Dodaj do ulubionych

a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim?

02.07.05, 20:48
w różnych "dziedzinach"? ja tak mam np. jak się kochamy (teraz z mężu, ale
kiedyś z innymi też) i usłyszę jakiś hałas np. jakiś oszołom wali po nocy
klapą od śmietnika i już dla mnie po ptokach, nie ma bata już nie dojdę. Albo
z innej beczki, pracowałam kiedyś jako barmanka, no i sobie taki jeden
chłopiec uroczy przychodził tam do mnie i było miło dopóki zza baru nie
wyszłam i nie zobaczyłam, że on jest w klapkach. No jakoś tak mi te klapki
nie pasowały, że to były nasze ostatnie pogaduszki przy piwku. Nie mówcie mi
tylko, że mam coś z dyńką, bo to wiem samasmile jestem po prostu ciekawa czy Wy
też tak macie. Napiszcie.
Obserwuj wątek
    • niutaki Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:15
      ups? tylko ja mam takie "odbicia"? szkodasad
      • sonnja1 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:19
        Zeby.
        Jak ktos ma zaniedbane, popsute, krzywe zeby i inne zebowe przypadlosci. Czuje
        obrzydzenie...
        • lidkakn Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:22
          Niemiły zapach potu - odrzuca mnie totalnie
    • motylwodny Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:27
      a mnie odrzuca widok zwisających piersi
      • niutaki Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:32
        a i jeszcze u kobiety zawsze mnie obrzydza jak ma "wrzęte" czy jak to nazwać
        spodnie w krocze i to z przodu wygląda fatalnie, pupa ok, ale z przodu błeee
        • motylwodny Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:34
          a mnie odrzuca brak higieny i stringi u kobiet z wieeeeeeelkim tyłeczkiem.
          Ohyda.
        • zona_wojtka Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 00:46
          niutaki napisała:

> a i jeszcze u kobiety zawsze mnie obrzydza jak ma "wrzęte" czy jak to nazwać
          > spodnie w krocze i to z przodu wygląda fatalnie, pupa ok, ale z przodu błeee

Tzw jojo.
    • moofka Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:32
      czasem spotykane wsrod starszego pokolenia, chociaz jedna moja kolezanka tez
      tak miala
      wszystkie pazury wstretne obgryzione a jeden - najczesciej kciuk albo maly
      dlugi zapuszczony wypielegnowany
      brrrrrrrrrr - gorszej wiochy chyba nie ma
      • anulka.p Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:36
        Moofka, poważnie??? W życiu czegoś takiego nie widziałam. Jakieś dziwactwo
        straszne.
        • moofka Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 22:11
          anulka.p napisała:

> Moofka, poważnie??? W życiu czegoś takiego nie widziałam. Jakieś dziwactwo
          > straszne.
          ten dlugi paznokietek ma na malym paluchu i jak pije z porcelanowej filizanki
          to go pretensjonalnie odchyla - nie znosze go za to, brzydzi mnie
      • niutaki Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:37
        albo facet z długimi pazurami ostatnio widziałam kupował u mnie truskawki i tak
        spojrzałam przypadkiem fuj, a poza tym był całkiem całkiem
        • niutaki Re: a teraz będzie najstraszniejsze 02.07.05, 21:45
          może powiecie że to świńskie, ale co tam. Poszłam kiedyś, dawno temu do łóżka z
          bardzo przystojnym chłopakiem, za którym latałam od dłuższego czasu, bardzo mi
          zależało, żeby zwrócił na mnie uwagę no i w końcu się udało, poszliśmy do łóżka
          i ... nie spotkałam się z nim nigdy więcej (dziś jest mężem mojej koleżanki).
          Miał tak koszmarnie krzywego penisa, że nie mogłam kontynuowac znajomości, mimo
          całego poprzedniego zauroczenia.
          • moofka Re: a teraz będzie najstraszniejsze 02.07.05, 21:52
            niutaki napisała:

> Miał tak koszmarnie krzywego penisa, że nie mogłam kontynuowac znajomości,
            • niutaki Re: a teraz będzie najstraszniejsze 02.07.05, 21:58
              moofkasmile) był odchylony w lewo i do tego właśnie w połowie "drogi" się zaginał,
              no coś okropnego mówie Ci
              • moofka Re: a teraz będzie najstraszniejsze 02.07.05, 22:08
                niutaki napisała:

> moofkasmile) był odchylony w lewo i do tego właśnie w połowie "drogi" się
                zaginał,
                >
                > no coś okropnego mówie Ci

• niutaki Re: a teraz będzie najstraszniejsze 02.07.05, 22:19
                  no mi też tylko jeden taki "kwiatek" się zdarzył w całej "kolekcji"smile
                  • bedada Re: a teraz będzie najstraszniejsze 04.07.05, 12:00
                    ha,ha,ha, dobre z tym krzywym penisemsmile
                    Jakoś nigdy tez nie widziałam takiego krzywego i ciężko mi sobie to wyobrazić.
                    Usmiałam się i od razu humor mi sie poprawił. dziękismile
                    Mnie zraża do ludzi smród. Zapach potu,śmierdzące nogi i tym podobne zapaszki.
                    Ochydztwo , więcej się z taka osoba niespotykam.
      • lola211 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:38
        Widuje takie pazury, błee.. Dorzuce do powyzszej listy wlosy wijace sie z nosa
        albo i uszu.
        • motylwodny Re: albo włosy pod pachami, fuj n/t 02.07.05, 21:39
        • motylwodny Re: tudzież wystające spod kostiumu kąpielowego 02.07.05, 21:39
          bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        • lidkakn Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 21:41
          Apropos pazurów - czarne pod spodem i przymalowane lakierem - widziałam
          osobiście.
          • niutaki Re: włosy na plecach 02.07.05, 21:49
            a jeszcze o włosach to koleżanka przestała się widywać z chłopakiem po trzeciej
            czy czwartej randce... byli na plaży
            • xerius Re: włosy na plecach 03.07.05, 09:07
              Skrupulatnie usuwam mezowi jeden wlos, ktory uparcie odrasta mu wlasnie na
              plecach, tors da sie jeszcze przebolec, tzn zarost na nim, ale plecy....
              Kasia
            • xerius Re: włosy na plecach 03.07.05, 09:20
              Obrzydliwie zarosnieta szyja u faceta , ktory nosi krotkie wlosy.
              Biale skarpetki do czarnego garnituru....bez komentarza....
              Meskie stringi.
              Siejacy sie wasik.
              Skwierczace wagry na twrzy.
              Spodnie z krokiem na wysokosci kolan.
              Kobiety w legginsach.
              Wylewajacy sie brzuch z pod przykrotkiej bluzeczki i przyciasnej miniowki.
              Pekaesy i pilkarzyki u facetow.
              Mocno scisniety pasek u mezczyzny nad pokaznym brzuchem lub spodnie dresowe na
              gumce na tej samej wysokosci.
              Mokasyny z fredzlami lub bez.
              Wystajace wlosy z nosa lub uszu ( u mezczyzn).
              Tapeta u kobiety na twarzy wyraznie konrtastujaca z naturalnym kolorem szyi.

Kasia
      • eccia0102 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 22:06
        musze to mojej tesciowej pokazac bo mi nie uwierzy ze to ochydne,ona uwaza ze
        ten jeden długi pazur jest praktyczny.Nawet nie chce wiedziec praktyczny do
        czego.
        • karolcia111 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 22:50
          łehehehe, ale śie uśmiałam. do dłubania w nosie kochana smile))))
      • zona_wojtka Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 00:50
        Ja znam takiego, co ma zapuszczony mały.
        Służy mu do............ dłubania w nosie........
        Ale ta teoria gryzie się z kciukiem...
    • moofka i jeszcze 02.07.05, 21:50
      taka pożółkla zrogowaciala pietucha w malnkich klapeczkach - i do kompletu
      takie paznokcie - spekane skorupy - w ogole paznokcie to moj czuly punkt smile
      • niutaki Re: stopyyyyyyyyyyyy 02.07.05, 21:52
        no właśnie takie wielkie żółte paluchy z grzybicą i wielkie pięciochy dokładnie
        moofka
      • lidkakn Re: i jeszcze 02.07.05, 21:53
        O ludzie, już miniedobrze!!!
    • karina1974 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 22:15
      jak wyżej
      i młoda ładna i gustownie ubrana dziewczyna a pięty jaku u starej kobity co to
      sie już schylić nie moze sad
    • p_swiat stopy, włosy pod pachami,... 02.07.05, 22:20
      włosy wystające z pod majteczek kąpielowych, ostatnio co mnie odraża i widze to
      niestety coraz częściej bo az 3 razy w ciągu tygodnia widziałam ciężarówki z
      papierosem w ustach - ochyda brrrrrrrr
      • niutaki Re: stopy, włosy pod pachami,... 02.07.05, 22:24
        o właśnie poznałam kiedyś taką miłą dziewczynę i jak mi sie pochwaliła że jest
        w ciaży to razem z nią się cieszyłam i taka mi się wydawała odpowiedzialna, do
        czasu jak zobaczyłam ją w knajpie z papierochem i po nie pierwszym już piwku.
        • justimic Re: stopy, włosy pod pachami,... 02.07.05, 23:27
          dopisuję się pod tymi nieogolonymi pachami, nogami, włosami łonowymi, tymi z
          nosa i uszu i na plecach; paskudnymi pazurskami; łupieżem i tłustymi włosami; i
          koniecznie muszę jeszce tu dodać paluchy żółte od tytoniu oraz dłubanie w
          nosie, spluwanie i zapach potu......... brrrrrrrrr
          • karina1974 Re: stopy, włosy pod pachami,... 03.07.05, 12:23
            u faceta włosy na plecach mi aż tak nie przeszkadzaja, ale jak widzę laskę z
            długasnymi czarnymi włochami na nogach i rękach to mnie już odrzuca...
            acha a na te włochate nóżki "śliczne" białe rajstopki.....
    • karolcia111 barani śmiech 02.07.05, 22:53
      ja jeszcze dorzucę że jak podoba mi się jakiś facet to do momentu jak nie
      zacznie się smiać. niektórzy tak dukają że mi oczy na wierzch wyłażą....
    • agazet3 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:01
      A mnie ogarnia obrzydzenie jak facet ma spodnie podciągnięte prawie pod same
      pachu i interes schowa w jedną nogawkę. Ochyda, brrrr............
      • p_swiat Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:08
        interesu nie da sie podzielić na dwiesmilesmile a na środku Panowie mowią ze nie
        wygodniesmile hihi i groźnie
        • agazet3 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:11
          To niech nie podciąga spodni pod same pachy!!!!!
          • p_swiat Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:13
            hahahahahahaha masz racjęsmileale zabawne to smile
      • asia9931 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:16
        Mnie odraża sprzedawczyni z mojego osiedla z sklepiku warzywno-spożywczego,
        ostatnio tam kupowałam , a ona brud pod paznokciami i tłuste kudły. Miała na
        sobie koszulkę na ramiączkach i obsługując klijentke podniosła łapsko do góry,
        i drapała się pod pachą na dodatek miała tam ochydne włochy, po czym kroiła
        ser, a mnie zemdliło, na szczęście przyszłam tylko po ziemniaki, ale byłam tam
        pierwszy i ostatni raz.
    • ekan13 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:08
      To i ja się dorzucę'
      - faceci, którzy na siłę zaczesują łysinę lub zostawiają resztki włosów po
      bokach albo naokoło głowy, zamiast poprostu wygolić
      - nie wiem czemu ale facet w "kowbojkach" też zawsze był u mnie na spalonej
      pozycji
      - łupież na czarnej koszulce bleee
      - kobiece nieogolone wąsy
      • p_swiat Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:14
        to mój wykładowca logiki był jeszcze lepszy bo zaczesywał wszystkie włosy od
        tyłu głowy do przodu nosił garnitur i adidasysmile Rewelkasmilesmilesmile
        • ekan13 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:16
          Min. o takie fryzury mi chodzi fuj, a co przy wietrznej pogodzie?smile
          • p_swiat Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:19
            unoszą się swobodnie osiągając pion, o matko popłaczę sie ze śmiechu - widziałam
            to -dramat
            • ekan13 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:26
              Łehehesmile)))
              • niutaki Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:38
                o łomatko chwilę mnie nie było a tu tak śmiesznie się porobiłosmile)) dobre to o
                tym interesie w jednej nogawce w związku z tym opowiem obrzydliwą historię. Z
                reguły, ale nie wiem czemu, Oni ten interes noszą w lewej nogawie nie? Jak
                pracowałam jeszcze w sklepie ze spodniami to przyszło takie małżeństwo w wieku
                60 może lat i no i on mierzył spodnie. Jakieś tam w końcu wybrał i już się
                biorę do pakowania, a on mówi: a sprawdziła pani czy w LEWEJ NOGAWCE SĄ
                SZERSZE? W pierwszej chwili nie zajarzyłam, a on mi się patrzy w oczy i mówi:
                NO CHYBA PANI WIE DLACZEGO? No myślałam że mu rzygne prosto na ten siwy łeb.
                • p_swiat Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:50
                  ło matko ja nawet nie wiem, ze lewa nogawka to miejsce spoczynku interesusmilesmile
                  ale nie mam zamiaru robić obserwacji na męskich osobnikachsmile
                  Jeszcze jedno razi mnie jak kobietom wystaje bielizna z pod spodni spódnicy i
                  jak kobieta nie potrafi łazić w szpikach czy innych wysokich buciczkach i
                  koślawi te stopy do granic połamaniasmilesmile
                • agazet3 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 02.07.05, 23:50
                  A wiesz, że masz rację. Oni preferują lewą nogawę. Ochyda!!!
                  • socka2 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 01:27
                    a ja nienawidze, jak ktos cmoka, bo mu kawalek jedzonka w zaba/miedzy zeby
                    wszedl - brrrrrrrrr albo mlaska przy jedzeniu
                    no i pozostale jak u was - wlosy spod pachy, pazury brudne, dlugie,
                    zapuszczone,ale wymalowane
      • mamaloli Re: Faceci z lysina 03.07.05, 12:09
        Tak . A'propos facetów zaczesujących lysine. Załosnie wyglądaja zaczesujac
        resztki włosów ale jak zgola to sie im przyczepi łatkę ze "lysy kark" a to ze
        kibol, a to ze dres. No i dylemat wielki powstaje.
    • umasumak Zaskórniaki.... 03.07.05, 02:30
      takie obrzydliwe, czarne kropki, albo białe grudki pod skórą (kaszaki chyba),
      no i włoski na brodzie u kobiet, szczególnie starszych - czasem można spotkać
      takie panie - zadbane, wyfiokowane, a z brody wyrasta długi, siwy, zakręcony
      włos - coś okropnego.
      No i oczywiście odrosty - ochyda.
      • gagunia Re: Zaskórniaki.... 03.07.05, 07:38
        a fuu, tez tego nie znosze.
        Ale w ogole to ja mam jakies jazdy na punkcie wlosow i paznokci. Brzydza mnie
        wlosy gdzies np. na siedzenu w autobusie, jak dziewczyna ma dlugie wlosy i
        powylaza jej i zwisaja z tylu na koszulce/swetrze. U faceta dlugich nie zniese
        wink Ten dlugi pazur dyskwalifikowal goscia na wejsciu. No i generalnie zaniedbane
        paznokcie u kobiet i mezczyzn - nie mam wtedy ochoty nawet reki na powitanie
        podawac.

No i teraz konkret: odrzuca mnie jak ktos ma na twarzy jakis dlugi wyrastajacy
        wlos. Kiedys mialam znajoma, ktora chyba hodowala na policzku takie wlosy, bo
        mialy z 5cm i sie jeszcze krecily. Cos okropnego.
    • motylwodny Re: zszarzałe majteczki wystajace spod spodni 03.07.05, 08:04
      U ładnej, eleganckiej kobiety, pochyli się, a spod spodni czy spódnicy wystają
      stringi takie zszarzałe od wielu prań, takie za 2 zł.
      • juzkak Re: zszarzałe majteczki wystajace spod spodni 03.07.05, 10:10
        O rany,ale jesteś uwaznym obserwatorem...A ta cena na metce czy tak w domysle?
    • motylwodny Re: a u facetów dziurawe skarpetki n/t 03.07.05, 08:05
      • magi104 A u mnie takim odrzucajacym mnie szczegółem, 03.07.05, 11:10
        ...
        • magi104 Re: A u mnie takim odrzucajacym mnie szczegółem, 03.07.05, 11:12
          Odrzucił mnie jakiś szczegółtongue_outtongue_outtongue_out
          A u mnie takim zrażającym do kogoś szczegółem jest pisanie "ochyda" zamiast
          "ohyda"wink
          I nic na to nei poradzętongue_outtongue_out Myślę sobie, fajna forumka, a tu ni z gruszki ni
          pietruszki znajduję "ochydę" w jej pościetongue_outtongue_outtongue_out
          • umasumak Re: A u mnie takim odrzucajacym mnie szczegółem, 03.07.05, 12:18
            magi104 napisała:

> Odrzucił mnie jakiś szczegółtongue_outtongue_outtongue_out
            > A u mnie takim zrażającym do kogoś szczegółem jest pisanie "ochyda" zamiast
            > "ohyda"wink
            > I nic na to nei poradzętongue_outtongue_out Myślę sobie, fajna forumka, a tu ni z gruszki ni
            > pietruszki znajduję "ochydę" w jej pościetongue_outtongue_outtongue_out

Och, a mnie bardzo, ale to bardzo zraża, wręcz odraża od kogoś, gdy ten ktoś
            wytyka błędy (pojedyńcze zresztą), niby nie bezpośrednio, ale i tak wszyscy
            wiedzą o co chodzi. Nawet Motylwodny wink.
            Nic na to nie poradzę. Jak dla mnie takie zachowanie to ohyda. Gorsze od
            OCHYDY ;-P, ;-P
          • agazet3 Re: A u mnie takim odrzucajacym mnie szczegółem, 03.07.05, 20:56
            magi104 napisała:

> A u mnie takim zrażającym do kogoś szczegółem jest pisanie "ochyda" zamiast
            > "ohyda"wink
            > I nic na to nei poradzętongue_outtongue_out Myślę sobie, fajna forumka, a tu ni z gruszki ni
            > pietruszki znajduję "ochydę" w jej pościetongue_outtongue_outtongue_out

A co Ty jakaś polonistka jesteś. Ja u Ciebie klasówki nie piszę, to nie musisz
            mnie sprawdzać. Załóż forum o poprawnej polszczyźnie i dyskutuj tam jakie to
            nieuki siedzą na forum i błędy robią.
            • agazet3 Re: Do magi104 03.07.05, 21:28

--------------------------------------------------------------------------------
              Oj, nasza droga Wyrocznio ortograficzno-polonistyczna magi104 - oto Twoje
              własne popisy pisowni.....he,he,he....w Twoim poście na forum TYCHY...:

>...Poza tym, tam LOK straaasznie wywindował startowe, więc osobiście uważam, że
              modelarze powinni zbojkotować te mistrzowstwa...
              A co? Wybierasz się??....<

Tylko pozazdrościć pisowni słowa >mistrzowstwa< he...he...he... więc nie ucz
              innych tego czego sama nie potrafisz....!!!!
              No po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA.....He,He,He......

• magi104 He he he 03.07.05, 23:02
                Dobretongue_outtongue_out
                A więc mi się też zdarzatongue_outtongue_out
                Jak bardzo ten szczegół cię odrzucił??smile
                r
        • umasumak Re: A u mnie takim odrzucajacym mnie szczegółem, 03.07.05, 12:21
          No to napisz w końcu, co u CIEBIE jest odżucającym szczegółem, bo jak na razie
          napisałaś, co u mnie jest takowym ;-P.
          • umasumak uprzedzając dalsze kpiny 03.07.05, 12:23
            umasumak napisała:

> No to napisz w końcu, co u CIEBIE jest odżucającym szczegółem, bo jak na
            razie
            > napisałaś, co u mnie jest takowym ;-P.

miało być odrzucającym oczywiście
    • motylwodny Re: oczywiście chodzi o umasumak 03.07.05, 11:15
      to napisz to pod jej postem, a nie pod moim, Ok? żeby było jasne
      • magi104 Re: oczywiście chodzi o umasumak 03.07.05, 11:25
        Pisałam ogólnie, nie był to przytyk do kogoś konkretnego, wierz miwink
        Chyba nikt nie pomyślał, że to a propos ciebie przeczytawszy mój post pod twoim?????
        • ja275 Re: oczywiście chodzi o umasumak 03.07.05, 11:42
          cienkie palce u dloni mezczyzny tak zwane palce pianisty dlugie i chude o fujjj facet musi miec lapsko smile albo male dlonie i grube paluchy u rak od razu mi sie zle kojarzy - generalnie dlugie, cienkie palce, albo male dlonie i grube paluchy aa no i jeszcze skora na szyi taka pomarszczona rozowa bueee nie wiem moze jakas dziwna jestem ale tego nie lubie u facetow .....
    • driadea Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 12:07
      Mi się skóra na plecach marszczy, gdy widzę i/lub słyszę błędy językowe. Bo o
      ile "ochyda" czy "z pod" ostatecznie można zwalić na dysfunkcję jezykową lub
      omcknięcie się palca na klawiaturze, to już skórczy (w kontekści,
      powiedzmy, "nie miałam skurczów" - nie dość, że ó, to jeszcze ta dziwna
      odmiana!) bóli (chyba bólów?!) i wykroi (wykrojów) znieść nie potrafię.
      Probowalam się przelamać, tłumaczyłam sobie na róże sposoby, no ale nie mogę,
      nie da się i już.
      Ponadto drażni mnie bardzo zbytnia elokwencja, zwlaszcza ta nieprawidłowo, czy
      wręcz błędnie stosowana, plucie na ulicy, wysmarkiwanie się (?) bezpośrednio na
      chodnik.
      Z tych najbardziej aktualnych (jako matka bardziej zwracam uwagę) - przy 30
      stopniach i pełnym słońcu roznegliżowana (w miarę przyzwoitości, rzecz jasna)
      mamuśka pcha wózek, a w nim: niemowlę w polarowym kombinezonie, grubej czapie,
      przykryte kocem (grubym, złożonym na dwa, może i 4!) i nierzadko jeszcze
      zapięte śpiworem.
      No i oczywiscie wymienione przez Was paznokcie, zeby, stringi, jojo, włosy,
      łupież, śmród i chamstwo.
      Pozdrawiam wink
      • ledzeppelin3 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 14:13
        Głupota
        Fałsz
        • l.e.a Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 21:07
          z wieloma punktami się zgadzam - obrzydlistwo ale ....

1)wielu gitarzystów nosi dłuższe paznokcie z e względu na grę na gitarze
          2) łupiez leczę od niepamiętnych czasów u dermatologa i nic nie pomaga -
          szczerze powiedziawszy poczułam się nieswojo -,że Was to obrzydza, doradźcie mi
          w takim razie jak mam to cholerstwo zwalczyć ???
          • lidkakn Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 21:26
            Mnie pomaga szampon Nizoral
            • l.e.a Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 21:31
              stosowałam, łupież wraca
              • lidkakn Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 22:07
                Ale chyba po jakimś czasie.
          • lola211 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 21:33
            A próbowalas Ocerin Oceanica ?
            • l.e.a Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 21:35
              nie, nie znam - szampon dostępny w aptece bez recepty ? i jaka jest cena jeżeli
              pamietasz
              • karolcia111 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 22:06
                może zmień szampon, niektóre wysuszają strasznie skórę głowy.
              • lola211 Re: Ocerin 04.07.05, 11:59
                Bez recepty, w aptece.Sa 3 rodzaje, wybierasz w zaleznosci od rodzaju schorzenia
                (suchy czy tlusty, azbestowy), kosztuja kazdy ok. 28 zł.
    • epjasa Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 22:12
      l.e.a., spróbuj (jeśli nadal będziesz miała problem z łupieżem) Vichy. Oni mają dwa rodzaje - dl łupieżu suchego i tłustego. Mojemu mężowi Nizoral pomógł połowicznie, tak jak u Ciebie, wracał. Po Vichy - myję profilaktycznie raz na jakiś czas.
      • epjasa Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 22:13
        On myje, nie ja myję, przepraszamsmile)
        • l.e.a Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 22:19
          ktoś zaproponował zmiane szamponu - miałam całą mase najróżniejszych szamponów-
          łupież leczę od jakichs 5 lat u dermatologa, czyli miałam maści, kremy, oliwki
          i inne specyfiki uncertain
          Vichy, myslę,że to dobry pomysł ( nie wiedziałam,że w swojej ofercie mają
          również szampony ) ino ta cena mnie przeraża sad((
          • czajkax2 Lea a może tov łuszczyca?a nie łupiez? n/t 03.07.05, 22:27

• l.e.a Re: Lea a może tov łuszczyca?a nie łupiez? n/t 03.07.05, 22:43
              czajka - łuszczyca to choroba skóry również ciała a ja mam toto paskudstwo
              tylko w głowie, zresztą dermatolog by rozpoznał łuszczycę.
              • lgosia1 Re: Lea a może tov łuszczyca?a nie łupiez? n/t 03.07.05, 22:49
                wystające pół d..py u kucających facetów, lub za małe gacie na stojącym facecie
                z tym samym skutkiem
              • czajkax2 Re: Lea a może tov łuszczyca?a nie łupiez? n/t 03.07.05, 22:50
                Wiem,mam łuszczycę,co prawda obecnie zaleczoną ale mamsad( I bywa że zdarza się
                tylko łuszczyca skóry owłosionej,np głowy. pozdrawiam
              • czajkax2 Re: Lea a może tov łuszczyca?a nie łupiez? n/t 03.07.05, 22:52
                A co do dermatologa,to nie wiemsad( Mnie rózni dermatolodzy kilka lat leczyli na
                niewiadomoco,potem na niewiadomo_jakiego_pochodzenia alergię,aż w końcu trafił
                się nie_jełop i stwierdził łuszczycę. W końcu dostalam skuteczne maści i
                zaleczyłam. Tylko że cholerstwo ma tendencje do nawracaniasad(
                • l.e.a Re: Lea a może tov łuszczyca?a nie łupiez? n/t 03.07.05, 22:58
                  kurcze czajka zafrapowałaś mnie tą łuszczycą skóry owłosionej nooo .. pierwsze
                  słyszę, serio
          • umasumak Lea 03.07.05, 22:29
            A dawałaś ten łupież do analizy?
            • l.e.a Re: Lea 03.07.05, 22:42
              dawałam jest to rodzaj nawracającej grzybicy - nieszkodliwe paskudztwo ale
              uciążliwe
              • sylwiksylwik Lea i Czajka, a znacie to? 04.07.05, 11:47
                www.psoriasis.of.pl
                pozdr
                • l.e.a Re: Lea i Czajka, a znacie to? 04.07.05, 19:22
                  nie, ale już wchodze na podaną stronę smile
                  dziękuję
              • mufka51 Re: Lea 04.07.05, 18:05
                Wymawianie :bananamy,koniamy,nożamy,nożyczkamy....
                Rozmawiałam kiedyś z młoda dziewczyną,wykształconą sądząc po papierach.Jak się
                odezwała to....
          • ekan13 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 03.07.05, 22:30
            Ja pisałam o tym łupieżu ale na czarnych koszulkach. Też czasem miewam łupież
            ale wtedy nie eksponuję go tak by każdy mógł go podziwiać, a jak widze takie
            płatki na czarnej koszulce plus wypadnięte włosy na tejże koszulce to nic nie
            poradzę ale mnie to obrzydza.
    • babka71 Mam alergię na bluzgających!!!!!!!!!! 03.07.05, 23:05
      jako przerywnik ku. itd., co słowo to poj.. zaj...
      wychodzę i szlag mnie trafia jak w mojej obecności klną wolę pazury, owłosione
      nogi niż bluzgające TOWARZYSTWO.
      n.p: "wiesz poznałem panienę ku.. zajeb.. ku.. itd...!!!
    • lucia74 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 04.07.05, 12:41
      U faceta rozpięta pod szyją koszula, wystające włosy a na tym złoty łańcuch.
    • 18lipcowa tak mam 04.07.05, 20:56
      wszystko mnie rozprasza, muzyka, jakieś walenie na klatce, pukanie, wrzaski
      bachorów z podwórka, szczekanie psa, telewizor i inne takie. Absolutna cisza
      musi byc.
      • lidkakn Re: tak mam 04.07.05, 22:01
        To znaczy zupełna cisza musi być? A miłe słówka szeptane przez niego, muzyka w
        tle itd...
        • 18lipcowa Re: tak mam 04.07.05, 22:05
          lidkakn napisała:

> To znaczy zupełna cisza musi być? A miłe słówka szeptane przez niego, muzyka
          w
          > tle itd...

żadnej muzyki, żadnych czułych słowek..
        • sowa_hu_hu Re: tak mam 04.07.05, 22:05
          muzyka owszem , miłe słówka (albo hardcorowe wink

mnie chodzi o nagłe trzaśnięcie np. - za scianą u sąsiada... smile
          • lidkakn Re: tak mam 04.07.05, 22:13
            Ja mam tak samo, a te słówka to lubię różne
    • sowa_hu_hu brzydkie buty , brudne buty grrrrrrrrrrrrrrrrrrr 04.07.05, 21:54
      oooo w sexie to ja tez tak mam... - zdecydowanie!!!

a jesli chodzi o inne szczegóły to np. brudne buty bleee... albo w ogóle jak
      widze u faceta jakies niefajne buty to dostaje trzęsawki... mój teraźniejszy
      właśnie łaził w takich niefajnych butach - no ale co mu miałam powiedziec jak
      tak uroczo gadał wink
      dopiero po czasie doprowadziłam do tego że zaczął łazić w normalnych hhihi
      • ekan13 Re: brzydkie buty , brudne buty grrrrrrrrrrrrrrrr 04.07.05, 22:08
        Buty jak buty ale śmierdzące skarpety...smile
        • sowa_hu_hu Re: brzydkie buty , brudne buty grrrrrrrrrrrrrrrr 04.07.05, 22:10
          o mamo! smile

jak by facetowi nogi śmierdziały to bym chyba zwątpiła... ale jak tu sie wtedy
          wywinąc... hihi smile
    • sowa_hu_hu Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 04.07.05, 22:09
      a stękać tez nie można? smile

ja mam tak że kiedy sie kocham to moga być różne słowka... ale kiedy dochodze do
      wielkiego "O" smile to wtedy zadnego gadania - totalna koncentracja...
      • motylwodny Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 04.07.05, 22:17

a ja nie lubię jak ktoś mówi na dzieci "bachory" . Moim zdaniem to nieładnie
        świadczy o wypowiadającym się.
      • ekan13 Re: a macie tak że jeden szczegół i po wszystkim? 04.07.05, 22:38
        Ja mam takie szczęście, że wtedy mi na słuch siada i niewiele może mnie
        zdekoncentrowaćsmile))
        • ekan13 Re To miało być do Sowy 04.07.05, 22:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka