Dodaj do ulubionych

Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko

07.07.05, 15:22
Musiałas wyrzucic wątek o odchudzaniu gdzie indziej. Zauwazyłam ze codziennie
wyrzucasz stąd mase ciekawych wątków, jeszcze troche to nie bedzie tu o czym
pisać. Pamiętam stare czasy jak moderowała Wieczna Gosia i ona się tak nie
czepiała o byle co jak Ty.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • twinmama76 Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 15:23
      Pozdrawiam również.
    • kokolores Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 15:25
      No wlasnie!
      Moze wogole powinna byc podana lista tematow ,o ktorych TU mozna dyskutowac.
      Czasem nie rozumiem komu te watki przeszkadzaja.Jezeli jakas mama sie odchudza i
      o tym chce TUTAJ pogadac to czemu nie????
      Pozdrawiam.
      :o)
      • driadea Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 15:28
        A jeżeli jakaś mama nie wie jak wygląda śluz w kupie i chce o tym pogadać
        TUTAJ, to czemu nie? Albo chce TUTAJ pogadać o trwalej onduacji, tipsach,
        pampersach, nocniczkach, owsikach i td, to czemu nie?
        Bo od tego są inne fora.
        Pozdrawiam, a co, nie będę gorsza wink
    • mika_p Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 15:29
      niunia44 napisała:

> Pamiętam stare czasy jak moderowała Wieczna Gosia i ona się tak nie
      > czepiała o byle co jak Ty.

he he he, bo prawie wszytskie komunikaty o przenoszeniu redagowała s.a.m.m.y i
      to ona robiła za "złą glinę", a wieczna była ta dobra wink) A rygor był o wiele
      ściślejszy niż teraz.
    • zona_wojtka Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 16:38

Gazeta.pl > Forum > eDziecko > eRodzice Czwartek, 7 lipca 2005

w treści w temacie autor + zaawansowane

emama (235950)

A w nagłówku forum emama jak wół:

"Tu się możesz wyżalić, poradzić, pośmiać, pogadać o kłopotach ze sobą, z
      mężem, teściową, szefem.

Moderują: kalina_p, twinmama76"

Ciekawe... Bardzo ciekawe...
      • kokolores Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 16:48
        zona_wojtka napisała:

>
        > Gazeta.pl > Forum > eDziecko > eRodzice Czwartek, 7 lipca 20
        > 05
        >
        > w treści w temacie autor + zaawansowane
        >
        >
        >
        > emama (235950)
        >
        > A w nagłówku forum emama jak wół:
        >
        > "Tu się możesz wyżalić, poradzić, pośmiać, pogadać o kłopotach ze sobą, z
        > mężem, teściową, szefem.
        >
        > Moderują: kalina_p, twinmama76"
        >
        >
        > Ciekawe... Bardzo ciekawe...
        >

...ale tylko na niektore tematy !

:o)
        P.S. I tak to nie ma sensu ,bo moderatorka zrobi co zechce.
        • niunia44 Do Kokolores 07.07.05, 20:41
          Tak masz rację tylko na niektóre tematy, a konkretnie na tematy kochanych
          teściowych, ale też już się ulewają, czyli tematy się już wyczerpały.
          A szkoda bo to naprawdę fajne forum.
          Pozdrawiam
    • lidkakn Re: Dołączam się 07.07.05, 21:12
      Mój wątek o odchudzaniu też został wywalony, chyba gdzieś na Mama cud czy coś.
      A ja lubię być na tym forum, tu są fajne kobitki. Przez to zjadłam dziś parę
      paluszków i biszkoptów. Załamanie.
    • mamitka Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 21:14
      No tak idąc tym tropem watek sowy "łózko - hardcore... "powinien byc
      przerzucony np. na młode męzatki albo np. towarzyski, wątek "zamach w Londynie"
      na forum zamach w Londynie, wątek "dostało mi się za ślimaka" może na zdrowie
      dziecka ? itd. A na forum emama niech nastanie cisza... Troszke wydaje mi sie
      to bez sensu. Dla mnie to forum to było miejsce gdzie "spotykają" sie mamy i
      gdzie mozna własnie z nimi pogadac o wszystkim, poklachać i o łózku i o dziecku
      i o ciuchach i o odchudzaniu i t p. Zaglądam tylko tu, nie lubie grzebac po
      innych forach i wkurza mnie jak ktoś uznaje że tu nie moge pisac tego tylko
      tam, a może jeszcze gdzie indziej a moze wcale??? ...ble. To jak jakaś cenzura.
      Dlatego ostatnio nic nie pisze... bo a nuż wywalą? wink
      Pozdrawiam a jak! wink
      • anulka.p Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 21:31
        I ja się dołączam do dziewczyn, uważam że to ciagłe prznoszenie wątków jest
        troszkę irytujace i niepotrzebne. Dam przykłąd - dwa wątki, które
        tutaj "zażarły" - O Kwaśniewskiej (ok. 50 wpisów) i o Cimoszewiczu (70) zostały
        przeniesione nna tzw. salon. Specjalnie śledziłam co dalej się dzieje z tymi
        wątkami. Przez tydzień wątek o Jolce powiększył się o 3 posty, a a
        Cimoszewiczu - aż o jeden. Gdzie sens, gdzie logika? Czy chodziło może o
        ucięcie dyskusji?smile
        • jagienkaa Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 21:40
          ja też uważam że przenoszenie wątków jest zbyt rygorystyczne, a w ogóle to było
          hasło złączenia Salonu i Emamy i co?
          Anulko.p co z mężem?!
          • anulka.p Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 21:44
            Jagienkaa, jest OK, pisałam już w tym wątku
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=26140499&a=26166885. Wielkie
            dzieki za troskęsmile
          • grenta Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 00:02
            jagienkaa napisała:

> ja też uważam że przenoszenie wątków jest zbyt rygorystyczne, a w ogóle to
            było hasło złączenia Salonu i Emamy i co?

Jestem za,
            i po problemie
            • jagienkaa Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 01:25
              gwoli wyjaśnienia - kupki, wózki, przepisy też bym przenosiła
              ale wątki takie pogaduszkowo-dyskusyjne zostawiać (generalnie te co są
              przenoszone na salon)...
      • niunia44 Do mamitki 07.07.05, 21:35
        Podpisuję sie pod twoimi słowami rękami i nogami. Kiedy bym nie zajrzałana na
        forum emama to zawsze w czołówce wątek moderatorki pani Twinmamy
        pt.:"Przeniesione wątki". To jest chyba jej konik to przenoszenie watków gdzie
        pies z kulawą nogą nie zagląda.
        • marghe_72 Re: Do mamitki 07.07.05, 23:53
          "przenoszenie wątków tam gdzie pies z kulawą nogą nie zagląda"

a to wina moderatora??

zacznijcie zagladać
          • skarolina Re: Do mamitki 07.07.05, 23:59
            Zasadniczo jest to wina niektórych ograniczonych emam, które nie mogą pojąć, że
            "Emama" to nie forum, tylko podforum, część większej całości. I nie pojmują, że
            na innych podforach można rozmawiać z tymi samymi osobami, bo zakazu nie ma big_grin
            W dodatku mamy te nie potrafią korzystać z funkcjonalności forum i w związku z
            tym płaczą, że nie da się przeglądać kilku podforów - to chyba za dużego wysiłku
            umysłowego wymaga big_grin

• anulka.p Re: Do mamitki 08.07.05, 00:00
            Ale to nie tylko o to chodzi. Po prostu czasem chce się pewne tematy poruszyć
            konkretnie na tym forum, wśrod tych a nie innych dziewczyn, i wiadomo, nie
            chodzi mi tu a pampersy, owsiki i coś tam, ale już Cimoszewicz, jak schdnąć
            czy orgazmy nawetsmile, dlaczego nie? A nawet widze, ze tak oryginalny temat
            jak "biała masajka" poleciałsad
            • marghe_72 Re: Do mamitki 08.07.05, 00:04
              dlatego,ze to zasmieca
              wymieńcie sie nr gg.. i informujcie sie o co ciekawszych wątkach..

Fakt faktem,ze forum eDziecko nie jest zbyt przejrzyste..
              ale to juz inna sprawa
              • anulka.p Re: Do mamitki 08.07.05, 00:09
                Zaśmieca? Ciekawy, intrygujący wątek, w ktorym wpisuje się dużo dziewczyn -
                zaśmieca forum? Chyba wręcz odrotnie, uatrakcyjnia je. A wiesz nie każdy ma
                tyle czasu, żeby sobie na gg pisać, gdzie akurat znalazł się fajny wątek.
                Myślę, że dochodzimy tu do sedna sprawy, czy forum jest dla użytkowników, czy
                uzytkownicy dla forumsmile
            • zona_mia Re: Do skaroliny 08.07.05, 00:05
              Myślę, że niektóre e-mamy mogą poczuć się urażona.
              Dobrze, że Ty do tych "oblatanych" należysz.
              • anulka.p Re: Do skaroliny 08.07.05, 00:11
                Uwagi o zbyt dużym wysiłku umysłowym rzeczywiscie są raczej nie na miejscu.
                • skarolina Re: Do skaroliny 08.07.05, 08:52
                  anulka.p napisała:

> Uwagi o zbyt dużym wysiłku umysłowym rzeczywiscie są raczej nie na miejscu.

No sorry, anulko, ale Ty parę postów wcześniej wyraźnie dajesz tego dowód.

Piszesz "wymieniać się uwagami na TYM FORUM" - toż przeniesienie wątku nadal
                  pozwala Ci wymieniać się uwagami na TYM FORUM. Nikt nie przenosi wątków na inne
                  fora, nie musisz ich szukać na dziecko-info czy lunarze czy e-rodzinie,
                  nieprawdaż? One nadal pozostają na eDziecku.

Dlaczego dla dorosłych kobiet tak trudne jest ogarnięcie umysłem faktu, że FORUM
                  eDziecko składa się z kilkunastu TEMATYCZNYCH PODFORÓW ?
              • driadea Re: Do skaroliny 08.07.05, 00:13
                Myślę, że moderatorka też może poczuć się urażona. Haruje jak wół, żeby jakoś
                tu wyglądało, a tu proszę, chcą ją na inną wymieniać.
                Pozdrawiam.
                • anulka.p Re: Do skaroliny 08.07.05, 00:19
                  Driadeo - sama jesteś moderatorką, więc zrozumiałe, że masz zupełnie inny punkt
                  widzenia. Ale naprawdę nie przekonuje Cię ani jeden nasz argumencik, żeby nie
                  przenosić wątków aż w TAKICH ilosciach?
                • zona_mia Re: Do driadea 08.07.05, 00:26
                  Taaaa, jak haruje, to nie ważne, czy dobrze, czy źle.....Bijmy jej brawo, bo
                  haruje??
                  Driadea, ja też jak wół haruję, a nie raz uda mi się coś źle zrobić. Pomaga
                  konstruktywna krytyka. A Tobie?
                  • driadea Re: Do driadea 08.07.05, 09:38
                    Hola, hola! Ja skomentowalam posta o "robieniu się przykro" (a nie komentuję
                    pracy modertora, skądinąd świetnej!), a dokladniej "Myślę, że niektóre e-mamy
                    mogą poczuć się urażona". Moderator też może sie poczuć urażony twoimi uwagami.
                    Niezależnie od tego, czy są słuszne czy nie. Prawda?
                    Ja nie kwestionuję zasadności twoich pretensji, a same pretensje. Bo pouczanie
                    innych, podczas gdy zachwoujesz się tak jak ten pouczany, jest trochę,
                    powiedzmy, zastanawiające.
                    Pozdarwiam.

P.S. "Myślę, że niektóre e-mamy mogą poczuć się urażona" - mogą, ale może nie
                    powinny? Skoro moderator nie powinien czuć się urażony słusznymi, jak rozumiem,
                    zarzutami, to może i te "niektóre mamy" zareagują na, słuszne skądinąd, uwagi o
                    samych sobie? Miejmy nadzieję smile
                    • zona_mia Re: Do driadea 08.07.05, 10:19
                      Hola, Hola????
                      Moje uwagi mogłyby wpłynać na polepszenie pracy moderatora??? Być może by nie
                      mogły? Nieważne.

Natomiast twierdzenie skaroliny nikomu inteligencji nie doda?
                      Hola! Hola! Czy się mylę??
                      • driadea Re: Do driadea 08.07.05, 11:24
                        Obawiam się, że mnie nie zrozumialaś. Szkoda.
                        Pozdrawiam.
    • zona_mia Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 23:26
      Był też taki wątek "Jak useksownić wieczór", czy coś podobnego. I nie ma.....
      I wiele innych, na które wiele mam się wypowiadało, a po przeniesieniu
      zainteresowanie baaardzo zmalało.
      Może moderatorka weźmie pod uwagę nasze "żale", chyba że jest nadgorliwa. A
      chyba tak właśnie jest.........
      Gdzie można głosować za wyborem nowego moderatora?
      • driadea Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 23:33
        Moderator spełnia tylko swe obowiązki, które zostały narzucone odgórnie.
        Nowy moderator, jeśli by się taki pojawił, musiałby równie rygorystycznie
        przestrzegać podziału tematycznego forum eDziecko, bo to (między innymi!) leży
        w kwestii jego obowiązków. Tak, obowiązkow, a nie jakiegoś widzimisię, czego
        90% userów nie raczy zauważyć (no ale ci z kolei nie mają obowiązku
        zapoznawania się z zakresem obowiązku moderatora, więc pretensji niet smile).
        Proponuję apel do Administracji o połączenie wszystkich podforów, jak to było
        kiedyś. Utoniemy w kupach, owsikach, Cimoszewiczach, nocnikach, pieprzykach,
        cyckach, pampersach, orgazmach, soczkach, nadżerkach...
        Gwoli ścisłości - podział tematyczny wprowadzono na życzenie userek.
        Pozdrawiam, driadea
        • zona_mia Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 07.07.05, 23:45
          Ależ oczywiście, że wiele wątków powinno być przenoszonych. "Ranking pediatrów
          warszawskich", "Najlepsza szkoła na Ursynowie", "Polećcie dobrego gina w
          Poznaniu", "Moje dziecko ma owsiki". No tematycznie nie są związane. Chociaż....
          Ale wątki o orgazmach, pieprzykach, i inne dlaczego nie?
          • hella100 Dziewczyny, zalozcie prywatne forum! 08.07.05, 00:15
            na ktorym bedzie mozna pogadac o wszystkim, sama na nie bede zagladacsmile
            Zawsze mozna zareklamowac je na emamie, o ile nie jest to niezgodne z
            regulaminemwink
            • niunia44 Do Skaroliny i pozostałych dziewczyn 08.07.05, 10:47
              Do Skaroliny
              Dlaczego zaraz ubliżasz mamom piszac że są "ograniczone". Na jakiej podstwie to
              robisz, Tobie nikt nie ubliża, dziewczyny tylko wymieniają swoje opinie.

A moze pani moderatorka określi zakres tematów o których tu można gadać, bo
              tytuł ze mozna sie pozalic czy poradzic nic nie mówi. W końcu My jestśmy
              ograniczone i nie wiemy o czym tu mozna jeszcze pisac oprocz tesciowych i
              zadradach. Tak na dobrą sprawę to chyba po przeczytaniu kazdy wątek tutaj
              nadaje się do przeniesienia gdzie indziej tak jak słusznie zauwazyla jedna z
              kolezanek, bo pewnie kazdy jest nie na temat, ale własciwie na jaki temat jesli
              nie jest to jasno okreslone.

Ja poruszyłam kwestie wyrzucenia stąd wątku o odchudzaniu bo ten problem
              dotyczy chyba wielu emam i chętnie by tu o tym podyskutowały. Tu chcemy o tym
              dyskutować, bo jestesmy normalnymi mamami, a nie cudmamami (własciwie jak to
              mamy rozumiec mamy lalki bo mają tipsy, pasemka, są zjarane na czekoladę i waża
              w granicach 55kg) Tzn. ze forum emema to jest ta mama gruba i zapuszczona z
              tłustymi włosami i z wywyalonym cycem przy garach i dzieci trzymające się
              kiecki.
              Pozdrawiam
              • twinmama76 Re: Do Skaroliny i pozostałych dziewczyn 08.07.05, 11:30
                niunia44 napisała:
                > A moze pani moderatorka określi zakres tematów o których tu można gadać, bo
                > tytuł ze mozna sie pozalic czy poradzic nic nie mówi.
                Ktoś kiedyś napisał, że emama jest miejscem na rozmowy o roli i miejscu kobiety
                w rodzinie.
                • agulka322 Droga Twinmamo:) 08.07.05, 14:14
                  Podziwiam Twoją pracę, która zapewne wymaga poświęcenia ogromnej ilości czasu i
                  dużo cierpliwości. Dlatego ułatwiam pracę - staram się najpierw korzystać z
                  wyszukiwarki, potem szukam na innych forach, a dopiero potem zakładam nowy
                  wątek. Ułatwiam również wskazując "skasujcie ten post" jeśli temat zupełnie nie
                  pasuje do forum. Tak też zrobilam z postem koleżanki, która nie jest ani mamą
                  ani żoną, to może nie jest "dyskwalifikujące" - ale temat który wrzuciła jest
                  cokolwiek nie EMAMOWY. Mam nadzieję, że brak reakcji wynika z zaangażowania w
                  obecny niepotrzebny - atakujący wątek.
                  Pozdrawiam miłą Moderatorkę bez której zapewne haos zapanował by tu na dobre.
                  Agnieszka
                  • twinmama76 Re: Droga Twinmamo:) 08.07.05, 14:21
                    zgłoszenia "skasujcie ten post", (czyli klikanie w koszyczek) lądują
                    bezpośrednio u adminów. Moderator nie może zareagować na coś, o czym nie wie.
                    Co do zaangażowania - moderator ma obowiązek odpowiadać na pytania i uwagi
                    dotyczące swojej pracy.
      • twinmama76 zadałam sobie trud 08.07.05, 11:26
        zona_mia napisała:
        > Był też taki wątek "Jak useksownić wieczór", czy coś podobnego. I nie ma.....
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=25932436&a=25933633
        Rozumiem, że jeżeli watek spada z pierwszej strony, to tez moja wina uncertain
        • niunia44 Do Twinmamy 08.07.05, 11:32
          A ja prosiłam o zakres tematów ale konkretny bez czarowania
          • twinmama76 zakres tematów 08.07.05, 11:42
            tu jest strona główna forum:
            forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2435023.html
            na emamę pasuje wszystko to, co nie pasuje na inne podfora smile
            (Polecamy i inne prywatne się nie liczą)
            P.S.
            jedyną rozsądną odpowiedzią na pytanie "dlaczego nie możemy napisać o czymś
            TUTAJ" jest niestety BO NIE.
            Rozumiem, że każdy ma swoje racje, ale jak już pisałam na razie podział
            tematyczny forum eDziecko istnieje i tego się trzymajmy.
            • niunia44 Re: zakres tematów 08.07.05, 12:19
              twinmama76 napisała:

> tu jest strona główna forum:
              > forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2435023.html

prosiłam bez czarowania, jak widac nie potrafiłaś odpowiedzic na to pytanie

> na emamę pasuje wszystko to, co nie pasuje na inne podfora smile

super czyli jeden wielki śmietnik z uwzględnieniem konkretnych tematów wypad
              stąd tam gdzie pieprz rosnie, gdzie dyskusja bedzie ucięta

> (Polecamy i inne prywatne się nie liczą)
              > P.S.
              > jedyną rozsądną odpowiedzią na pytanie "dlaczego nie możemy napisać o czymś
              > TUTAJ" jest niestety BO NIE.

To jest odpowiedż pani moderatorki "BO NIE"? Wybacz ale zadnych konkretnów nie
              przedstawiasz, aż mi się tęskni za moderownaiem przez Wieczna Gosię. Dziewczyna
              kiedy była pytana o coś na forum przez dziewczyny to jej odpowiedzi były
              KONKRETNE, TREŚCIWE, RZECZOWE I SATYSFAKCJONUJĄCE. To była prawdziwa pani
              moderator

> Rozumiem, że każdy ma swoje racje, ale jak już pisałam na razie podział
              > tematyczny forum eDziecko istnieje i tego się trzymajmy.

Jesli masz takie swoje racje i jestes taka twarda i zasadnicza to czemu jeszcze
              nie wywaliłaś wątków o urlopie wychowawczym i apracie cyfrowym, albo skasuj je
              tak jak napisała Mamamitka i będzie po bólu w sekunde. Przeciez one tu nie
              powinny się znajdować. Czemu nie jestes konsekwętna w tym co wypisujesz.
              Jesli jestes moderatorką z prawdziwego zdarzenia to napisz zakres tematów, a
              nie pisz nam tu bajek o tym co nie pasuje na inne fora, bo tak naprawde kazdy
              pasuje Gdzie indziej.
              Pozdrawiam i więcej wyrozumiałosci w tym co robisz i piszesz
              • twinmama76 Re: zakres tematów 08.07.05, 12:50
                Mam dwoje dwulatków w domu, więc z podobnych, jak z Tobą bojach, jestem
                zahartowana.
                Wydawałoby się, że dorosła kobieta powinna umieć wyciągać wnioski i dokonywać
                selekcji negatywnej - stąd mój link do strony głónej forum. Jeśli mam za
                wysokie wymagania, to przepraszam.
                Wieczna Gosia była bardzo dobra moderatorką, więc może poproś Ją, żeby wróciła?
                Ewentualnie sama możesz zając się sprzątaniem emamy, chętnie ustapię Ci miejsca.
                Dyskusję uważam za zakończoną. Wszystkie uwagi na temat pracy moderatora prosze
                kierować do jego zwierzchników, czyli administracji forum eDziecko.
                • niunia44 Re: zakres tematów 08.07.05, 18:23
                  Niczego mi nie musisz ustępować bo Ty jak widac czujesz się w tym jak ryba w
                  wodzie z takimi aspiracjami kierowniczymi. W końcu to Ty umiesz ze wszystkiego
                  wyciągać wnioski.
                  Pozdrawiam Cię
              • wieczna-gosia hehehe 09.07.05, 01:17
                Wieczna Gosia ma wyciagnac mare watkow gdzie jazda byla na moderatorke az skrzylo?

Osobiscie uwazam ze twinmama jest swiatna moderatorka, jak sobie na to patrze wink
                nie przypominam sobie zeby mi przeniosla jakis watek na przyklad. Widocznie
                umiem sie znalesc w konwencji.
        • zona_mia Re: zadałam sobie trud 08.07.05, 12:24
          Widzisz, jak też sobie trud zadałam. A znaleźć nie mogłam. Dziekuję.
          Zwracam honor.
    • ma.dzia Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 11:47
      Uczepilyscie sie emamy! Zacznijcie pisac na salonie to przeciez "tematyczny
      miszmasz"!
    • janowa Dziewczyny oswieccie mnie, bo nie rozumiem... 08.07.05, 12:53
      Gdzie lezy problem?
      Moim zdaniem podzial jest bardzo sensowny. I tak naprawde na wszystkich
      podforach zwiazanych z byciem mama, zona i kobieta pisza te same osoby smile
      Jezeli bedzie chcialy naprawde czegos sie dowiedziec o problemach z niemowlakiem
      to nie lepiej isc na podforum niemowle? A jak ktos szuka sposobu na odchudzenie
      po ciazy albo zlikwidowanie rozstepow, to nie lepiej isc tam, gdzie wszystkie
      watki dotycza poprawy wygladu i sposobow na schudniecie itp.? Co w tym jest
      trudnego albo nielogicznego?
      Ja mam zaznaczone jako ulubione niektore fora i jak interesuje mnie konkretny
      problem, np. antykoncepcja, to ide na forum antykoncepcja, bo tam najszybciej
      uzyskam odpowiedz. Czy nie o to chodzi?
      Moim zdaniem na emamie piszemy glownie o problemach zyciowych, a np. o karmieniu
      piersia, chyba ze chodzi nam o ideologie zwiazana z tym konkretnym zagadnieniem.
      Jak ktos woli totalny misz-masz i groch z kapusta, to przeciez mozna zalozyc
      prywatne forum, zaprosic emamy (o ile wiem, taka "reklama" nie jest zabroniona
      smile i z banki smile Sama jestem ciekawa czy byloby duze zainteresowanie, ale
      raczej watpie...
      ---
      "Pogląd, że mężczyzna nie może stale kochać tej samej kobiety, jest tak samo
      fałszywy jak pogląd, że skrzypek dla odegrania tego samego utworu musi mieć
      kilka instrumentów" Aleksander Spoerl
    • onika27 Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 20:37
      słuchajcie to moze przeniesmy sie wszystkie na salon i moze bedzie po sprawie?
      Jakoś ta dyskusja o podforach tematycznych mnie nie przekonuje.lubie sobie
      kliknać na emame i mogłam poczytać o róznych sprawach a teraz co rusz watek
      przeniesiony.wiec apeluje chodzmy na salon i tam spróbujmy z całym szacunkiem
      do moderatorek
      • driadea Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 20:56
        Super pomysł. Przypomnę jednak, że na Salonie też jest moderator, który
        sumiennie i konsekwentnie wykonuje swe obowiązki smile
        Pozdrawiam.
        • anulka.p Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 20:59
          driadea napisała:

> Super pomysł. Przypomnę jednak, że na Salonie też jest moderator, który
          > sumiennie i konsekwentnie wykonuje swe obowiązki smile
          > Pozdrawiam.

Przenosi wątki na e-mamę?smile
          • driadea Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 21:08
            Przenosi je tam, gdzie trzeba (jeśli trzeba).
            Tematyczny miszmasz nie oznacza wcale "wszystko", raczej "wszystko to, co nie
            mieści się na innych podforach".
            Pozdrawiam smile
            • niunia44 Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 21:21
              driadea napisała:

> Przenosi je tam, gdzie trzeba (jeśli trzeba).
              > Tematyczny miszmasz nie oznacza wcale "wszystko", raczej "wszystko to, co nie
              > mieści się na innych podforach".
              gdzies to juz czytałam w któryms poscie wyzej, tak to ujęła pani moderator ale
              ze to na emamie jest to co nie miesci sie na innych podforach.

Zdecycudujcie się w koncu gdzie i co mozna pisac szanowne szefowe
              • kawka74 Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 08.07.05, 21:35
                to co jest na eMamie i nie mieści się na innych "pot-forach", leci na salony wink
                w tej sytuacji upierałabym się przy połączeniu salonu z eMamą, co pozwoliłoby
                przynajmniej częściowo uniknąć rozmaitych zadrażnień i sarkania na moderatorki,
                które odwalają brudną robotę wink
                ech, wiedziałam, co robię, uchylając się całe życie od pełnienia
                odpowiedzialnych funkcji smile)
    • umasumak Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko - jak ja ... 08.07.05, 22:20
      ...Pani współczuje...
      Podział na "potwory" mi odpowiada, ale uważam, że pomysł połączenia emamy z
      salonem jest niegłupi. Natomiast wątki o kupach, odchudzaniu, gotowaniu,
      wywalaj na miejsca zgodne z ich przeznaczeniem. Pzdr
    • mamitka Re: Ojjjjjjjj Twinmamo..-pani moderatorko 09.07.05, 00:08
      No tak ja zapewne do ograniczonych mam sie zaliczam wink i z kompem na bakier
      całkiem jestem i własciwie to całe zycie myslałam że to tylko jedno forum e-
      mama na tym portalu istnieje. Dzieki wielkie za uswiadomienie wink Czepiac sie
      nie lubie i nie zamierzam ale własnie chodzi tylko o to czym kieruje sie
      moderator przenosząc te a nie inne watki, bo ja niestety czasem odnosze
      wrażenie że chyba niczym konkretnym... Watki faktycznie "nie na temat" sa sobie
      spokojnie na emamie a watki ciekawe lądują na innych (zapewne niemniej
      ciekawych) forach - aczkolwiek wybaczcie ale ja ograniczona jestem i w ogromnej
      ilości dostepnych forów szukac ich 1. nie zamierzam 2. nie mam czasu... I
      podpisuje sie pod apelem o wymienienie "dozwolonych" hehe watków czyli
      tematycznie pożądanych na forum e-mama (bo choc nazwa wskazuje chyba ono nie
      dla wszystkich mam jest niestety )
      Pozdrawiam!
      • semijo Re: Hi hi 09.07.05, 02:07
        Mnie to osobiście wisi...ale wolałabym sobie podyskutować o Cimoszewiczu niż o
        tym że lipcowa magistrem ( to dopiero e-mamowy wątek)Pozdrawiamsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka