twinmama76 12.03.05, 22:34 Wieczna-gosia się oficjalnie pożegnała, więc ja się może oficjalnie, na czerwono przywitam. Na wszelkie uwagi i spostrzeżenia czekam pod adresem gazetowym (twinmama76@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiszerowa Re: inauguracja 12.03.05, 22:40 No to jeszcze raz: witam, gratuluje i ... wspolczuje powodzenia! Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: inauguracja 12.03.05, 22:57 twinmama76 napisała: > Wieczna-gosia się oficjalnie pożegnała, więc ja się może oficjalnie, na > czerwono przywitam. > Na wszelkie uwagi i spostrzeżenia czekam pod adresem gazetowym > (twinmama76@gazeta.pl) A Ciebie witam serdecznie i powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: inauguracja 12.03.05, 23:06 chwilke mnie nie było a tu taaaaaaaakie zmiany witam i ja Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Dołączam się do oficjalnego powitania 12.03.05, 23:15 chociaż ja się już właściwie dziś przywitałam. Mam nadzieję, że będzie tu miło i spokojnie, chociaż musi minąć trochę czasu, żeby się wszystko ułożyło. mój mail: kalina_p@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Dołączam się do oficjalnego powitania 12.03.05, 23:57 Witam nowe Moderatorki. Muszę przyznać ze jednak wam współczuje tej funkcji,a szczególnie kalina już mi szkoda,,nie będzie lekko z tego co czytam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Dołączam się do oficjalnego powitania 13.03.05, 07:55 Ja nie myślałam po pierwsze, że tyle osób mnie zna, po drugie, że przynależność do Nietypowych to takie piętno...No nic, zobaczymy, jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: inauguracja 13.03.05, 08:40 pozdrowienia dla moderatorek a w szczególności dla Kaliny Odpowiedz Link Zgłoś
summerdays Re: inauguracja 13.03.05, 08:56 witam serdecznie i pozdrowienia szczegolne dla twinmamy (zeby bylo sprawiedliwie) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: inauguracja 13.03.05, 13:17 Panujcie nam dzielnie drogie moderatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: inauguracja 13.03.05, 17:38 witam i życzę powodzenia, cierpliwości i poczucia humoru PS zauważyłam że na wielu forach zmieniają się moderatorzy...czy jest jakoś przyczyna ku temu? Odpowiedz Link Zgłoś
sheenaz Re: inauguracja 13.03.05, 18:25 witam i zaganiam do pracy, trzeba w końcu zrobić coś z tymi Mamami Nietypowymi, hihihihihi, no nie Kalina?? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: inauguracja 13.03.05, 18:26 jagienkaa napisała: > witam i życzę powodzenia, cierpliwości i poczucia humoru > PS zauważyłam że na wielu forach zmieniają się moderatorzy...czy jest jakoś > przyczyna ku temu? Jagienko, tak jak w legendzie o czarowniku Merlynie - po starym pożądku, przychodzi nowy . Twinmamo - witam Cię jako moderatora Kalino - oby ciąg dalszy był lepszy od startu Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Umo 14.03.05, 10:14 Z całym szacunkiem z czystej ciekawości, albo źle Cię rozumiem : "oby ciąg dalszy był lepszy od startu" tzn. czy ja coś źle zrobiłam? W każdy razie dziękuję i postaram się sprostać tem wyzwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Kalino 14.03.05, 11:51 kalina_p napisała: > Z całym szacunkiem z czystej ciekawości, albo źle Cię rozumiem : "oby ciąg > dalszy był lepszy od startu" tzn. czy ja coś źle zrobiłam? A czy start był dobry? Czy Cię usatysfakcjonował? Sama napisałaś na forum Breneki, że na razie jest nieciekawie. Wobec tego ja życzę Ci (bez cienia złośliwości), żeby dalej było już tylko lepiej. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Kalino 14.03.05, 11:54 nieciekawie - w sensie jakichś chorych awantur. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Kalino 14.03.05, 12:08 kalina_p napisała: > nieciekawie - w sensie jakichś chorych awantur. A ponieważ, awantury były wokół Twojej osoby, wobec tego życzę Ci, żeby teraz nastąpił spokój. Myślę, że dało by się tego uninąć, gdyby Twój debiut jako moderatora nie nastąpił przed oficjalnym pożegnaniem Wiecznej. Gdyby została zachowana odpowiedznie kolejność, wypadłoby to znacznie bardziej elegancko /czyt forum "dziecko" - tam jest właśnie dobry przykład na to - Driadea pojawiła się jako moderator dopiero kiedy Gemmavera się pożegnała i przedstawiła ją, jako nowego moderatora/. Na tym chce zakończyć wszelkie uwagi na temat Twojego pojawienia się jako szefowej tego forum, natomiast pozostaje mi mieć nadzieje, że wszytko się ułoży. i proszę, nie doszukuj się w moich wypowiedziach podtekstów. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Kalino 14.03.05, 12:32 Dzięuję, nie doszukuję się tylko nie była pewna, czy dobrze zrozumiałam. Nie nauczyłam się obsługi dokładnie, wyszło czerwone, nim się Gosia pożegnała - może faktycznie przez to. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu kalinko 14.03.05, 11:11 umie chodzilo chyba o to że była burza wokół twojej osoby... a nie o to ze ty cos nie tak żrobiłas tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: inauguracja 14.03.05, 11:36 Gratuluję awansu! Oj, ciężki żywot Was czeka. DD Odpowiedz Link Zgłoś