Dodaj do ulubionych

Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-)

20.06.05, 20:10
Ja mam 26 lat, mój synek Dawidek ma 11 miesięcy, mieszkamy we Wrocławiu.
Obserwuj wątek
    • nataliamackowiak Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 20:23
      Hej!
      Jestem Natalia, mam 8-mies. córcie Oliwkę, mieszkamy w Jarocinie-pozdrawiamy.
      • kargab Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 20:39
        Hej!
        Jestem Iwona,mam dwie córeczki:Karolinkę 5lat i Gabrysia 3latka,mieszkamy na
        Śląsku.
        • nelinka29 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 17.02.06, 16:03
          Witajcie kolezanki! Mam na imię Agata, jestem mama dwóch szeryfow (Frycucia- 3l
          i 3 mies., Tomusia- 1 roczek i 7 miesiecy. Mam 29 lat, mieszkamy w Łodzi.
          Pozdrowionka!
          • kali_jj witam 03.03.06, 15:30
            witam nowe mamy choć sama tu czesto nie pisuję
    • kaka272 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 20:58
      Mam na imie Kasia lat 29, a mój huragan ma dwa latka.Mąz jedzi na tirach, a
      mieszkamy w Łazisach Górnych napewno nie wiecie gdzie to, niedaleko Katowic.
      pozdrawiam goraco Kasia i Szymon
      • pati1133 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 10.10.05, 19:24
        ja wiem gdzie to jest mąż mojej kuzynki z tamtąd pochodzi a nazywa sie Wojtek
        wLochinski pisze bo wiem ze to mala miejscowosc i moze znasz
      • wiolus12 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.09.08, 17:50
        hej ,mam na imię Wiola ,mieszkam w Gdańsku ,mam 5 letnią córkę Martynkę.
    • mamuska85 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:04
      Witam. Mam na imie Kasia i jestem mamą 5 i pół letniej Julii. Pozdrawiam
      wszystkie mamy
      • pszczolka10 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:10
        witam serdecznie! Mam na Imie Ania i jestem mamą trójki urwisów. Najstarszy
        Mikołaj właśnie dziś kończy 12 lat , Ola ma 7 lat i najmłodsza pociecha
        Oliwier ma 11 m-cy . Mąż zajmuje się techniką grzewczą i klimatyzacyjną a
        mieszkamy w Piasecznie koło W-wy
        pozdrawiam Ania
        • kali_jj Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:20
          Witam nazwyam się Karolina, mój mąż to Adam a nasz synek w sobotę skończył
          15miesięcy i ma na imię Igor.
          mieszkamy we Wrocławiu i obecnie szukamy nabywcy na nasze mieszkanko i będziemy
          przeprowadzac się do Łodzi- skąd pochodzę.
          pozdrawiam gorąco
          • megi.1976 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:36

Witam!!Mam na imię Magda jestem z Krakowa,mam córkę 5 i pół roku i synka 8 tyg.
            Pozdrawiam
    • mmala6 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:44
      Amelia, czytasz w moich myslachwinkOstatnio myslalam dokladnie o takim forumsmile)
      Ja co prawda jestem na razie "domowa", nie wiem jak dlugo bede zalezy to od
      wielu rzeczy....
      Mam na imie Magda, maz Piotr, synek Mateusz ma niemal 5msc.Jestesmy z Wroclawia,
      maz jest kierownikiem w jednym z marketow i poki co jego zarobki wystarczaja na
      nasza trojke.Nie wiem jak to bedzie po wakacjach, bo kupilismy nowe mieszkanie i
      sie tam wkrotce wprowadzamy.Dlatego napisalam, ze jestem narazie domowawink))
    • madix1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 21:49
      Hej smile
      Mam na imię Magda (29) i jestem mamą prawie 5-miesięcznego Kacpra. Mieszkam w
      Krakowie.
      • annaole1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 13.04.07, 03:53
        Hej Magda,
        Mam na imie Ania i jestem w Twoim wieku. Mam 2 synow Anosia - 3,5 roku i Jacusia
        - 9 miesiecy. Przeprowadzamy sie do Krakowa i pomyslalam, ze miloby bylo znalezc
        jakas grupe niepracujacych mam, zeby mozna bylo sie spotykac przedpoludniami,
        wspolnie spedzac czas, organizowac rozne rzeczy, wzajemnie sobie pomagac. Czy
        nalezysz moze do takiej grupy? Jak nie, to czy chcialabys byc w takiej grupie?
        Pozdrawiam Cie,
        Ania
    • 5aga5 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:01
      Witajcie ,,leniwe" mamy! Ja z rozpędu wpisałam się nie tam gdzie trzeba. Jestem
      z Warszawy. Mój DUŻY syn ma 19 lat a MAŁA Oliwcia prawie 9 miesięcy.Miejmy
      nadzieję i starajmy się by każda z nas znalazła tu coś dla siebie. Pozdrawiam
      serdecznie.
      • amelia791 Do 5aga5 20.06.05, 22:05
        Witaj "leniuszku" smile Podziwiam Cię, taka duża różnica wieku między
        rodzeństwem. Na pewno będziesz prawdziwą skarbnicą wiedzy dla nas, serdecznie
        pozdrawiam i gratuluję córuni i ... synka smile
        • mamadawidka1 przedstawiamy się 20.06.05, 22:29
          Witam mamy domowe.
          Mam na imie Ania (27 lat) mam synka Dawidka który dzis skończył (22:25) 20
          miesięcy. W trójeczkę mieszkamy w Skierniewicach - centrum Polski. Mąż jest
          informatykiem.
    • ar30wroclaw Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:25
      w sierpniu skoncze 30 lat i mam synka prawie 10 miesiecznego.
      Równiez mieszkam we wrocławiu.obecnie jestem na urlopie wychowawczym i siedze w
      domku z moim małym łobuzem.
      pozdr ania
      • patrycja781 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 24.06.05, 21:06
        Skad jesteście? Ja mieszkam z dwuletnim synkiem Michałkiem na Sępolnie. Mam 27
        lat. Chętnie poznam mamy z tych okolic.
    • solidna Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:28
      A co tam, niech i ja się wpiszę!
      Mam na imię Kinga, na razie jest tylko Maciuś- dzielny i uroczy 3miesięczniak,
      ale kto wie, kto wie... A zapracowany tatuś jeszcze się nie pojawił w domu,
      buuuu smile
      pozdrawiam
      • solidna Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:40
        Tatuś już przyszedł! nareszcie! dobrej nocki
    • mamilka1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:31
      Mam na imię Magda, mam 26 lat, mam córcię Emilkę. Mieszkamy z mężem u jego
      rodziców, ale czekamy na nasze mieszkanko smile - obyśmy się doczekali.
    • kamioda Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:35
      Witam wszystkie mamusie
      Mam na imię Kasia, mężuś Adaś a nasze trzy córeczki to Kinga- 7 lat, Paulinka -
      5 lat i Kamilcia - 5 tyg.
      Jestem domową mama z "przymusu" a chciałabym być z wyboru ale niestety nasze
      realia polskie nie pozwolą mi pozostać w domku i po wychowawczym wracam do pracy.
      Mieszkamyy w Łochowie niedaleko Warszawy.
      Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy.
    • kaka272 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:53
      tak dobranoc, dobrze Ci z tym tatausiem nasz w austri siedzi masz ci los...
    • eccia0102 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 22:55
      Edyta mama Amelki Puławy
    • moni1978 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:08
      No to i ja się dopiszę.
      Monika (27 l), mam dwójkę dzieci: Czarusi (4 l) i Karolinkę (2l), mieszkamy w
      Bełchatowie.
    • mandara Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:10
      Pozdrawiam wszystkie tzw."kury domowe"mam 23 lata moja Pati ma 1,5 roczku mieszkamy w Dąbrowie Górniczejsmile
    • polka3 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:36
      Witajcie
      mam troje dzieci:Jeremi 12 lat,Jaś 4ipół,Julcia 2i pół miesiąca.
      mam kochanego męża (inzyniera)
      33 lata
      i pstro w głowie....niestety
      moja ostatnią bolączką jest taki prosty fakt-nie umiem gotować, nie mam do tego
      łba zupełnie-w tej kwestii liczę na pomocsmile
      • polka33 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 30.06.05, 00:52
        polka3 polka33 to ja-przeważnie uzywam polka3,ale bywam tez w tej drugiej
        wersji...
    • chipi11 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 20.06.05, 23:38
      Hej dziewczyny!!!!!!!!!
      Mam na imię Agnieszka - lat 26 i jestem mamą 11-miesięcznego Olafka, razem z
      mężem Michałem i psem Snoopy mieszkamy w Krakowie.
      Pozdrawiam
      • milenaj9 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 14:16

--Witam,mam na imię Milena-lat 24,jestem mamą 9-miesięcznej Lenki.
        nowe zdjęcia Lenki
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=17207784&wv.x=2&a=18719257
    • alamama Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 00:01
      Hej, ja mam na imię Alicja - 28 lat, z Warszawy, mam 5-letniego Filipka i 4-
      miesięczną Zuzię. Bardzo się cieszę, że jets nareszcie takie forum, bo... tak
      naprawdę nigdy nie pracowałamsmile)) (Wyłączywszy rzadkie chwile zatrudnienia w
      czasie studiów, oczywiście). Pozdrawiam.
      • iwona-mama-majki Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 08:17
        Witam się i ja smile Mam naimię Iwona, mam prawie 22 miesięczną córkę Maję i
        niemęża Pawła. Mieszkamy sobie w Warszawie
        • wielkimroz Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 08:26
          Witam serdecznie!
          Ja również jestem z Warszawy,konkretnie z Jelonek. Mam 24 lata i 5 miesięcznego
          synka Macka. Mieszkamy z mężem kątem u mojej mamy, ale już zimą mamy nadzieje
          przeprowadzić się do naszego domku, który budujemy na Grotach.
    • ania970 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 10:05
      Cześć
      Ania z Poznania. Mam trzy córki Marta 10, 5 roku, Agnieszka 8,5
      oraz Kasia 3 lata.
      Pozdrawiam.
    • madziaost Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 15:33
      Mam 34 lata, córcię 11 lat, synka 11 miesięcy, oczekuję córci w lipcu. Jestem
      też macochą ( 2 razy w tygodniu) dla pięciolatki. Mieszkam we Wrocławiu.
      Pozdrawiam.
      Magda.
    • aja75 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 15:41
      witam!!
      Aneta 30lat, córeczka Oliwia 16 m-cy,szczęśliwa mężatka od 8 lat,
      jesteśmy ze Śląska a dokładniej z Rybnika smile))
      • nadka1 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 15:46
        Witam!
        Właśnie Was znalazłam drogie mamy więc się przyłączam.
        Karolina 25 lat mama Natalki 7 miesięcy,mieszkamy na Warszawskim Bródnie.
    • tuskas Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 16:09
      Witam, ja mam 27 lat, męża informatyka i córkę Zuzię, która ma obecnie
      skończonych 8 tygodni. Planuję po macierzyńskim wziąć urlop wypoczynkowy
      (zawsze to jeszcze trochę kasy), a potem wychowawczy. A po wychowawczym??
      Zobaczymy. Acha, jestem z Woli w Warszawie.
      • tuskas Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 16:12
        HIhihi, zapomniałam napisać, że mam na imię Marta. Najczęściej nazywają mnie
        Tuśka, więc tak się będę podpisywać. Pozdrawiam!!
        • iwona-mama-majki Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 16:16
          tuskas - masz słodziutka dzidzię smile
          ps. Ja też mieszkam na Woli
          • wielkimroz Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 22.06.05, 08:45
            Ja mieszkam koło Hali Wola na ul. Czułchowskiej
        • mamamarcysi cześć ! 22.06.05, 19:18
          witam! Mam na imię Ania mam prawie 25 lat, mieszkam w Otwocku i "trochę" w
          Wawie! Moja córeczka Marcelinka ma 13 msc!
          Pozdrawiamy!
    • mimi44 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 17:01
      Hej.
      Ja mam na imie Wiktoria,lat 24(skończe za 2 tygodnie,eeh),córeczka Weronika ma
      roczek(16.06.2004r.),mąż Mariusz(ale wszystcy mowią Kuba).Mieszkamy w Ząbkach
      pod Warszawą.
      Pozdrawiam.
      • polka33 Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 17:28
        Weroniczka jest przesłodka,jak śpi w upale jest przepiękna... Gratuluję
    • nadka1 Do Tuskas i Iwony. 21.06.05, 17:11
      Hej dziewczyny ja mieszkałam dłuuuugi czas na Woli a teraz często bywam na
      starych "śmieciach"-gdzie dokładniej mieszkacie?
    • rutkam Re: Witam mamy nie pracujące, przedstawmy się :-) 21.06.05, 17:15
      Ja też dołączam do mam niepracujących, mam 25 lat, synek 5 m-cy , mieszkamy we
      Wrocławiu.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka