jopowa 14.02.05, 08:44 Czy ktoś z Was słyszał, że lekarz pomylił się co do płci płodu - powiedział, ze chłopak, a była to dziewczynka? (bo wiem, że w drugą stronę zdarzają się pomyłki, ale o takiej nie słyszałam)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgra Re: USG w ciąży 14.02.05, 08:47 tak, mojej siostrze. Przez całą ciążę mówił ,że chłopak. Wszystko kupione na chłopaka a tu dziewczynka.Musiała mieć robione usg przed samym porodem, no i tak się dowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
monia734 dwa razy miałam stwierdzone że będę miała chłopca 14.02.05, 11:55 i leżę tak sobie na stole, przecieli mi brzuszek, kilka chwil i co???????? dziewczynka. Teraz prawie 3 m-czna. Zależy od sprzętu. A tych najnowszych u nas niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: dwa razy miałam stwierdzone że będę miała chł 14.02.05, 12:05 wiesz, ale skoro dokładnie widać serduszko, zastawki, itp, to czy mozna się pomylić w takiej sprawie jak ewentualne jądra? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: USG w ciąży 14.02.05, 12:07 100 % pewnosc co do płci można mieć w dniu porodu.. Usg bywa zawodne. Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: USG w ciąży 14.02.05, 12:27 ale chyba lepiej nie robić sobie nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś