee napisała: > Tak, zazwyczaj wklejala zdjecia z plazy. > Moze tym razem wybrala dzika destynacje bez zasiegu? Moze leczy rany po referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 16:01 Kurde, to faktycznie długo, dłużej, niż myślałam .. Czy ktoś na forum ma z nią kontakt prywatnie i może powiedzieć, że u niej wszystko ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 18:14 moze sie pogorszylo z mama Danieli? albo po prostu zrobila odwyk od ematki? co jestem w stanie zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 18:13 lubie klapki, choc nie na takim obcasie, szczegolnie lubilam takie z zakrytymi palcami na obcasie typu 'kaczuszka' albo niskim 'klocku', godzinami moglam chodzic w domu tez tylko 'kapcie' typu klapki ale skonczylo sie jak sie skonczylo nad czym boleje Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Szukam Danieli - buty 18.06.26, 19:06 Jestem. A nie mówiłam, że sie da chodzić. Kwestoa wyprofilowania buta. A na forum mnie brak faktycznie bo chwilowo nie mam mocy przerobowych 😘 Odpowiedz Link Zgłoś