heksa4 27.11.04, 20:10 W związku z tym nie mam zielonego pojęcia co kupić dziecku na prezent.Podpowiedzcie emamy co daje się maleństwo z okazji tej uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: .....Będę CHRZESTNĄ.....:) 27.11.04, 20:18 ola od chrzestnej dostala ubranko do chrztu - to tradycja, zloty medalik, piekny album na zdjecia i sliczna ramke na zdjecie. od chrzestnego dostala album i pieniadze, a od innych: posciel, recznik, album malego dziecka, wielki koc, srebrny smoczek na pierwszy zabek no i kase. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.gross Re: .....Będę CHRZESTNĄ.....:) 27.11.04, 20:21 zawsze mile widziane są pamiątki typu łańcuszek z medalikiem, mój synek dostał śliczny obrazek Matki Boskiej karmiącej, wykonany ze srebra, chrzestni kupili mu drewniany fotelik ze stoliczkiem do karmienia, dostał też książeczki bogato ilustrowane, bo uwielbia gdy mu czytam Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: .....Będę CHRZESTNĄ.....:) 28.11.04, 00:14 Ja mojemu chrześnikowi dałam w prezencie śliczną srebrną łyżeczkę z bursztynem. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: .....Będę CHRZESTNĄ.....:) 28.11.04, 10:31 Ja dałam wózek sportowy ( oczywiście w porozumieniu z rodzicami dziecka). Oraz oczywiście pamiątkę chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: .....Będę CHRZESTNĄ.....:) 28.11.04, 12:46 najlepiej spytaj się wprost rodziców dziecka, może coś by potrzebowali, a może zbierają pieniądze na coś większego dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś