rosie.rosie 26.07.05, 00:14 Jesli nie wyjezdzacie, albo po prostu juz wrocilyscie z wakacji to jak wyglada Wasz dzien? Czy rozni sie od tych innych w ciagu roku? Ja chcialabym aby te wakacyjne roznily sie. Jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosie.rosie Re: wakacje w domu 26.07.05, 00:15 Spacery z Miska sa dluzsze. Szczegolnie w weekendy staram sie gdzies wyciagnac meza i pojechac. Co jeszcze mozna zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
odejmie Re: wakacje w domu 26.07.05, 13:23 My siedzimy w domu, pogoda piekna, a dzieci zgodnie nie chca wyjsc na dwór bo sie bawia i "nie maja czasu". Odpowiedz Link Zgłoś
eccia0102 Re: wakacje w domu 26.07.05, 13:34 my jak narazie tez w domu siedzimy .wakacje u nas niczym sie nie róznią od zwykłych dni,nie mam pomyslu jak moge sobie uatrakcyjnic dni wakacyjne,wiec sobie marze ze moze za rok nad morze sie wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
odejmie Re: wakacje w domu 26.07.05, 14:20 Dziewczyny z W-wy siedzace w domu. Jesli macie troszke starsze dziecko to moze zechcecie pójsc www.miastodzieci.pl/wydarzenia.php?id=158 Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: wakacje w domu 29.07.05, 00:05 my czytamy - teraz czytam dzieciom 20 tys mil podmorskiej zeglugi i spedzamy duzo czasu w ogrodku, opowiadamy sobie cos albo czytamy, czasem cos piszemy (cos=powiesc!!) Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: wakacje w domu 29.07.05, 02:09 Oj Rosie nie pomogę Ci wiele kochana,bo przechodzę jakieś lekkie załamanie nerwowe,HI....i stac mnie teraz tylko na jedno marzenie-dajcie mi w cholere swiety spokój....wojna moich dzieci przeniosła sie w bardziej radykalne rejony - bitwa na otwartym polu,żadnej już konspiracji,podchodów,kamuflazu,ściemniania,dyplomacji.... A ja ???? nie potrzebują juz negocjatora...mam jedno wyjście-włączyć się do boju na tych samych zasadach..... Ps. Nie nadaję się do pełnienia swojej roli w tak cięzkich warunkach i w takim upale! BARDZO WAS KOCHAM SYNECZKOWIE MOI MILI......OBAJ słodcy,śliczni,kochani-jak tylko chcą...... Odpowiedz Link Zgłoś