obserwatorka7 24.04.05, 21:14 Będzie ciekawie, jak pokaże swoją twarz???? A może to niedobry pomysł....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:16 Pomysl przedni! ja nawet za jakis czas bede miec dobrej jakosci zdjęcia...na razie tylko te na Zobaczcie. Sama bym chetnie zobaczyła, z kim rozmawiam!!! jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:30 Kalina strasznie mi siępodoba fotka z 28.02.2005 ... kurcze wygladasz jak byś miała z 17 lat normalnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:32 U mnie w rodzinie to genetyczne)) Młodo wyglądamy. I sie mlodo czujemy, hehehe. A mam 26, niedlugo 27. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:46 A ja prawie trzy dychy ) hehe ... teraz mam tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=16772728&a=23134458 Też chyba staro nie wygladam hihi Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 22:46 AAri teraz zdecydowanie wyglądasz lepiej jak kiedyś. Sczerze pisząc,to uważam że wyglądasz bardzo atrakcyjnie,a najbardziej podobasz mi się w ciąży-jesteś wtedy piękna Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 22:59 A dzięki dzięki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:00 Aari - super wyglądasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasssannndra Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 23:04 aari czy wiesz że jesteś ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 23:13 Jestem z tych co mają taką nadzieję, ale boją się głośno powiedzieć co by ich inni nie wyśmiali. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:20 Nie wiem, czy to dobry pomysl,rózni debile moga robic z tego uzytek, ale róbcie jak chcecie.Ja tam wole byc w sieci anonimowa i zdjecia na pewno nie wkleje, choc przyznam, ze niemalej ilosci osób bym sie spodobala, bo uchodze za atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea a gdzie można zobaczyć autorke wątku ?? :) 24.04.05, 21:22 pomysl moze i dobry...ale czy załozyłas juz taki wątek na zobaczcie, umieszczając tam swoje zdjęcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:22 ja mogę wkleić co najwyżej zdjęcia swojego kota, bo wszystkie moje zdjęcia są obrobione w programie graficznym i mogę się narazić na oskarżenia o upiększanie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Kawka 24.04.05, 21:28 Piękny kot. Serio, serio . Możesz w zamian obejrzeć zdjęcia moich psiaków, w moim wątku na Zobaczcie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kawka 24.04.05, 21:31 widziałam, zajrzałam, jak tylko dałaś znak na Mądrych i Sympatycznych, że są szczeniaki )) są takie słodkie... ech... żebym nie miała kota - idioty... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:32 Mąż mi zabronił umieszczania w internecie zdjęć naszych i dziecka. Poważnie Ale może i próbowałabym go przekonac, bo czasami strasznie bym chciała pochawalić się swoim synkiem, gdyby nie to, że właśnie na tym forum byłam świadkiem wstrętnych akcji, typu własnie wyładowanie frustracji na czyimś dziecku, którego zdjęcia mama w sygnaturce miała Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:34 To ta mama musiala sie komus nieźle narazić...skoro az takie reakcje sprowokowala. Pokaz syna! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 24.04.05, 21:39 Oj Kalino, nawet jak by mnie ktoś wkurzył przeokropnie na forum (w życiu zresztą też) to nigdy, przenigdy nie odreagowałabym na jego dziecku. PS. No nie mogę pokazać, no Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: do anulki.p 24.04.05, 21:34 Poważnie są takie osoby, co krytykują czyjeś dziecko? To dobrze, że ja mojego tylko raz dałam i juz tego nie zrobię, bo miałam wyrzuty sumienia. A co do męża, mój też jest przeciwny zdjęciom w necie Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: do tygrysiaczka 24.04.05, 21:42 Na szczęście jest to tylko jedna taka osoba na tym forum (przynajmniej taką mam nadzieję). Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: do anulki.p 24.04.05, 23:13 No coś w tym jest. Mój mąż jak zobaczył że mam wątek na "zobaczcie" to się nieźle wkurzył. I była "wymiana zdań" na temat braku jego zgody... Ale w końcu przełknął. Bo już zdjęcia są i kropka A że ja robię wszystkie zdjęcia, to mnie na nich nie ma, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czarna ale nie suczysko:) 24.04.05, 23:14 Nie no,teraz jeszcze po zdjęciu Escape to ja wymiękam. Swego nie wkleję za nic,bo za wysokie progi jak dla mnie. chyba się zdołuje. I po co był ten beznadziejny pomysł żeby emamy zamieszczały swoje zdjęcia? same laski naokoło, tylko ja dziwaczny paszczurek o wampirkowato-świstakowatym uśmieszku(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: Czarna ale nie suczysko:) 24.04.05, 23:16 He he ja tez się bałam,nie przesadzaj dawaj fotę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Czarna ale nie suczysko:) 24.04.05, 23:25 eee tam ... napewno przesadzasz ... pokaż Udowodnij )) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Czarna ale nie suczysko:) 24.04.05, 23:41 Ja pokażę, co mi zależy Ale bardzo przepraszam za marną jakość fotografii misiu.foxnet.pl/altea.jpg misiu.foxnet.pl/driadea.jpg misiu.foxnet.pl/aga.jpg Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Czarna ale nie suczysko:) 24.04.05, 23:46 Normalnie na każdym zdjęciu jakby inna dziewczyna! A każda fajna laska Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Czarna ale nie suczysko:) 24.04.05, 23:48 bo na jednym mam 18, na drugim 20 a na trzecim 22 lata Dziękuję, choć przyznam, że to raczej kamuflaż udany Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: Dołączam się i ja! A co mi tam? 25.04.05, 09:56 ......... no to wklejam i moje.......... a co mi tam........... ......... tylko się nie śmiejcie....... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=22615732&wv.x=1&a=23143428 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Czarna ale nie suczysko:) 26.04.05, 17:16 Nie obawiasz się, że ktoś może do np. pierwszego twojego zdjęcia dorobić stojącego nagiego faceta. Wtedy może okazać się, że trzymasz w ręku coś zupełnie innego niż to coś co trzymasz na TYM zdjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Czarna ale nie suczysko:) 26.04.05, 19:54 To do mnie? A nie sądziesz, że jest dużo zdjęc, gdzie dziewczyny rzeczywiście trzymają co innego i niebardzo jest sens robienia takich montażyków? Ale jeśli nawet ktoś zrobiłby taki fotomontaż, to co? Bo nierozumiem. Że niby pośle w eter i będzie, jaka to ja niegrzeczna? A co by to zmieniło, bo nie rozumiem? Szczerze wątpię, że ktoś miałby ochotę bawić się moimi zdjęciami, jestem pewna, że są na świecie ciekawsze rzeczy lub przynajmniej lepsze zdjęcia (chyba, że teraz ktoś z czytających zrobi na zlość i zmarnuje swój czas zmieniając suszarkę w mym ręku na coś innego.) Naprawdę, niczego by to nie zmieniło. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:09 najbardziej rozmiękczyły mnie zdjęcia maleńkiego kotka (instynkt kocierzyński? ) JAK JA CHCĘ!!! a poza tym... w porządku jesteście. wszystkie. niektóre w moim typie, inne nie, ale wszystkie ciepłe - bo ja wiem co powiedzieć? w każdym razie bardzo przyjemnie się robi oglądając zdjęcia. kiedy będzie nowa sesja to wrzucę coś swojego Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:13 dawaj teraz! A jak chcesz to Ci powysylam moje psiaki i koty)) (I nie zastanawiaj sie za długo, napisalam Ci w twoim watku.) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:15 NIe umiem wklejać zdjęć.. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:26 a mnie się nie podobacie, macie bardzo klasyczne rysy twarzy, nic ciekawego ))) a tak w ogóle ile ważycie? buaaaahahahahah sorki, nie mogłam się oprzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:35 Mogłaś. Ale nikt by cię nie zauważył. A ja wiem, jak wyglądam, nic pięknego. No i co? Mam troszkę inne priorytety. Pozdarwiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:42 redmiss napisała: > a mnie się nie podobacie, macie bardzo klasyczne rysy twarzy, nic > ciekawego ))) > a tak w ogóle ile ważycie? > buaaaahahahahah > > sorki, nie mogłam się oprzeć! buaaaaaahahahahahaha ale złośliwa. Tylko jakoś nie zuważyłaś chyba, że panie które zamieściły swoje zdjęcia, nie wyzłośliwiały się na Lipcu. Cóż.... w amoku wali się na oślep. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:57 umasumak napisała: > redmiss napisała: > > > a mnie się nie podobacie, macie bardzo klasyczne rysy twarzy, nic > > ciekawego ))) > > a tak w ogóle ile ważycie? > > buaaaahahahahah > > > > sorki, nie mogłam się oprzeć! > > buaaaaaahahahahahaha ale złośliwa. Tylko jakoś nie zuważyłaś chyba, że panie > które zamieściły swoje zdjęcia, nie wyzłośliwiały się na Lipcu. Cóż.... w amoku > > wali się na oślep. Pzdr moim celem nie było na nikim się wyzłościc... przynajmniej mają o czym myśleć, te "inne" mamy, nie zwracam uwagi na nicki. no i poczucia humoru by też się przydało co poniektórym, bo cały czas z przymruzeniem oka piszę... ale w amoku się tego nie widzi... ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:54 redmiss napisała: > moim celem nie było na nikim się wyzłościc... > przynajmniej mają o czym myśleć, te "inne" mamy, nie zwracam uwagi na nicki. > no i poczucia humoru by też się przydało co poniektórym, bo cały czas z > przymruzeniem oka piszę... > ale w amoku się tego nie widzi... Ależ ja wiem (mimo amoku), że Ty z przymrużeniem oka piszesz. Tyle, że to wcale nie jest zabawne. Serio . Pzdr > > ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 12:20 > Ależ ja wiem (mimo amoku), że Ty z przymrużeniem oka piszesz. Tyle, że to wcale > > nie jest zabawne. Serio . Pzdr mnie to śmieszy niemiłosiernie! ale przecież poczucie humoru TEŻ możemy miec różne... Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:58 a ja Ci odpowiem ... wiem,zę trysy mam klasyczne - i bardzo się cieszę - bo nie lubię się wyróżniać w tłumie Ważę między 53 - a 66 kilo - w zależności od tego czy jestem w ciąży czy nie ))) Teraz jestem ... ale za miesiąc już nie będę Acha jestem niewysoka ( 164 cm ) mam celulitis na udach i kilka rozstępów na biuście. Ale mam nadzieję celulitu pozbyć się po porodzie ( sie zobaczy ) Poza tym mam brzydkie zęby - niestety - na szczęście na zdjęciach tego nie widać. Mam nadzieję, że nie wyszłąm na nieskromną bo znowu zostanę zjechana buuuu - to akurat nie do Ciebie redmiss - ktoś śledzi moje wypowiedzi i wycąga wnioski na temat mojego charatkeru - cholerka nooo .. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:02 aari napisała: > a ja Ci odpowiem ... > > wiem,zę trysy mam klasyczne - i bardzo się cieszę - bo nie lubię się wyróżniać > w tłumie Ważę między 53 - a 66 kilo - w zależności od tego czy jestem w > ciąży czy nie ))) Teraz jestem ... ale za miesiąc już nie będę > Acha jestem niewysoka ( 164 cm ) mam celulitis na udach i kilka rozstępów na > biuście. Ale mam nadzieję celulitu pozbyć się po porodzie ( sie zobaczy ) > > Poza tym mam brzydkie zęby - niestety - na szczęście na zdjęciach tego nie > widać. > > Mam nadzieję, że nie wyszłąm na nieskromną bo znowu zostanę zjechana buuuu - > > to akurat nie do Ciebie redmiss - ktoś śledzi moje wypowiedzi i wycąga wnioski > na temat mojego charatkeru - cholerka nooo .. ;DDDD spoko z tym cellulitis ci nawet do twarzy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:40 Albo ja już czegoś nie ogarniam, ale klasyczne rysy - to zawsze był raczej komplement wielki i nie trzeba z ich posiadania się tłumaczyć, tylko cieszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:49 kalina_p napisała: > dawaj teraz! teraz nawet nie mam nic w sieci. ewentualnie mogę na maila. cierpliwości. założę sobie osobny watek z całą masą linków (niemąż mnie wydziedziczy i pozbawi praw do starej kołdry tudzież zabije własną gitarą elektryczną jednym sieknięciem w głowę =)) > A jak chcesz to Ci powysylam moje psiaki i koty)) je je je! przy małych kotkach szczytuję po prostu. kiedy tylko zrobię zdjęcia mojej prawie-teriereczki-walijskiej to momentalnie je wrzucę. mam najpiękniejszego psa na świecie!!! zdjęcia psów są, ale nie ma skanera niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:11 napisalam na priv. ale MAŁYCH kotów nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 12:49 niedługo wrzucę nowe zdjęcia małej Whiskey, jak miała dwa tygodnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 12:52 kawka74 napisała: > niedługo wrzucę nowe zdjęcia małej Whiskey, jak miała dwa tygodnie ) Nie nie proszę. Normalnie łzy mi poleciały jak zobaczylam te male różowe łapeczki!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:38 fajny pomysl o to i ja fotki z zobaczcie, z chrzcin Ignasia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12196385&a=16744243 Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:00 Margarettka-absolutnie sliczny jest Ignaś.Co za oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:53 Margaretko jesteś ładną mamą, ładnego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:45 Wasza wredna Kol foto.onet.pl/upload/18/77/_461360_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:51 no nie, teraz to mnie powalilo koleandra, mialam wyobrazenie Twoej osoby zupelnie inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:53 ja sie nie wklejam, juz w tym momencie odpadam koleandra super!!! naprawde moj typ oprocz tego jeszcze driadea i 18lipcowa (choc tu jej niet ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 10:58 kkatie napisała: > ja sie nie wklejam, juz w tym momencie odpadam > koleandra super!!! naprawde > moj typ > oprocz tego jeszcze driadea i 18lipcowa (choc tu jej niet ) > pozdrawiam > > Jak mnie tu niet? JESTEM!!! I nowa fotka nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 11:04 Ale to ostatnie mi się nie podoba buuu To nie złośliwość !!! Na innych mi się podobasz. buzia Odpowiedz Link Zgłoś
aari WSZYSTKIE JESTESMY PIĘKNE 25.04.05, 12:03 Dziewczyny popatrzyłam sobie na zdjęcia i wiecie co ?? Ja tu nie znalazłam brzydkich pań .... jesteście fajne laski - naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: WSZYSTKIE JESTEŚMY PIĘKNE!!! 25.04.05, 12:09 ........ też tak myślę.......... każda z nas ma w sobie to coś.......... .............. więc dziewczyny wklejajcie zdjęcia i nie przejmujcie się........ ........ docinkami tych rzekomo z poczuciem humoru (czytaj: redmiss)!!!..... Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: aari 25.04.05, 12:11 ........ wyglądasz super.......... a w ciąży wręcz rewelacyjnie...... jak udaje Ci się utrzymywać taką wagę........... pozazdrościć................ ........... trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie i wasze zdrówko....... ....... pozdrawiam........ Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: aari 25.04.05, 13:55 Dzięki Jakoś tak samo z siebie wyszło Nie staram się specjalnie mało jeść czy coś .. zresztą nigy nie przywiązywałam do tego wagi. zawsze jadłam to na co miałam ochotę. W pierwszej i drugiej ciąży przytyłam ok 15 - 17 kilo ... a teraz 11 ( jak narazie - jeszcze 4 tygodnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: WSZYSTKIE JESTEŚMY PIĘKNE!!! 25.04.05, 12:22 dokładnie! brawo justimic, na waszym miejscu też bym się nie przejmowała... ;DD ---- Aga z Michałkiem Cuda się zdarzają, a to jeden z nich: Michalek Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: redmiss 25.04.05, 12:26 ......... wklej lepiej fotkę........ ...................... bo chyba głównie o to chodzi na tym forum!!! .................. pozdrawiam................. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: redmiss 25.04.05, 13:52 justimic napisała: > ......... wklej lepiej fotkę........ > ...................... bo chyba głównie o to chodzi na tym forum!!! > > .................. pozdrawiam................. Ależ Redmiss juz wkleiła . Jak widać też się nie przejmuje . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: umasumak 25.04.05, 14:18 .......... ja myślałam o bardziej wyraźnym zdjęciu ............. ........................ po prostu.......................... ............ pozdrawiam ............ Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:24 ja bym bardzo chetnie wkleiła zdjecie tylko nie wiem jak, powie mi ktos?? albo gdzie tego szukac, bo na zobaczcie tez nie moge znalezc, nie chcialabym umieszczac na zobaczcie tylko tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:34 cocollino1 napisała: > ja bym bardzo chetnie wkleiła zdjecie tylko nie wiem jak, powie mi ktos?? albo > gdzie tego szukac, bo na zobaczcie tez nie moge znalezc, nie chcialabym > umieszczac na zobaczcie tylko tutaj. Masz stronę www.imageshack.ws/ i tam w przeglądaj załączasz fotkę i klikasz HOST IT. I podajesz linka do strony ktora Ci sie ukaze.Proste. Chodząca wredota... img249.echo.cx/my.php?image=nuka24kt.jpg i druga wredota img164.echo.cx/my.php?image=dowodowe6na.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamilusia Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:50 No to i ja pokazuję Odpowiedz Link Zgłoś
edytaon Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 02:54 anusiamilusia napisała: > No to i ja pokazuję anusiamilusia super bardzo jestes ladna edyta Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:53 ja linka to mam tylko podaje to znaczy co? mam skopiowac i wtedy bedzie to aktywne?? chyba nie wiem, przepraszam ale nie wiem jak linka podac, sprobuje img202.echo.cx/my.php?image=kasiaikuba6hd.png Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:55 no to jestesmy) cos same brunetki) Lipiec dziekuje Ci bardzo)) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: cocollino 25.04.05, 14:01 Miło Cię ujrzeć. Przynajmniej teraz wiem z kim rozmawiam na czacie (korkoni). A po uśmiechu widać, że ciepła z Ciebie dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 lila 1974 25.04.05, 14:16 Dzieki) Mnie wystarczyl czacik zeby uznac ze jestes ciepła) i wlasnie znowu lipa na czacie, nikogo nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:16 Jejciu .. ale fajna z Was parka ))) No super Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Cocollino-bomba 27.04.05, 11:37 dziekuje, wlasnie zrobilam sie czerwona, toz normalnie mnie zawstydzilas) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:37 img102.echo.cx/my.php?image=aari430hi.jpg img190.echo.cx/my.php?image=aarikopia20hu.jpg img190.echo.cx/my.php?image=aarikopia20hu.jpg jeszcze dwwie fotki - trzeci link to mój rysuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
aari A ja Wam pokażę mój rysuneczek :) 25.04.05, 14:44 Coś mi się pomydliło img175.echo.cx/my.php?image=womaninthedark6ml.jpg To to miało być ... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea UWAŻAJCIE DZIEWCZYNY!!! 25.04.05, 13:53 Nie lubie pisać takich postów i jest to mój drugi raz ..... ale chciałam was ostrzec i podzielić sie swoimi spostrzeżeniami , a mianowicie... na forum wychowanie pojawiła sie osoba która pisze w kilku osobach....tak sadze... i nawet taki nik obserwator7 wiec maksimum, minimum, obserwator7, może obserwatorka7...i jesze pare to moim zdaniem jedna osoba... spójrzcvie rzuca temat i koniec... jesli sie myle to przepraszam , bo nie chce nikomu zrobić przykrosci... ale jakiś wewnetrzny głos mi mówi, ze to facet....i niewiadomo po co mu te zdjęcia... uważajcie po prostu))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: UWAŻAJCIE DZIEWCZYNY!!! 25.04.05, 13:56 myślisz?? a tak sie ucieszyłam, ze udalo mi sie wkleic zdejcie Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: UWAŻAJCIE DZIEWCZYNY!!! 25.04.05, 13:58 No i super, jesteś ladna, masz piękny uśmiech i dziecko Może i hasło rzucił zboczeniec (z naciskiem na może!), ale warto było, prawda? Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: UWAŻAJCIE DZIEWCZYNY!!! 25.04.05, 14:01 Dziekuje bardzo to po pierwsze, po drugie przepraszam ze nasmieciłam, ale desperacko walczylam)) Wyobrazalam sobie ciebie zupelnie inaczej)) Ale zaskoczylas mniena korzysc) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 13:53 buu..wymiekam(( jestescie sliczne!!! Az wstydze sie pokazac swoje zdjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Jesteśmy:)) 25.04.05, 13:59 img202.echo.cx/my.php?image=kasiaikuba6hd.png Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:23 img233.echo.cx/my.php?image=tomekdbkowice19943sq.jpg A ja wam swojego małżona pokażę )) Kilka lat temu - niestety to typ, który nie lubi fotografowania .. teraz już nie ma takich włosków - tylko standarową fryzurkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:33 Malezonek jest przedni! W ogole wszystkie jestescie super! Pamietajcie dziewczyny, ze my sie tutaj pokazujemy, a nie wybieramy Miss Forum czy tez otwieramy posrednictwo matrymonialne. Jestesmy piekne, bo mamy mezow, z tymi mezami dzieci [nie-mezow, nawleczonych, facetow tez liczymy] i dlatego wlasnie nam dobrze :o) Teraz pora na zdjecia Mijaczka. Zdjecia nie sa zbyt oryginalne, bo z forum "Zobaczcie", watek o mamach pazdziernikowych, wiec ja sie tam chwale swoim malym jeszcze brzuszkiem, a nie twarza czy wymiarami :o) Mijaczek w 15 tc oraz Mijaczek w 17tc Pozdrafiam wszystkie mamy! Jestescie piekne! A wasze dzieci - jeszcze piekniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:37 No! Ładne! A jak bylo dalej? Bo ja do konca ciąży wyglądałam, jakbym piłkę do koszykówki połknęła, nic nie przytylam)) Super zdjęcia, az musiałam posta napisac! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:38 Jak bedzie dalej to zobaczymy, bo te ostatnie zdjecia to z przedwczoraj. Bede systematycznie wklejac zdjecia brzuchola, zeby samej zobaczyc jak dzidzia sie rozpycha :o) Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:37 mijaczek, bardzo ladnie wygladasz, do twarzy ci z brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:39 Dziekuje! Moj maz tez tak twierdzi, ale to pewnie dlatego, ze on chce miec 4 dzieci i za Chiny Ludowe nie moze mnie przekonac, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:40 Brzusio superowy - ależ jestes podobna do mojej koleżanki - normalnie jak byś była jej siostrą - tylko Sylwia jest blondynką. A wogóle to buziaka tez masz super Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:50 Ponoc w K-wie mam sobowtora... a kolezanka skad? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 14:59 Z Warszawy Izawsze ją uważałam z jedną z moich najładniejszych kumpeli ... jak bym była facetem to .... ehhh ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 15:09 No widzisz... czyli wniosek z tego taki, ze troche sie paleta po Polsce dziewczyn z moim typem urody :o) Ale najfajniejsze jest to, ze kazdemu podoba sie cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.kasia Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 15:09 Więc to jestem ja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.kasia Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 15:23 A więc coś mi nie wyszło za pierwszym razem.Wyglądam tak.Pozdrawiam img253.exs.cx/my.php?loc=img253&image=hpim07689ez.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 15:32 czyli tak jak mowie, same brunetki o ciemnych oczach)) i to jaie ladne) Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 18:45 no dobra, niech stracę ) Moje prawdziwe oblicze Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 20:26 Piekny jezor... w sam raz na lody truskawkowe kawko :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 20:36 jest i drugie, niewiele więcej widać ;p ale wyglądam jak człowiek ) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p skandal! 25.04.05, 20:42 poprzerabiane, udziwnione i prawdziwej kawki jak nie ma tak ne ma!!! A na tym drugim ładnie wyszlaś, fajnie sie zapowiada ale zapodaj w koncu jakies normalne... Plisssss... P.S.Chyba Cie nie znam Ale bedę baczniej sie ludziom przyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: skandal! 25.04.05, 20:46 kawka...tu sie szantaze zaczynaja...ja bym z wladza nie zadzierala, rzucaj jeszcze jedno zdjecie...mofie ci... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: skandal! 25.04.05, 20:49 na władze nie poradze, skoro Jej Wysokość Moderator życzy... )) zaraz wrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: czekam, czekam...n/t 25.04.05, 21:23 słowo skauta, nie mam innych, przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Masz czas do jutra! 25.04.05, 21:25 do godz. 17-tej. Jesli nie zapodasz fotów bedę zmuszona inaczej z Tobą porozmawiać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czekam, czekam...n/t 25.04.05, 22:47 kawka...ja bym sie na twoim miejscu bala...zobacz - ja wrzucilam normalne zdjecia i nawet kalina pochwalic raczyla :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: czekam, czekam...n/t 25.04.05, 22:52 ale ja nie mam normalnych jak ktoś nienormalny może mieć normalne zdjęcia, no jak? dobra, podduszę p.o.męża, niech mi pstryknie parę fot. Może raz w życiu będę podobna do innych istot swojego gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czekam, czekam...n/t 25.04.05, 22:57 ok... kawko... ja musze dac ci lekcje pogladowa... nie wolno rozsmieszac kobiety kiedy ta zajada wlasnie ciastko i popija je mlekiem trzymajac kubek zebami...dobrze, ze mam refleks i kubek zlapalam... czy ty wiesz co by mi maz zrobil za wylane mleko na klawiature??? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: czekam, czekam...n/t 27.04.05, 10:48 czy ty wiesz co by mi maz > zrobil za wylane mleko na klawiature??? mój by mi urwał głowę dobra, to ja już nic nie mówię ;p Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 19:01 o matko ale z Was laski !!! ja mam par swoich ulubionych zdjc jedno juwno nieaktualne postaram si tu umiescic jak dam rade i poprosze meza aby mnie pstryknal dzis i tez wstawie ... napatrzec sie na Was nie mozna, naprawde bardzo ladne z Was kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 19:22 jedna foteczka jest na forum zobaczcie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11557287&a=11557287 Odpowiedz Link Zgłoś
silwe_iwo Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:02 Cześć dziewczyny macie super fotki! Dołączam swoje. Pozdrawiam. img251.echo.cx/my.php?image=sylwia0026vk.jpg img216.echo.cx/my.php?image=sylwia0054zg.jpg img244.echo.cx/my.php?image=sylwia0087to.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anhu Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:10 a po co ty sie tak wyginasz na tych zdjęciach?! Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:15 Matko święta! Obejrzałam sobie zdjecia silwe_iwo i strach mnie obleciał!! Ale co tam, raz kozie smierc. Prosz bardzo, to ja. img246.echo.cx/my.php?image=viv5cw.png pozdrawiam Was dziewczyny )))))))))) V. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 10:02 vivyan napisała: > Matko święta! > Obejrzałam sobie zdjecia silwe_iwo i strach mnie obleciał!! > Ale co tam, raz kozie smierc. > Prosz bardzo, to ja. > > img246.echo.cx/my.php?image=viv5cw.png > pozdrawiam Was dziewczyny )))))))))) > V. fajna babeczka z ciebie, masz specyficzna urodę, podoba mi się. no i jak najbardziej NATURALNE piękno widać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 12:42 zamieszzcam zdjęcie swoje i męża img201.echo.cx/my.php?image=beaut90yt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 12:42 [URL=img201.echo.cx/my.php?image=beaut90yt.jpg]img201.echo.cx/img201/5553/beaut90yt.th.jpg" border="0" alt=" img201.echo.cx/img201/5553/beaut90yt.th.jpg">[/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 12:45 cos mi nie wychodzi(( Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 13:01 Urocze wisiorki Odpowiedz Link Zgłoś
silwe_iwo Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:14 Akurat wybrałam takie powyginane, przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
anhu Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:15 na ostatnim fajnie wyszłaś Odpowiedz Link Zgłoś
silwe_iwo Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:31 Tak będzie lepiej. img77.echo.cx/my.php?image=sylwia0026mu.jpg img86.echo.cx/my.php?image=sylwia0052gf.jpg img220.echo.cx/my.php?image=sylwia0083ad.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:44 Silwe_iwo fajne fotku by były gdyby nie te pozy( Jakoś do mnie nie trafiło,mimo ze niebrzydko wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 10:00 silwe_iwo napisała: > Tak będzie lepiej. > img77.echo.cx/my.php?image=sylwia0026mu.jpg > img86.echo.cx/my.php?image=sylwia0052gf.jpg > img220.echo.cx/my.php?image=sylwia0083ad.jpg DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:31 Przeczytalam wszystko,zobaczylam wszystkie zdjecia i jestem w szoku.Wcale sie nie dziwie,ze Polki maja miano najpiekniejszych.Dobrze,ze moj maz tu nie zaglada bo pewnie chcialby zaraz wracac do Polski.Ostatni raz tak ladne dziewczyny-kobiety widzialam 3 lata temu[w Polsce wlasnie].Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
silwe_iwo Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:37 vivyan-wyglądasz na bardzo sympatyczną osobę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 25.04.05, 22:40 Też pozdrawiam )) A sympatyczna raczej b y w a m bo mnie w kółko ponosi choleryczny temperament ) buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 12:47 wklejam ale czy sie uda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: A może każda mama wklei swoje zdjęcie??? 26.04.05, 14:36 chyba sie nie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś