lajtova 17.07.26, 21:32 Będzie się działa we wspolczesnej Polsce. Zacznie się od zdarzenia gdzie alfons sprzeciwia się związką partnerskim, bo one godzą w „tradycyjne wartości”. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxyhitchhiker Re: Chcę napisać powieść 17.07.26, 21:39 >sprzeciwia się związką partnerskim Tylko weź dobrego korektora Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Chcę napisać powieść 17.07.26, 22:16 Zlecenia przyjmuję na gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Chcę napisać powieść 17.07.26, 22:18 I to to bedzie czytal ? No jeszcze za to placil? Odpowiedz Link Zgłoś
healios Re: Chcę napisać powieść 18.07.26, 11:25 Jak duzo seksu bedzie najlepiej gejowskiego to bede czytac, tylko musi byc dobrze napisany, nie krindzowo. Ale czy to sie nie bedzie z tymi tradycyjnymi wartosciami klocic?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Chcę napisać powieść 18.07.26, 19:02 healios napisała: > Jak duzo seksu bedzie najlepiej gejowskiego to bede czytac, tylko musi byc dobr > ze napisany, nie krindzowo. Ale czy to sie nie bedzie z tymi tradycyjnymi warto > sciami klocic?🤔 Jeszcze musi kto to wydrukowac.. chyba ze z gory zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
buldogkolejnyban Re: Chcę napisać powieść 18.07.26, 10:26 Jedna Kąfa zorganizuje kampanię poświęconom związką. Druga Kąfa zapłaci z nawiązkom. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Chcę napisać powieść 18.07.26, 12:31 A jej tytuł będzie brzmieć "Statek miłości" Chociaż nie!, to zbyt banalne i oczywiste. W każdym razie zwracam uwagę, że niektórzy oceniają po okładce, i że tytuł jest ważny Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Chcę napisać powieść 18.07.26, 12:35 Może "Talerz zwany Pożądaniem"? Odpowiedz Link Zgłoś