mayessa 19.01.05, 14:16 Wlasnie dzis dostalam juz wszystkie zaliczenia,wszystkie egzaminy zdane!!!! Zostala mi wiec tylko praca i obrona w czerwcu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa2233 Re: Kobity!! Koniec!! 19.01.05, 14:31 GRATULACJEEE!!! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Kobity!! Koniec!! 19.01.05, 14:52 Mayessko, gratulucje i powodzenia z pracą i obroną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_bizon Gratuluje 19.01.05, 15:02 Ja rowniez gratuluje, tez poczulam ogromna ulge, jak juz wszystko zaliczylam, a po obronie to dopiero dopiero byl luz. Az nie chcialo mi sie wierzyc, ze juz po studiach. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Kobity!! Koniec!! 19.01.05, 18:35 Gratulacje. Ja już od grudnia mam wszystko z głowy. Powodzenia na obronie- to dopiero ulga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Kobity!! Koniec!! 19.01.05, 18:50 Gratuluję i .... zazdroszczę, bo przede mną jeszcze tyle tego do zaliczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_nie_martka Re: Kobity!! Koniec!! 19.01.05, 23:56 Gratuluje, ja od maja miałam wszystko zdane, ale do listopada Panie z dziekanatu nie mogły mi rozliczyć indeksu Co za niepewność. Ale rozliczyły. Tylko coś praca mi nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Kobity!! Koniec!! 20.01.05, 10:33 Wiem co czujesz, gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Tak samo się czułam po ostatnim zdanym egzaminie z ekonometrii))) 5 na egzaminie aga Odpowiedz Link Zgłoś