mama_radka Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:02 Rozumiem, ze podczas ciąży. Ani razu, jedyne co to odbijało mi się ku uciesze rodzinki.... Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Ja:)))))))) 06.01.05, 11:03 Ominęły mnie: wymioty, zgaga, obrzmienie nóg, rąk, omdlenie. Dostało się za to brzuszkowi, udom i piersiom (rozstępy jak diabli). Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:04 ja też nie. Zero mdłości ) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:06 ja też nigdy nie wymiotowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.sobolewska Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:08 zero wymiotów czasami zgaga i nudnosci wieczorne pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:11 Nie wymmiotowałam w obu ciążąch. W drugiej przez jakieś 3 tygodnie rano jeżeli nic nie zjadłam było mi niedobrze. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
e-magda Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 15:52 Ja też nie wymiotowałam, a najgorsze było to, że nie miałam żadnych zachcianek Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:11 Mnie w pierwszej ciąży ominęły wszelkie niemiłe objawy. Teraz w większości również - poza sennością Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:13 W ogóle nie miałam mdłości , żadnych wymiotówCałe szczęscie Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:15 Zero. W ogole, jak idzie o typowe objawy(niezwiazane z chorobami), to u mnie wystapuje ciaza bezobjawowa )) Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana Re: Dzieki dziewczynki bo ja sie boje sensacji 06.01.05, 11:26 jestem w 3 tyg.. na razie burczy mi w brzucholu i mam wzdecia ale sama mysl o wymiotach mnie przeraza , ale mam nadzieje ze dolacze do waszego grona , pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwija Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:33 Ja chyba nie mialam czasu wymiotowac, bo cala ciaze spalam. Pewnego dnia obudzilam sie o polnocy i zaczelam rodzic. No i od tamtej pory wydaje mi sie, ze juz nie zmruzylam oka Pozdrawiam, pa Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:41 U mnie tez zadnych wymiotow, jedynie lekkie nudnosci i sennosc na poczatku...a na koncu zgaga Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 11:58 Ja też nie wymiotowałam, mdłości trochę miałam, ale głównie męczyła mnie zgaga. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 12:14 Ani mdłosci ani wymiotów w żadnej z trzech ciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
minia76 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 12:22 Nie wymiotowałam, nie miałam zgagi, żadnych zachcianek ani opuchlizny. Tylko sennosć na początku i bardzo słaby apetyt. W pierwszym trymestrze schudłam 1 kg. Pozdrawiam, Minia Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 12:29 W pierwszej ciąży bardzo wymiotowałam, natomiast w tej jeszcze ani razu, choc mdłości mam i to też przyjemne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa79 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 12:32 W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale trochę mnie męczyły całodobowe mdłości w 1 trymestrze. Potem za to wstąpiły we mnie nowe siły i świetnie się czułam aż do końca. Teraz (7 tydzień) nie mam mdłości i nie jestem też jakoś wyjątkowo senna, ale już mi się zaczęły ciążowe zachcianki - od trzech tygodni dzień w dzień jem kapuśniak... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 I JA TEZ! 06.01.05, 12:45 podczas ciazy ani razu mnie nawet nie zemdlilo Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 12:49 ja sie do takowych zaliczam. zero wymiotow i innych ciazowych objawow. jedyne co mi dokuczalo przez kilka miesiecy to wstret do rzeczy smazonych i pieczonych - zapach kurczaka powodowal w tyl zwrot i wyscie z pmieszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
gosik75 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 15:11 Ja też nic. Całą ciążę byłam jak fryga. Zero mdłości, wymiotów, puchnięcia. Czułam się świetnie. Później inny ginekolog powiedział mi, że kobiety z tyłozgięciem macicy tak mają. nie wiem, czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 15:14 Brak mdlosci, ale zgaga jak cholera w czasie ostatniego 1,5 miesiaca - za to Myszol ma wlosy sliczne ))) (moze cos w tym przesadzie jest???) Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 15:23 znajdziesz ja ani razu Odpowiedz Link Zgłoś
dayane Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 15:27 Jasne, że znajdziesz, jedne tak mają a inne nie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 15:48 ja - ani razu! Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 17:17 Ani w jednej, ani w drugiej ciąży nie wymiotowałam Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Czy znajde mamunie ktore nie wymiotowaly?? 06.01.05, 17:33 Ani razu ale za to miałam zgagę Odpowiedz Link Zgłoś