Gość: Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:51 Ile zarabia Opiekun Klienta w Getin Banku i jak sie tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: Getin Bank IP: *.uni.opole.pl 17.04.06, 23:56 hihiih-daj se spokój,hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Odradzam prace w Getin IP: *.devs.futuro.pl 25.06.06, 23:53 Bardzo wiele dobrego pisze sie o rosnacej w sile strukturze Getin Banku,bardzo wiele o coraz bogatszym Leszku Czarneckim...ale!!!! Uwaga!!! Wszystko kosztem normalnych ludzi, opiekunow klienta. Ja pracowalam jakis czas w Wawie (za dlugo zwazajac na to jak wykorzystuja czlowieka, i dostatecznie dlugo aby miec jasna opinie).Sama odeszlam wiec komentarz ten nie jest mszczeniem sie na nikim a otworzeniem oczu - moze wlasnie prezesom Getin Banku. Opiekun klienta zarabia niecale 1500 zl netto. I nie za 8 godzin pracy ale za minimum 9,5 godziny - do 12 godzin wlacznie.Plany sa takie ze..zeby je wyrobic nalezy miec chody w Getin Bussines (zeby ktos dawal namiary na zainteresowanych kredytem gotowkowym).Do tego przez minimum 4 miesiace siedzisz tylko na obsludze kasowej - a twoje 'kolezanki' zgarniaja wszystkich klientow zainteresowanych kredytem i karta kredytowa (bo te produkty sa w planie!).I jak tu wyrobic chocby 80procent od ktorego placa prowizje.Ktos powinien sie zastanowic nad roznicami w prowizjach opiekunow(sa tacy,ktorzy nie dostaja nic-i tacy,ktorzy maja po 150 procent planu!).Na stanowisku opiekuna klienta powinny byc podobne wykonania planu,bo to klient przychodzi do nas..A obdzwonki zdaja sie psu na bude.Co z tego ze ja dzwonilam jak moje zaradne kolezanki nic mi nie mowiac zgarnialy umowionego przeze mnie klienta!! Do tego niekolezenskosc!!Nie pracuje sie tam zespolowo-tylko kazdy patrzy na siebie i na to, zeby jeszcze komus podebrac klienta. Przyszlam do Getin Banku z wiara,ze to dobry polski bank,z potencjalem-odeszlam z niesmakiem zalujac,ze odeszlam z dobrej pracy kuszona na rozmowie kwalifikacyjnek 'gorami zlota". Nie polecam pracy w tej instytucji! Chyba,ze ktos lubi wolontariat - ale w tym wypadku polecam tez inne formy. Pozdrawiam. P.S.Na otarcie lez powiem tyle-bez problemu wrocilam do swojej starej pracy,dostalam podwyzke i nie mysle juz o zmianie pracy.Czasem czlowiek chce cos odswiezyc,zobaczyc czy moze gdzies jest lepiej..calkiem bez sensu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś