Dodaj do ulubionych

Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa....

29.07.05, 16:27

Jesteście ciemnogród i tyle.
Po pierwsze moje drogie panie a szczególnie panowie - pedałem jest ten kto
wykazuje skłonności homoseksualne a nie ten kto goli pachy.
Po drugie dawno już zeszliśmy z drzewa i włosy przestały być dla nas ochroną
przed zimnem, bakteriami itp. Teraz przed zimnem chronią nas ubrania więc
pewnie owłosienie staje się zbędne.
Pewnie rzeczy są już w naszych czasach nieładne, niehigieniczne, powodują
przykry zapach i zbieranie się bakterii.
Włosy pod pachami np. o innych nie wspomnę.

A prawdziwy facet to ten co jest odpowiedzialny za swoją rodzinę, podejmuje
decyzje i umie ponosić konsekwencje, a nie ten co ma chaszcze pod pachami i
wali potem.
Obserwuj wątek
    • purpurowazmija Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:28
      Brawo dla Pani magister! Długo nad tym myślałaś?smile)))
      • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:31
        purpurowazmija napisała:

> Brawo dla Pani magister! Długo nad tym myślałaś?smile)))

No ,z godzinę jak byłam w mieście...
    • cocollino1 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:29
      BRAWO!!! zgadzam sie w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze napisanesmile)))))))))
      • kawusia76 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:31
        Lipcowa,masz 100% racjęsmile
    • 18lipcowa i bezsensowne tłumaczenie 29.07.05, 16:31
      o kłuciu, drapaniu itp. Nie znam nikogo kogo by to kłuło i drapało.
    • purpurowazmija Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:34
      No pewnie, bo Twoi znajomi przyjdą do Ciebie i Ci powiedzą : "Wiesz kłuje mnie
      owłosienie łonowe" albo "drapie mnie pod pachami"
      Bu ha hah ale się uśmiałam, od lat tak się nie śmiałam.
      Więcej takich postów. Plissssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!
      • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:37
        purpurowazmija napisała:

> No pewnie, bo Twoi znajomi przyjdą do Ciebie i Ci powiedzą : "Wiesz kłuje
        mnie
        > owłosienie łonowe" albo "drapie mnie pod pachami"
        > Bu ha hah ale się uśmiałam, od lat tak się nie śmiałam.
        > Więcej takich postów. Plissssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie moje kolezanki się golą, koleżanki koleżanek, znajomi znajomych, mój
        brat, mój facet, i wybaczcie ale argument o kłuciu do mnie nie trafia
      • l.e.a Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:38
        Lipcowa - znając Twoja wrażliwośc na estetykę, nie chciałabyś oglądać mojej
        skóry po depilacji czy goleniu - wygląda gorzej niż normalnie owlosone łono.
        Nawet ogolone bikini wygląda koszmarnie i mam niezły klopot jak mam wyjśc na
        basen sad
    • donatta gwoli ścisłości ... 29.07.05, 16:37
      Natura sama eliminuje zbędne elementy "wyposażenia". Fakt, że pozostawiła nam
      włosy na głowie, rzęsy, brwi, włosy pod pachami oraz w okolicach bikini (ach,
      jak ja lubię to określenie, zwłaszcza w odniesieniu do facetów smile) nie jest
      całkowicie pozbawiony znaczenia.
      To raz.
      Prawdziwy facet to ten, który i odpowiedzialny jest i decyzje podejmuje i ich
      konsekwencje ponosi - święte słowa. Chaszcze pod pachami i zapach potu nijak
      się mają do tego. Tak samo, jak gładko wydepilowane paszki i aromat
      najdroższych wód męskich. Może wyglądać jak Tarzan, a być najlepszym
      człowiekiem pod słońcem, ideałem męża, ojca i kochanka. Może być głądki, piękny
      i powabny, niczym z żurnala, a być kawałem chama.
      To dwa.

A teraz wyjeżdżam na weekend smile
      To trzy.
    • babka71 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:42
      A ja się nie golę chodzę owłosiona od rana do nocy, łonowe siegaja mi do kolan,
      a pod pachami mam puszczę amazońską, mój mąż ma łysą pałę i nogi jak Puszcza
      Białowieska o pachach nie wspominając.
      Aha zapomniałam mam wąsy ...!!!, a moja kotka też się nie goli wyobraź sobie ma
      futerko i to jakie przyjemne He he!!!
      • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:43
        babka71 napisała:

> A ja się nie golę chodzę owłosiona od rana do nocy, łonowe siegaja mi do
        kolan,
        >
        > a pod pachami mam puszczę amazońską, mój mąż ma łysą pałę i nogi jak Puszcza
        > Białowieska o pachach nie wspominając.
        > Aha zapomniałam mam wąsy ...!!!, a moja kotka też się nie goli wyobraź sobie
        ma
        >
        > futerko i to jakie przyjemne He he!!!

ślicznie, bardzo ładnie napisałaś, super...może więcej ? serio piszę.
      • kawusia76 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:44
        to wytłumaczcie mi czemu słuzą namiętnie chodowane przez niektóre dziewczyny
        włoy na rękach?
        • pannajoanna Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:46
          czyli moj maz jest pedalem bo goli wlosy pod pachami ?
          No to pieknie !
          • kawusia76 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:47
            nie Ty jednasmiletez sie dowiedzialam o tym na sąsiednim wątkusmile
          • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:48
            pannajoanna napisała:

> czyli moj maz jest pedalem bo goli wlosy pod pachami ?
            > No to pieknie !

Niestety, wg norm tego forum jest 100% gejem wink)))
            • pannajoanna Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:53
              No wlasnie, mial dzis takie chytre oczy smile
              Dzieki dziewczyny za zdiagnozowanie smile
              Pamietajcie rowniez, ze jesli maz porusza sie BMW- jest dresem.
              • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:55
                pannajoanna napisała:

> No wlasnie, mial dzis takie chytre oczy smile
                > Dzieki dziewczyny za zdiagnozowanie smile
                > Pamietajcie rowniez, ze jesli maz porusza sie BMW- jest dresem.

No niestety pannojoanno jest mi w sumie przykro że ode mnie musiałaś usłyszeć
                taką informację, ale myślałam że znasz swojego męża. Jeśli nie - trudno.Rozwód
                z orzekaniem o winie dostaniesz łatwo- po prostu zatail przed Tobą swoją
                orientację, ale jako dowód że to odkrylaś zrób mu zdjęcia ogolonych pach.
                • pannajoanna Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:59
                  Wstrzymam sie jeszcze dzien lub dwa.
                  Ale jesli dzisiaj sie nie daj boze umyje sie lub co gorsza zmieni skarpety i
                  bielizne - to nie ma ratunku. Bede miala chlopa w garsci.
              • mamaloli Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:58
                No to moj na 100% jest pedałem
                rasowym dresem!!
          • cocollino1 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:49
            kochana, malo tego, jak ktos w taki upal myje sie co godzine znaczy to tylko
            jedno- ma problem dermatologiczny, to tez wazna informacja z watku oboksmile)))
            • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:52
              cocollino1 napisała:

> kochana, malo tego, jak ktos w taki upal myje sie co godzine znaczy to tylko
              > jedno- ma problem dermatologiczny, to tez wazna informacja z watku oboksmile)))
              Jak ktos się za często myje to nie jest problem dermatologiczny tylko
              psychiczny i nazywa się natręctwo.
              Oczywiście w taki upał to co innego...
              • cocollino1 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:57
                no tak ale ja mowilam o tym, ze w taki upal wlasnie to ma sie chec odswierzyc
                co jais czas prawda? nie sadze zeby bylo to zwiazane z problememm natury
                dermatologicznej ani psychicznejsmile)))
        • l.e.a Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:46
          kawusia - hodowane ????
          mi urosły same - nie hodowałam ...
          • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:49
            l.e.a napisała:

> kawusia - hodowane ????
            > mi urosły same - nie hodowałam ...

no tak ale mi na głowie też włosy rosną same i na nogach też same, ale je
            obcinam albo golę bo inaczej mozna by to nazwać hodowlą.
        • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 16:46
          kawusia76 napisała:

> to wytłumaczcie mi czemu słuzą namiętnie chodowane przez niektóre dziewczyny
          > włoy na rękach?

a mi proszę wytłumaczyć czemu służą włosy zachodzące z łona na uda? ochronie
          jakiej części ciała?
          i jeszcze do czego służą te u facetów pod pachami? do ochrony czegoś?
          • iwles Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 17:02
            U faceta - mnie to ani ziębi, ani grzeje. Ważne, by facet był czysty i ładnie
            pachniał.

U kobiet zaś - mam na uwadze względy estetyczne. I tu powiem szczerze - kiedy
            dziewczyna podnosi rękę do góry - a tam po prostu busz - robi mi się niedobrze.
      • anna-pia Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 31.07.05, 00:17
        aż się popłakałam ze śmiechu...
        lipcowa, skąd u ciebie tyle niechęci do innych ludzi? a niech sobie myślą, co
        chcą, przeciez nie nawracają ciebie ani nikomu krzywdy nie robia, więc o co
        chodzi?
    • babka71 A jak sądzisz Lipcowa?? 29.07.05, 16:59
      Leszku Miller i Olek Kwaśniewski golą sie pod pachami czy nie??, bo z
      sygnaturki wnioskuję, żeś lewaczka...
      ale chyba nie masz pogladów politycznych bo nie głosujesz,
      A Oleksy gdzie się depiluję chyba rudym nie potrzeba samo schodzi podczas mycia
      ale Krzysztof Cugowski ma super owłosione pachy mniam!!!!
      • 18lipcowa Re: A jak sądzisz Lipcowa?? 29.07.05, 17:16
        babka71 napisała:

> Leszku Miller i Olek Kwaśniewski golą sie pod pachami czy nie??, bo z
        > sygnaturki wnioskuję, żeś lewaczka...
        > ale chyba nie masz pogladów politycznych bo nie głosujesz,
        > A Oleksy gdzie się depiluję chyba rudym nie potrzeba samo schodzi podczas
        mycia
        > ale Krzysztof Cugowski ma super owłosione pachy mniam!!!!

bosz....Ty jesteś zdrowa na umyśle?
      • iwles Re: A jak sądzisz Lipcowa?? 29.07.05, 17:18
        babka71 napisała:

> A Oleksy gdzie się depiluję chyba rudym nie potrzeba samo schodzi podczas
        mycia

No popatrz smilesmilesmilesmile
        A ja myślałam, że Oleksy jest łysy a nie rudy smilesmilesmilesmile
        • babka71 Re: A jak sądzisz Lipcowa?? 29.07.05, 17:39
          owszem łysy ale pod pachami rudy
          nie każdy łysy na głowie nie ma owłosienia gdzie indziej
          • moofka Re: A jak sądzisz Lipcowa?? 29.07.05, 18:07
            babka71 napisała:

> owszem łysy ale pod pachami rudy
            > nie każdy łysy na głowie nie ma owłosienia gdzie indziej
            no i teraz jem dalej, ale juz bez tego apetytu, co na poczatku smile))
            a jeszcze mi ta ruda pacha stanela przed oczami w kontekscie dzisiejszych upałow
            ugh
            i w temacie pachy i upałów
            przypomina mi sie jeszcze pacha upalna komunikacyjna
            zatloczony autobus bluzka bez rekawkow drazek przy suficie i pacha na wysokosci
            nosa ...
            no ale zjem przciez, glodna jestem smile

• czajkax2 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 17:00
      Zbanie o higienę to jedno,a poczucie estetyki to drugie. Mój mąż nie goli się
      pod pachami i nnie śmierdzi. Nikt mi nie wmówi że ogolone pachy u me.żczyzny są
      seksowne. O higienę dba. ja się depiluję,ale bikini na łyso to wg mnie
      nieestetyczne. I w zyciu nie przyszło mi do głowy usuwac włosy ne rękach.
      Absurd jakis,no chyba ze ktos musi bo ma bardzo widoczne. I po co te kłótnie?
      Wszystko to rzeczgustu.jedni lubią tak, drudzy siak. I nie ma o co kruszyc
      kopii. Naprawdę. Takie duze dziewczyny a się kłócą czy golic czy nie. Tylko
      takich problemów zycze. A tak na marginesie to chyba za mocno słoneczko
      przygrzewa skoro taki temat tak niektórych bulwersuje.
      • iwles Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 17:05
        Ja tak nie w temacie, ale u nas burza, leje deszcz, grzmi i wieje jak diabli..
        .
      • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 17:17
        czajkax2 napisała:

> Zbanie o higienę to jedno,a poczucie estetyki to drugie. Mój mąż nie goli się
        > pod pachami i nnie śmierdzi. Nikt mi nie wmówi że ogolone pachy u me.żczyzny

>
        > seksowne. O higienę dba. ja się depiluję,ale bikini na łyso to wg mnie
        > nieestetyczne. I w zyciu nie przyszło mi do głowy usuwac włosy ne rękach.
        > Absurd jakis,no chyba ze ktos musi bo ma bardzo widoczne. I po co te kłótnie?
        > Wszystko to rzeczgustu.jedni lubią tak, drudzy siak. I nie ma o co kruszyc
        > kopii. Naprawdę. Takie duze dziewczyny a się kłócą czy golic czy nie. Tylko
        > takich problemów zycze. A tak na marginesie to chyba za mocno słoneczko
        > przygrzewa skoro taki temat tak niektórych bulwersuje.

Wiesz co? Seksowny to moze być tyłek, oczy, usta, dłonie - a nie pachy, czy
        ogolone czy nie.
        Ale jak facet ma owłosione to od razu myśle ze smierdzi a to przekresla jego
        seksownosc raz na zawsze.
        • iwles zawsze sądziłam, że zapach odbieramy nosem a nie 29.07.05, 17:21
          oczami smilesmilesmile

No cóż - widać ludzie mają w różnych miejscach te receptory zmysłu smilesmilesmile
        • czajkax2 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 21:59
          18lipcowa napisała:
          > Wiesz co? Seksowny to moze być tyłek, oczy, usta, dłonie - a nie pachy, czy
          > ogolone czy nie

Jak juz pisałam wszystko rzecz względna. jednego podnieca to, drugiego tamtosmile)

> Ale jak facet ma owłosione to od razu myśle ze smierdzi a to przekresla jego
          > seksownosc raz na zawsze.
          >
          To jest Twoje subiektywne zdanie. Moje jest odmienne. Nieogolona pacha nie
          zawsze =smród.
          Pozdrawiam
    • mamaloli Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 17:36
      18lipcowa napisała:

>
      > Jesteście ciemnogród i tyle.
      > Po pierwsze moje drogie panie a szczególnie panowie - pedałem jest ten kto
      > wykazuje skłonności homoseksualne a nie ten kto goli pachy.

>
      Lipcowa -trochą jesteś niekonsekwentna
      w swoich wypowiedziach.

Bo skoro wg Ciebie kazdy lysy to
      dres to dla kogoś tam , kazdy
      ogolony pod pachami to pedał, więc nie rozumiem czemu
      Cię to złości??!

A wg obu teorii ,mój mąż to
      nie dość ,że dres to jeszcze pedał jak
      się patrzy!
      Tyle naraz - tego już nie chyba
      nie zniese!

>
      >
      > A prawdziwy facet to ten co jest odpowiedzialny za swoją rodzinę, podejmuje
      > decyzje i umie ponosić konsekwencje, a nie ten co ma chaszcze pod pachami i
      > wali potem.
      >
      > Tu masz świętą rację!
      >
      • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:14
        mamaloli napisała:

> 18lipcowa napisała:
        >
        > >
        > > Jesteście ciemnogród i tyle.
        > > Po pierwsze moje drogie panie a szczególnie panowie - pedałem jest ten kt
        > o
        > > wykazuje skłonności homoseksualne a nie ten kto goli pachy.
        >
        > >
        > Lipcowa -trochą jesteś niekonsekwentna
        > w swoich wypowiedziach.
        >
        > Bo skoro wg Ciebie kazdy lysy to
        > dres to dla kogoś tam , kazdy

A ja pisałam że łysy to dres. Nie. Każdy dres jest łysy, ale nie każdy łysy to
        dres. Przecież niektórzy są łysi - nie z wyboru...wink

> ogolony pod pachami to pedał, więc nie rozumiem czemu
        > Cię to złości??!

Ja nie napisałam że pedał, coś Ci się pomyliło dziecko.
        >
        > A wg obu teorii ,mój mąż to
        > nie dość ,że dres to jeszcze pedał jak
        > się patrzy!
        > Tyle naraz - tego już nie chyba
        > nie zniese!
        >
        > >
        > >
        > > A prawdziwy facet to ten co jest odpowiedzialny za swoją rodzinę, podejmu
        > je
        > > decyzje i umie ponosić konsekwencje, a nie ten co ma chaszcze pod pachami
        > i
        > > wali potem.
        > >
        > > Tu masz świętą rację!
        > >
      • mamaloli Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 10:37
        nie napisałam ,ze Ty powiedziałaś
        ze każdy ogolony to pedał,lecz ,ze dla KoGoS np.
        dla męża purpurowej ogolony pod pachami to pedał.
        Przykład - moj mąż -gej!
    • karina1974 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 18:01
      I po co sie tak kłócić, obrażać i wytykac jedna drugiej głupote w tym czy innym
      wątku. Jedni sie golą pod pachami (ja takich nie spotakałam na swej drodze) a
      inni nie - co jak komu i jego Pani pasuje. Ale to czy facet śmierdzi, czy nie
      to zalezy od higieny i tyle.
      • mamaloli Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 18:08
        ej Karina - takie jest założenie
        forum publicznego. Jakikolwiek byłby temat
        zawsze ktoś komuś nawrzuca!Powinnaś się przyzwyczaić.
        Chyba tylko na \forum "wychowanie w wierze "
        nie ma takich scysji.
    • e_r_i_n Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 20:28
      Kurcze, tak sobie mysle, ze jakby moj maz mial spelniac estetyczne standardy
      wg Lipcowej, to niczego innego by nie robil, tylko sie golil. No ale
      jednoczesnie stalby sie pedalem. Tak zle i tak niedobrze smile

A swoja droga Marto, w moim watku napisalas: "Nie ma dla mnie w tym nic złego,
      o ile facet nie pójdzie dalej tzn jesli ogoli klate albo nogi to już jest to
      przegięcie."
      Jak to sie ma do: "Po drugie dawno już zeszliśmy z drzewa i włosy przestały być
      dla nas ochroną przed zimnem, bakteriami itp. Teraz przed zimnem chronią nas
      ubrania więc pewnie owłosienie staje się zbędne."?

Dla mnie facet powinien miec ostrzyzone wlosy, byc umyty i nie smierdziec
      potem. A czy to uzyska depilacja woskiem, czy kapiela co godzine,
      to drugorzedna sprawa. Mi sie moj maz owlosiony podoba smile, on sam golic sie nie
      ma zamiaru i przyznaje, ze DLA NIEGO wydepilowane pachy sa troche mniej meskie
      (ale nie wspomina nic o pedalach tongue_out), wlosy pod pachami skraca dla siebie (no i
      dla mnie - w bluzkach bez rekawow nie chodzi).
      A moze mi nie przeszkadza, bo on juz staruszek (przypominam, rocznik '73 smile) i
      te wlosy wszystkie siwe juz sa, a wiec mniej widoczne... Hmm... Dopiero teraz
      o tym pomyslalam smile
      • e_r_i_n Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 20:29
        Aha, ja tez jestem nieestetyczna, bo gole tylko nogi i pachy, a bikini depiluje
        pod stroj kapielowy, reszte tylko skracam.
      • anna-pia Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 31.07.05, 00:22
        rany, erin - ja tez jestem '73 - gdzie tu trumny?
        uuu, ale się obsmiałam smile
        siwa jestem i golę TYLKO siwe włosy, zeby nikt nie podejrzewał, jak ajestem
        stara
        • e_r_i_n Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 31.07.05, 00:31
          A nie wiem, to juz pytanie do lipcowej smile
    • gosiuniek1 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 21:19
      jestem w szoku... jak już wspomniałam golę się wszędzie bo tak mi wygodnie. tak
      samo robi mój mąż i zapewniam że nie ma skłonności homoseksualnych. jest 100 %
      mężczyzną heteroseksualnym. po prostu jest nam tak lepiej to wynika z naszych
      upodobań które nie konieczenie są odmianą perwersji czy ekstrawagancji. to tak
      jak z ubraniem dziewczyny chodzą w stringach a faceci w koszulkach przy ciele
      ale to nie znaczy że te dziewczyny są lesbijkami a faceci pedałami. po prostu
      tak jest wygodnie dobrze i tyle i nie potrafię zrozumieć ludzi kórzy oceniają
      innych za powierzchowność czy przyzwyczajenia. dla nas to norma a dla innych
      dziwactwo. każdy ma coś takiego (nie chodzi tylko o golenie jest wiele innych
      rzeczy które u mnie budzą wstręt a u np. moich znajomych są na porządku
      dziennym) i wkurza mnie takie prostackie stwierdzenie jak facet się goli to
      jest pedałem a jak jest np. tancerzem to też? przeciez ci faceci też są często
      ogoleni????.... pozdrawiam golących się i nie golących się g.
      • tennessee Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 21:42
        Hehe, jaki zabawny ten wątek, szczególnie pewność 18Lipcowej w wydawaniu sądów,
        jedynie słusznych opinii.

Przeskoczyłam wątki i juz ją widzę, jak stoi na światłach w swym estetycznym
        aucie, podziwia seksowne tyłki i usta przechodniów, którym własnie ustapiła na
        przejściu, mimo, że to oni mieli zielone światło, a potem z gracją unosi
        wypielęgnowany, środkowy palec w geście pogardy oczywiście i kieruje go ku
        spoconym, owłosionym jegomościom, w czarnych mundurach, którzy siedzą w swym
        służbowym samochodzie i się duszą stęchlizną niskiej inteligencji, bo kto się
        tak ubiera w 40-stopniowym upale?
    • karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:25
      a ja myślę że faceci którzy sie golą pod pachasmi, depilują klaty i nogi sa
      zwyczajnie zniewieściali. Sorry, ale z takim do łóżka bym nie poszła w życiu. ja
      wolę owłosionych i czystych.
      • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:28
        karolcia111 napisała:

> a ja myślę że faceci którzy sie golą pod pachasmi, depilują klaty i nogi sa
        > zwyczajnie zniewieściali.
        • l.e.a do moofki 29.07.05, 22:33
          napisałam do Ciebie na priva wink
          • moofka Re: do moofki 29.07.05, 22:34
            dzieki smile
            odebralam, znalazlam
            ogladam - sa super smile)
            • l.e.a Re: do moofki 29.07.05, 22:34
              ciesze sie smile)
        • karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:37
          może lubią może nie. ale ja takich "wyskubanych kogutów" nie lubie. dla mnie sa
          zwyczajnie aseksualni.
          • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:40
            karolcia111 napisała:

> może lubią może nie. ale ja takich "wyskubanych kogutów" nie lubie. dla mnie
            sa
            > zwyczajnie aseksualni.
            • karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:42
              moofka jesteś super, uśmiałm się nieźle.smile)) no co ja poradzę jak mnie tacy nie
              ruszają?wink))
              • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:45
                karolcia111 napisała:

> moofka jesteś super, uśmiałm się nieźle.smile)) no co ja poradzę jak mnie tacy
                nie
                > ruszają?wink))
                • karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:55
                  e tam ,smile) nieraz mozna sie na plaży natknąć na gołe klaty wydepilowane od góry
                  do dołusmile). Ja całe szceście autobusami nie jeżdżę więc ten widok jest mi obcysmile))
                  całe szczęście, i mój małżonek który jest owłosiony nie zagęszcza atmosfery
                  komunikacyjnejsmile) ale tematy, ja pierdzielesmile))dobrze że mój mężuś już śpismile)
                  pozdrowionkawink
                  • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 22:59
                    karolcia111 napisała:

> e tam ,smile) nieraz mozna sie na plaży natknąć na gołe klaty wydepilowane od
                    gór
                    > y
                    > do dołusmile). Ja całe szceście autobusami nie jeżdżę więc ten widok jest mi
                    obcy:
                    > )))

> całe szczęście, i mój małżonek który jest owłosiony nie zagęszcza atmosfery
                    > komunikacyjnejsmile) ale tematy, ja pierdzielesmile))dobrze że mój mężuś już śpismile)
                    > pozdrowionkawink
                    • e_r_i_n Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:03
                      moofka napisała:

> ale wspomnienia traumatyczne jeszcze ze studiow zosta;y smile))
                      > rownie straszna w te upaly jak pacha jest dama o zapachu sledzia smile)

O blee. Moofka (jakby byly emotikony, to bym Ci nu, nu pokazala smile).
                      • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:09
                        e_r_i_n napisała:

> O blee. Moofka (jakby byly emotikony, to bym Ci nu, nu pokazala smile).

• karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:12
                          heheh, ale to musisz watek założyć. trudne pytanie ale chyba jest śmierdzielemsmile))
                          • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:15
                            karolcia111 napisała:

> heheh, ale to musisz watek założyć. trudne pytanie ale chyba jest
                            śmierdzielem:
                            > )))
                            • e_r_i_n Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:16
                              Moofk, albo patrzaczy smile Jak udowodnila nam genialnosc naszego forum, wzrokiem
                              tez mozna zapach poznac.
                              • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:18
                                e_r_i_n napisała:

> Moofk, albo patrzaczy smile Jak udowodnila nam genialnosc naszego forum,
                                wzrokiem
                                > tez mozna zapach poznac.
                                • e_r_i_n Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:19
                                  Bingo smile
                  • karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:00
                    to chyba przez ten upał takie refleksje ...
                    • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:01
                      karolcia111 napisała:

> to chyba przez ten upał takie refleksje ...
                    • karolcia111 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:01
                      moofka, daj zjeść kolacjesmile)) ten śledź to już przegięciesmile))
                      • l.e.a Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 29.07.05, 23:18
                        z tego co ja wiem, to śledzie się wyniucha ale nie pod pachą ;P
    • e_r_i_n A teraz cos dla wszystkich 29.07.05, 23:22
      kiedy jesteś piękny i młody nie nie nie
      nie zapuszczaj wąsów ani brody
      tylko noś noś noś długie włosy jak my

kiedy jesteś stary i brzydki nie nie nie
      nie zużywaj maszynki ani brzytwy

bo najlepszy sposób na dziewczynę
      zrobić sobie z włosów pelerynę
      a więc noś noś noś długie włosy jak my

już cię rodzina z domu wygania
      już cię fryzjer z nożycami gania
      a ty noś noś noś długie włosy jak my

idzie hipis z długimi włosami
      skręcił z Kruczej idzie Alejami

idzie żołnierz z długimi włosami
      WSW go goni Alejami

bo najlepszy sposób na kobietę
      zrobić sobie z włosów bransoletę

znów cię rodzina z domu wygania
      znów cię fryzjer z nożycami gania

idzie ojciec niesie nowe szachy
      DŁUGIE WŁOSY WISZĄ MU SPOD PACHY

idzie siostra idzie całkiem bosa
      DŁUGIE WŁOSY WISZĄ JEJ U NOSA

kiedy jesteś piękny i młody nie nie nie
      nie zapuszczaj wąsów ani brody

i niech cię rodzina z domu wygania
      niech cię fryzjer z nożycami gania
      • karolcia111 Re: A teraz cos dla wszystkich 29.07.05, 23:23
        hahahaha, strzał w dziesiątkęsmile))))))
    • bea.bea Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 00:35
      no powiedzmy....
      osobiscie jestem z tych które golą, i nie lubia nie ogolonych smile)
      jesli chodzi o panów ,, to ogoleni ( na twarzy jak najbardziej)....ale gładka
      klatka piersiowa , czy nogi...fuj...smile
      tylko misiesmile))

co do kobiet to też uwazam , ze wydepilowane jest ładniejsze, ale są osoby
      które uważają inaczej i nie uwazam ich za ciemnogród...zwłaszca gdy po
      wydepilowaniu nóg przez moją kolezankę ...mąz wywalił ja z łózkasmile)) widocznie
      co innego mu się podoba....

jego prawo....
      jedno czego nie toleruje to bród i smród...smile)
      • karina1974 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 13:55
        bea.bea napisała:

> no powiedzmy....
        > osobiscie jestem z tych które golą, i nie lubia nie ogolonych smile)
        > jesli chodzi o panów ,, to ogoleni ( na twarzy jak najbardziej)....ale gładka
        > klatka piersiowa , czy nogi...fuj...smile
        > tylko misiesmile))
        >
        > co do kobiet to też uwazam , ze wydepilowane jest ładniejsze, ale są osoby
        > które uważają inaczej i nie uwazam ich za ciemnogród...zwłaszca gdy po
        > wydepilowaniu nóg przez moją kolezankę ...mąz wywalił ja z łózkasmile)) widocznie
        > co innego mu się podoba....
        >
        > jego prawo....
        > jedno czego nie toleruje to bród i smród...smile)

• anettab Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 09:06
      popieramsmile

Aneta
      • dorka.3 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 10:17
        a ja dzisiaj ani wczoraj pach nie ogoliłam, kuźwa nie chciało mi się, lezałam w
        wannie po pracy chyba z pół godziny i taka byłam leniwa, że jakbym miała wziąć
        do ręki maszynkę i jeszcze nią machać, to bym się chyba dobiła. Ale macie
        problemy, ktoś się chce, to niech się goli, nie chce to nie goli.
        • 18lipcowa Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 10:31
          dorka.3 napisała:

> a ja dzisiaj ani wczoraj pach nie ogoliłam, kuźwa nie chciało mi się, lezałam
          w
          >
          > wannie po pracy chyba z pół godziny i taka byłam leniwa, że jakbym miała
          wziąć
          > do ręki maszynkę i jeszcze nią machać, to bym się chyba dobiła. Ale macie
          > problemy, ktoś się chce, to niech się goli, nie chce to nie goli.

śmieszna sprawa. Mi też się nie chce golić nóg czasem, ale pachy? Jak może się
          nie chcieć machnąć maszynką dosłownie dwa razy? I przecież mozna to robić przy
          kąpieli, no chyba ze tez sie nie chce kąpac...?
          • purpurowazmija [...] 30.07.05, 11:07
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • dorka.3 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 11:36
            czytaj dokładnie: leżałam w wannie, więc raczej się wykąpałam. naprawde nie
            masz poważniejszych spraw, niż czyjeś pachy?
            • dorka.3 Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 11:37
              to było do lipcowej
            • moofka Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 30.07.05, 11:43
              dorka.3 napisała:

> naprawde nie
              > masz poważniejszych spraw, niż czyjeś pachy?

czyz moze byc lepsza puenta dla tak idiotycznego watku?
              dorka.3 pozdrawiam smile))

• nnika5 Przykro mi, ale niestety musze sie zgodzic z Lipco 31.07.05, 09:32
      ...Jak w temacie. Niestety. Lipcowa jednak wyrazila sie bardziej dobitnie niz ja bym to zrobilasmile (jak to lipcowa)Niemniej nie rozumiem, co jest dziwnego w tym, ze faceci gola se za przeproszeniem jajka i pod pachami. Ich, tak samo jak i nas-kobiety, natura stworzyla z owlosieniem. Wiec skoro my mozemy sie golic, to czemu oni nie?? Bo faceci moga smierdziec a kobiety nie?smile)) Nie wydaje mi sie, zeby faceci robili to z innych wzgledow niz my. Przeciez bez zbednych klakow jest bardziej estetycznie i higienicznie no nie?
      • edytkus Re: Przykro mi, ale niestety musze sie zgodzic z 31.07.05, 23:30
        nnika5 napisała:

Wiec skoro my mozemy sie golic, t
        > o czemu oni nie??

tez sie nad tym zastanawiam, ale oni nawet calkowicie wygoleni nie byliby tacy powabni jak my wink

>Bo faceci moga smierdziec a kobiety nie?smile))

nie moga, ale dlaczego uwazasz ze posiadanie wlosow jest jednoznaczne z brzydkim zapachem? wg
        Ciebie wygolone meskie pachy to synonim zadbanego mezczyzny?

Nie wydaje mi si
        > e, zeby faceci robili to z innych wzgledow niz my. Przeciez bez zbednych klakow
        > jest bardziej estetycznie i higienicznie no nie?
    • edytkus Re: Apropos golenia, pedałów i zejścia z drzewa.. 31.07.05, 18:33
      a ja gole i gole i czekam az moda na nature wroci bo szczerze tego nie cierpie wink

pod pachami gole rzadziej niz na nogach a zapachow brzydkich niet, nie dosc ze sie prysznicuje ze
      dwa razy dziennie, uzywam pachnidel to jeszcze co jakis czas Etiaxil (wiesz Lipcowa jesli masz taki
      problem z nadmiernym poceniem i brzydkimi zapachami ze musisz codziennie sie golic to naprawde
      polecam), ale od razu zaznaczam ze nieogolonych pach ani nog nie eskponuje publicznie (nawet
      mezowi)

wlosow na rekach sie nie pozbywam, rozjasniam (Madonna tez tak robi wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka