marcelino1 25.05.05, 12:24 www.hetier.com/jeux/winoozadventure/ Wygląda na fajną. Na początku instrukcja w języku fr. ale nie zrażać się, bo później już spoko. Podpowiedzi po naciśnięciu tabulatora. Zasada jak w innych grach, chodzić, zbierać, klikać tu i tam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelino1 Re: gra 25.05.05, 13:01 Jak wejdzie się nie tam gdzie trzeba to gra się kończy i pojawia sie tablica z wynikiem - ile punktów, ile zebranych rzeczy itd. I albo koniec albo można próbować ponownie zebrać więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: gra 25.05.05, 13:10 mam klucz i podkowe, ale nie umiem wejsc do tej piwnicy i spuscic mostu... Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et przedmioty 25.05.05, 13:16 jak sie uzywa zebranych przedmiotow?? Bo na zdrowy rozum skrzynie otwiera sie kluczem. Mam klucz i on sie "nie chce uzyc" Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: przedmioty 25.05.05, 13:34 ja użyłm tylko podkowę. Kliknęłam na listę i się rozwinęła,a później na podkowę i ona jakby "sama się rzuciła" we wskazane miejsce Pomęcze grę wieczorem jak będzie nastrój, bo dzisiaj będę miała kompa tylko dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra 25.05.05, 18:21 Udalo mi sie max 50%, znalazlam klucz i podkowe i na tym koniec. Pewnie jest cos jeszcze ale nie wiem gdzie. Bede szukac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra 25.05.05, 21:03 Nie wiem czy ktoś w to gra ale coś odkryłam. Można wskoczyć do śluzy i przepływa się dalej No ale teraz znowu utknęłam Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et sluza 25.05.05, 21:33 ale teraz nie moge tej sluzy otworzyc.. klucz zuzylam na zewnatrz, w tej chwili nie mam nic, a na dole potrzebny jest klucz. ten z poczatku gry nie pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: gra 25.05.05, 21:41 myślałam, że ta gra będzie lepsza Grafika fajna ale mało się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et sztylet 25.05.05, 23:53 uzylam juz raz sztyletu, ale ciagle go mam.. co dalej trzeba zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: sztylet 25.05.05, 23:58 on chyba jest po to, że jak będziesz jeszcze raz szła tą samą drogą to się znowu przyda do przecięcia sznurka. Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et koniec 25.05.05, 23:59 czyli, ze koniec.. No to sobie pogralysmy we dwie )) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: koniec 26.05.05, 00:03 Ale ta gierka to jedna z nudniejszych była. Zapowiadała się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś