aniadawid1 10.01.05, 13:50 WITAM! CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ LUB WYPOŻYCZYĆ STRÓJ NA BALIK DLA CHŁOPCA 86CM W POZNANIU? POZDRAWIAM ANIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desire.et Re: STRÓJ NA BALIK 10.01.05, 22:16 pamietam, ze moja mama kupowala mojemu Malemu jakis stroj w makro. Ale na pewno dostaniesz cos w duzych supermarketach typu achuan, geant, tesco... Nawet takie male. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: STRÓJ NA BALIK 10.01.05, 22:57 POtwierdzam, wczoraj kupiłam mojemu 4-latkowi w TESCO jedyny dla mnie do przyjęcia kostium na bal - welurowego tygryska, o pardon, leoparda znaczy się. Większość tych kostiumów, masek - to jakiś koszmar, trupie czachy, ohydne kłaki...oto moje spostrzeżenia z wczorajszej wizyty pod katem kupna kostiumu w tesco w Rzeszowie, ale myślę, że w całej Polsce jest podobnie...w Leclercu też widziałam duży wybór, ale ogromna większość niestety nie odpowiadała ojemu (hm..nazwijmy to umownie) poczuciu estetyki. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś