joana12 09.06.05, 12:48 Mam już klucz, latarkę, świecę, nożyczki, gaśnicę i stoję. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana12 I jeszcze link :) 09.06.05, 12:49 www.comp.nus.edu.sg/~chanhaor/darkness2.html Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: I jeszcze link :) 09.06.05, 14:53 mam klucz, latarkę, świecę, zapałki, kłębek wełny (chyba), gaśnicę, nasionko z rośliny (zużyłam na to nożyczki) też stoję Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: Gra-szpital! Kto pomoże 10.06.05, 09:41 dobra, mam ducha... tylko co dalej, bo bohaterka tak się boi, że naciskanie spacjio nic nie daje i mam game over Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Gra-szpital! Kto pomoże 14.06.05, 00:13 zaraziłam sie od Was, mam te szpeja, ziarenko, latarkę, zapałki, gasnicę, swiece, kłębek wełny , klucz i jakiś hak i schowałam sie za wieszakiem z fartuchami i jak pojawia sie duch to mnie nie zabijahehehe tylko ile mozna tam siedzieć???? Jaja sama z siebie sie smieje, ale jestem ciekawa co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Gra-szpital! Kto pomoże 14.06.05, 00:15 acha połączyłam ten haczyk z kłębkiem wełny cos tam wyszło, ale nadal nie wiem co i jak?! Odpowiedz Link Zgłoś