alfa36 24.07.26, 13:59 Czy znajdę krem z filtrem, który nie brudzi ubrań? Podzielcie się, proszę, doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Spf 24.07.26, 14:26 Transparent Lab Invisible, ma żółtawy półprzezroczysty kolor Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Spf 24.07.26, 18:18 A co Ty zakładasz na plażę, żeby się martwić o pobrudzenie kremem? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Spf 24.07.26, 19:30 Weź, to upierdliwe. Ile moja córka poplamiła ubrań i tego się nie dało sprać, a ja nie wiedziałam, co jest przyczyną. Okazało się, że krem z filtrem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Spf 24.07.26, 19:34 Kiedy kremami z filtrem ludzie smarują się przed opalaniem. Głównie na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Spf 24.07.26, 19:38 Chyba, że mówimy o Falczakowej, która używała tylu kremów, że w ciągu nocy kilkakrotnie ześlizgiwała się z łóżka. Powyższe rozpoznają jedynie starsze czytelniczki "Przekroju". Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spf 24.07.26, 19:41 krwawy.lolo napisał: > Kiedy kremami z filtrem ludzie smarują się przed opalaniem. Głównie na plaży. Lolo tłumaczy nam świat, jakie to miłe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Spf 24.07.26, 20:31 On dobrze wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, że kobiety używają filtra na co dzień. Był już w tylu wątkach na ten temat. Nie wiem teraz, które wytłumaczenie jest gorsze, jednokomórkowy mózg pamiętający ledwo drogę do kibla, czy pajacowanie z absurdalnym wyobrażeniem, że kogokolwiek tego rodzaju uwagi śmieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Spf 24.07.26, 20:49 1.Colibri Daily SPF 50+ Moisturizer. Chemiczny filtr. Nie zdarzyło mi się, by zostawił ślady. 2.Hej Organic Sensitive LSF50 Daily Sun Fluid. Mineralny, ale bardzo lekki i praktycznie nie odbarwia. Jedynie na ciemnych tekstylnych kapeluszach zostawia przy poceniu się na czole delikatne jasne smugi, które się bardzo łatwo spierają. Podaję go, bo chemiczne zostawiają często trwałe żółte plamy i jak się ma coś białego na sobie, to mineralne filtry mogą być lepsze, bo przy papraniu nie widać i się właśnie łatwo spierają. Odpowiedz Link Zgłoś