Dodaj do ulubionych

Prezent dla młodej pary

08.05.05, 17:22
Ile albo co dla młodych od świadka-brata ?
Może macie jakieś pomysły?
Pomóżcie, proszę
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Prezent dla młodej pary 08.05.05, 19:19
      Komplet eleganckich pojemników Tupperware. Sama bym chciała! smile
    • zzz12 Re: Prezent dla młodej pary 08.05.05, 19:31
      jesli to dla brata, to wprost bym sie spytala. nota bene od mojego rodzenstwa
      prezenty slubne dostalismy po slubie, gdy bylo wiadomo, co juz mamy, zeby sie
      nie zdublowac. Pojemniki tupperware?ja bym akurat uznala, ze to chybiony
      pomysl.. jest duzo mozliwosci- pragmatyczne- cos z AGD, np. zelazko
      (bezprzewodowe), mikser, ekspres do kawy (np. cisnieniowy lub cisnieniowo-
      przelewowy), elektryczna maszynka do miesa, ladne lampki do wina, lub prezent
      niepraktyczny- np. weekend w jakims apartamencie w atrakcyjnej miejscowosci,
      butelka prawdziwego oryginalnego szampana, itp. Znajac upodobania brata i jego
      przyszlej mozna wybierac.
    • onika27 Re: Prezent dla młodej pary 08.05.05, 20:36
      u nas w rodzinie raczej po prostu wręcza sie kopertę.My za pieniążki ślubne
      pojechalismy nad morze.A resztę mieliśmy po prostu dla siebie.Nie wiem ale
      jakoś w takich sytuacjach przynajmniej ja uważam prezenty to jakoś tak..no ok
      np żelazko a może panna młoda wolałaby inne i tak dalej.Ale oczywiście to jest
      moje zdanie.
    • maggs1 Re: Prezent dla młodej pary 08.05.05, 22:05
      też jestem za tym, żeby po prostu spytać - przeciez to b. bliska rodzina. Zamiast agd wolałabym pieniądze i sama sobie kupic co mi się podoba.
    • kasiaj51 Re: Prezent dla młodej pary 09.05.05, 09:10
      Dzięki, dzięki...
      Może rzeczywiście lepiej pieniążki ale ten opłacony wypad też mi się podoba.
      Posłuchajcie czy taki pomysł może być trafiony:
      np. srebrna patera / cukiernica z grawerem data ślubu, na pamiątkę, czy coś w
      tym stylu...?
      Czy to jest uniwersalne, zawsze na czasie czy raczej srebrana cukiernica tylko
      dla pewnej grupy ludzi?
    • onika27 Re: Prezent dla młodej pary 09.05.05, 14:09
      a powiedz czy ty bys sie ucieszyła np z takiej srebrnej cukiernicy? Bo np ja
      na pewno nie .Nie lubie takich rzeczy .Ale w końcu znasz państwa młodych chyba
      dość blisko i może im właśnie taki prezent by sie spodobał
      • anna223 Re: Prezent dla młodej pary 09.05.05, 15:08
        Ja tam wolę coś praktyczniejszego.
        Wymyśliłam do tej pory dwa fajne prezenty, które się sprawdziły.
        Album na zdjęcia, taki ręcznie robiony na takich pergaminowych kartach (
        ślubny) cena dwóch sztuk w komplecie ok. 200PLN, a drugi to torby lotnicze
        takie na kółkach do ciągniecia ceny od 50 do 1000PLN w zależności od rozmiaru i
        firmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka