illka1 06.05.05, 16:08 A to imię jak Wam się podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi28 Re: Idalia 07.05.05, 00:09 Wg mnie cudne. I pięknie się zdrabnia. Jesli kiedyś będę miała córkę nie wykluczone, że będzie miała tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
kida18 Re: Idalia 07.05.05, 10:02 w naszym mieście jest firma transportowa o nazwie dalia więc mam skojarzenie z samochodami tak więc ja takiego imienia bym nie dała jeżeli chcesz oryginalne imie dla swojego dziecka zajrzyj do pisma św lub wielkiej księgi imion którą można kupić w firmie wysyłkowej "klub dla ciebie"www.kdc.pl/servlet/SNFMain kida Odpowiedz Link Zgłoś
molaj Re: Idalia 09.05.05, 11:02 moja wychowawczyni w liceum tak miala na imie, jako nauczycielka byla spokojna, cichutka wrecz cnotliwa stara panna (miala juz swoje lata). MJ Odpowiedz Link Zgłoś
nanarella1 Re: Idalia 11.05.05, 14:14 Bardzo ładne imie...znam dziewczynke o tym imieniu... pamietam ze kiedy jej mama nadawala jej imie to tez sie wiele osob krzywilo ale ja uwazam ze jest sliczne i oryginalne...przeciez nie wszystkie sie musza dziewczynki nazywac Kasia, Ania, Frania... serdecznie pozdrawiam n/ Odpowiedz Link Zgłoś