Dodaj do ulubionych

ZAPRASZAMY NA MORZE

05.05.05, 10:39
Tak sobie własnie pomyślałam, że może ktoś ma ochote przyjechąc nad morze ze
swoim szkrabem. Jod, piękne plaże, woda rześka.. Mogę komuś odstapić jeden
pokój za darmo, jakby miał ochotę. Mam też drugi pokój ale bez
łożek..najwyżej jakieś materace na ziemi smile Propozycja jest otwarta dla mam i
dzieci smile
Zapraszamy smile
Obserwuj wątek
    • dosia26 Re: ZAPRASZAMY NA MORZE 05.05.05, 14:16
      No cóż, pozwolę więc być sobie pierwszą potencjaną wczasowiczką w Twoim pięknym
      mieście, które miałam okazję już kilkakrotnie odwiedzić smile

Niestety, mój ostatni pobyt nad morzem był aż 7 lat temu i bardzo tęsknię już
      do usłyszenia szumu fal i obejrzenia tego ogromu morza, który zawsze mnie
      urzekał... Tym bardziej moja chęć wyjazdu jest większa, że mój mąż od kilku
      miesięcy wyjeżdża nad morze służbowo i wyobraż sobie, że po ostatnim pobycie
      przywiózł mi nagranie szumu fal na telefonie komórkowym smilesmilesmile Nieżle, no nie ?

Może wymienimy się adresami e-mail, to będzie nam łatwiej dogadać się w
      temacie ?
      Pozdrawiamy, dosia26 z Rodzinką
    • kapselek1 Re: ZAPRASZAMY NA MORZE 05.05.05, 16:42
      Witaj!!!
      Ja też z chęcią skorzystałabym z propozycji wyjazdu nad morze smile
      Mój szkrabik jest asmatykiem i lekarz zaleca nam jak najczęstsze wyjazdy nad
      morze - niestety nie możemy sobie pozwolić nawet na jeden wyjazd w ciągu roku sad
      Ale skoro odtępujesz pokoik,to może resztę uda nam się jakoś sfinansować smile
      Pozdrawiam cieplutko z Karkonoszy...
      OLA mama Kacperka

--
      "Dobrze widzi się tylko sercem.Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu..."
    • makoc Re: ZAPRASZAMY NA MORZE 05.05.05, 17:30
      To naprawdę bardzo miło z twojej strony. Muy myślimy cały czas o wyjeździe nad
      morze. Próbowaliśmy sie nawet umówić z teściami,ale oni chcą do Darłówka. To
      min. 10 godz. drogi z Warszawy(bez przystankow). Koszalin też sporo, więc pewnie
      poszukamy czegoś w okolicach Gdanska(5-6 godz autem). Ale propozycja super.
      Tylko daleko sad boję się ze wyjazd na tydzien, z czego doba w aucie, może być
      niekorzystny dla Małgosi. ALE macie fajnie, ze morze tak blisko...
      • aniutka009 Re: ZAPRASZAMY NA MORZE 05.05.05, 18:53
        Dziewczyny- wysłałam wam maile. Mam nadzieje ze przyjedziecie, bo mi tu nudno
        samej.A przynajmniej wasze dzieci poodychaja jodem, i nie musicie nic płacić za
        lokum.Zrzucimy się tylko na jakieś jedzenie no i bilet do Mielna kosztuje 2 zł,
        więc dużo nie wydacie. Pozdrawiamy smile
        • morepig Re: ZAPRASZAMY NA MORZE 06.05.05, 12:18
          hello wink
          chetnie Cie odiwedzimy- z mezem albo ja sama z synkiem wink
          w zamian zapraszamy pod warszawe wink
          • aniutka009 wyjazd nad morze 06.05.05, 18:17
            Na razie moge powiedzieć tyle- że jestem otwrta na propzycje przyjazdu do 19
            czerwca. Potem to nie wiem jak to będzie gdyż wraca mój mąż i nie wiem na ile
            czasu.., więc szybko podejmujcie decyzjie!!!Ja jestem otwarta na wszelkie
            propozycje. Jeden tylko warunek - że mogę zaprosić tylko mamę +
            dziecko"(dzieci).. Ja wiem że nie musze się niczego obawiać od waszych
            mężów..aczkolwiek..same wiecie jak jest !!!! Piozdrawiamy i czekamy na maile smile
            Na pewno się dogadamy.
            • morepig Re: wyjazd nad morze 06.05.05, 19:08
              to ja sie zglaszam, moze byc nawet w maju jeszcze tylko jakos w 2 polowie bo
              mamy szczepienie. poza tym niech chociaz skonczy 3 miesiace wink
              • aniutka009 Re: wyjazd nad morze 07.05.05, 08:48
                Okey smile napisz do mnie na maila..na pewno się doagdamy jakoś.Pozdrowienia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka