amelia791 20.06.05, 20:10 Ja mam 26 lat, mój synek Dawidek ma 11 miesięcy, mieszkamy we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliamackowiak Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 20:23 Hej! Jestem Natalia, mam 8-mies. córcie Oliwkę, mieszkamy w Jarocinie-pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 20:39 Hej! Jestem Iwona,mam dwie córeczki:Karolinkę 5lat i Gabrysia 3latka,mieszkamy na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
nelinka29 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 17.02.06, 16:03 Witajcie kolezanki! Mam na imię Agata, jestem mama dwóch szeryfow (Frycucia- 3l i 3 mies., Tomusia- 1 roczek i 7 miesiecy. Mam 29 lat, mieszkamy w Łodzi. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 20:58 Mam na imie Kasia lat 29, a mój huragan ma dwa latka.Mąz jedzi na tirach, a mieszkamy w Łazisach Górnych napewno nie wiecie gdzie to, niedaleko Katowic. pozdrawiam goraco Kasia i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
pati1133 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 10.10.05, 19:24 ja wiem gdzie to jest mąż mojej kuzynki z tamtąd pochodzi a nazywa sie Wojtek wLochinski pisze bo wiem ze to mala miejscowosc i moze znasz Odpowiedz Link Zgłoś
wiolus12 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.09.08, 17:50 hej ,mam na imię Wiola ,mieszkam w Gdańsku ,mam 5 letnią córkę Martynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:04 Witam. Mam na imie Kasia i jestem mamą 5 i pół letniej Julii. Pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:10 witam serdecznie! Mam na Imie Ania i jestem mamą trójki urwisów. Najstarszy Mikołaj właśnie dziś kończy 12 lat , Ola ma 7 lat i najmłodsza pociecha Oliwier ma 11 m-cy . Mąż zajmuje się techniką grzewczą i klimatyzacyjną a mieszkamy w Piasecznie koło W-wy pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kali_jj Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:20 Witam nazwyam się Karolina, mój mąż to Adam a nasz synek w sobotę skończył 15miesięcy i ma na imię Igor. mieszkamy we Wrocławiu i obecnie szukamy nabywcy na nasze mieszkanko i będziemy przeprowadzac się do Łodzi- skąd pochodzę. pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1976 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:36 Witam!!Mam na imię Magda jestem z Krakowa,mam córkę 5 i pół roku i synka 8 tyg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:44 Amelia, czytasz w moich myslachOstatnio myslalam dokladnie o takim forum) Ja co prawda jestem na razie "domowa", nie wiem jak dlugo bede zalezy to od wielu rzeczy.... Mam na imie Magda, maz Piotr, synek Mateusz ma niemal 5msc.Jestesmy z Wroclawia, maz jest kierownikiem w jednym z marketow i poki co jego zarobki wystarczaja na nasza trojke.Nie wiem jak to bedzie po wakacjach, bo kupilismy nowe mieszkanie i sie tam wkrotce wprowadzamy.Dlatego napisalam, ze jestem narazie domowa)) Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:49 Hej Mam na imię Magda (29) i jestem mamą prawie 5-miesięcznego Kacpra. Mieszkam w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaole1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 13.04.07, 03:53 Hej Magda, Mam na imie Ania i jestem w Twoim wieku. Mam 2 synow Anosia - 3,5 roku i Jacusia - 9 miesiecy. Przeprowadzamy sie do Krakowa i pomyslalam, ze miloby bylo znalezc jakas grupe niepracujacych mam, zeby mozna bylo sie spotykac przedpoludniami, wspolnie spedzac czas, organizowac rozne rzeczy, wzajemnie sobie pomagac. Czy nalezysz moze do takiej grupy? Jak nie, to czy chcialabys byc w takiej grupie? Pozdrawiam Cie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:01 Witajcie ,,leniwe" mamy! Ja z rozpędu wpisałam się nie tam gdzie trzeba. Jestem z Warszawy. Mój DUŻY syn ma 19 lat a MAŁA Oliwcia prawie 9 miesięcy.Miejmy nadzieję i starajmy się by każda z nas znalazła tu coś dla siebie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Do 5aga5 20.06.05, 22:05 Witaj "leniuszku" Podziwiam Cię, taka duża różnica wieku między rodzeństwem. Na pewno będziesz prawdziwą skarbnicą wiedzy dla nas, serdecznie pozdrawiam i gratuluję córuni i ... synka Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawidka1 przedstawiamy się 20.06.05, 22:29 Witam mamy domowe. Mam na imie Ania (27 lat) mam synka Dawidka który dzis skończył (22:25) 20 miesięcy. W trójeczkę mieszkamy w Skierniewicach - centrum Polski. Mąż jest informatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ar30wroclaw Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:25 w sierpniu skoncze 30 lat i mam synka prawie 10 miesiecznego. Równiez mieszkam we wrocławiu.obecnie jestem na urlopie wychowawczym i siedze w domku z moim małym łobuzem. pozdr ania Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja781 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.06.05, 21:06 Skad jesteście? Ja mieszkam z dwuletnim synkiem Michałkiem na Sępolnie. Mam 27 lat. Chętnie poznam mamy z tych okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
solidna Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:28 A co tam, niech i ja się wpiszę! Mam na imię Kinga, na razie jest tylko Maciuś- dzielny i uroczy 3miesięczniak, ale kto wie, kto wie... A zapracowany tatuś jeszcze się nie pojawił w domu, buuuu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
solidna Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:40 Tatuś już przyszedł! nareszcie! dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
mamilka1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:31 Mam na imię Magda, mam 26 lat, mam córcię Emilkę. Mieszkamy z mężem u jego rodziców, ale czekamy na nasze mieszkanko - obyśmy się doczekali. Odpowiedz Link Zgłoś
kamioda Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:35 Witam wszystkie mamusie Mam na imię Kasia, mężuś Adaś a nasze trzy córeczki to Kinga- 7 lat, Paulinka - 5 lat i Kamilcia - 5 tyg. Jestem domową mama z "przymusu" a chciałabym być z wyboru ale niestety nasze realia polskie nie pozwolą mi pozostać w domku i po wychowawczym wracam do pracy. Mieszkamyy w Łochowie niedaleko Warszawy. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:53 tak dobranoc, dobrze Ci z tym tatausiem nasz w austri siedzi masz ci los... Odpowiedz Link Zgłoś
eccia0102 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:55 Edyta mama Amelki Puławy Odpowiedz Link Zgłoś
moni1978 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:08 No to i ja się dopiszę. Monika (27 l), mam dwójkę dzieci: Czarusi (4 l) i Karolinkę (2l), mieszkamy w Bełchatowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandara Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:10 Pozdrawiam wszystkie tzw."kury domowe"mam 23 lata moja Pati ma 1,5 roczku mieszkamy w Dąbrowie Górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:36 Witajcie mam troje dzieci:Jeremi 12 lat,Jaś 4ipół,Julcia 2i pół miesiąca. mam kochanego męża (inzyniera) 33 lata i pstro w głowie....niestety moja ostatnią bolączką jest taki prosty fakt-nie umiem gotować, nie mam do tego łba zupełnie-w tej kwestii liczę na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
polka33 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 30.06.05, 00:52 polka3 polka33 to ja-przeważnie uzywam polka3,ale bywam tez w tej drugiej wersji... Odpowiedz Link Zgłoś
chipi11 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:38 Hej dziewczyny!!!!!!!!! Mam na imię Agnieszka - lat 26 i jestem mamą 11-miesięcznego Olafka, razem z mężem Michałem i psem Snoopy mieszkamy w Krakowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milenaj9 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 14:16 --Witam,mam na imię Milena-lat 24,jestem mamą 9-miesięcznej Lenki. nowe zdjęcia Lenki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=17207784&wv.x=2&a=18719257 Odpowiedz Link Zgłoś
alamama Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 00:01 Hej, ja mam na imię Alicja - 28 lat, z Warszawy, mam 5-letniego Filipka i 4- miesięczną Zuzię. Bardzo się cieszę, że jets nareszcie takie forum, bo... tak naprawdę nigdy nie pracowałam)) (Wyłączywszy rzadkie chwile zatrudnienia w czasie studiów, oczywiście). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 08:17 Witam się i ja Mam naimię Iwona, mam prawie 22 miesięczną córkę Maję i niemęża Pawła. Mieszkamy sobie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
wielkimroz Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 08:26 Witam serdecznie! Ja również jestem z Warszawy,konkretnie z Jelonek. Mam 24 lata i 5 miesięcznego synka Macka. Mieszkamy z mężem kątem u mojej mamy, ale już zimą mamy nadzieje przeprowadzić się do naszego domku, który budujemy na Grotach. Odpowiedz Link Zgłoś
ania970 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 10:05 Cześć Ania z Poznania. Mam trzy córki Marta 10, 5 roku, Agnieszka 8,5 oraz Kasia 3 lata. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaost Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 15:33 Mam 34 lata, córcię 11 lat, synka 11 miesięcy, oczekuję córci w lipcu. Jestem też macochą ( 2 razy w tygodniu) dla pięciolatki. Mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam. Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
aja75 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 15:41 witam!! Aneta 30lat, córeczka Oliwia 16 m-cy,szczęśliwa mężatka od 8 lat, jesteśmy ze Śląska a dokładniej z Rybnika )) Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 15:46 Witam! Właśnie Was znalazłam drogie mamy więc się przyłączam. Karolina 25 lat mama Natalki 7 miesięcy,mieszkamy na Warszawskim Bródnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 16:09 Witam, ja mam 27 lat, męża informatyka i córkę Zuzię, która ma obecnie skończonych 8 tygodni. Planuję po macierzyńskim wziąć urlop wypoczynkowy (zawsze to jeszcze trochę kasy), a potem wychowawczy. A po wychowawczym?? Zobaczymy. Acha, jestem z Woli w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 16:12 HIhihi, zapomniałam napisać, że mam na imię Marta. Najczęściej nazywają mnie Tuśka, więc tak się będę podpisywać. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 16:16 tuskas - masz słodziutka dzidzię ps. Ja też mieszkam na Woli Odpowiedz Link Zgłoś
wielkimroz Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 22.06.05, 08:45 Ja mieszkam koło Hali Wola na ul. Czułchowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarcysi cześć ! 22.06.05, 19:18 witam! Mam na imię Ania mam prawie 25 lat, mieszkam w Otwocku i "trochę" w Wawie! Moja córeczka Marcelinka ma 13 msc! Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 17:01 Hej. Ja mam na imie Wiktoria,lat 24(skończe za 2 tygodnie,eeh),córeczka Weronika ma roczek(16.06.2004r.),mąż Mariusz(ale wszystcy mowią Kuba).Mieszkamy w Ząbkach pod Warszawą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polka33 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 17:28 Weroniczka jest przesłodka,jak śpi w upale jest przepiękna... Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Do Tuskas i Iwony. 21.06.05, 17:11 Hej dziewczyny ja mieszkałam dłuuuugi czas na Woli a teraz często bywam na starych "śmieciach"-gdzie dokładniej mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
rutkam Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 17:15 Ja też dołączam do mam niepracujących, mam 25 lat, synek 5 m-cy , mieszkamy we Wrocławiu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś