sowa_hu_hu 05.08.05, 12:24 zarzucono mi że zrobiłam sobie skrobanke i co??? nie moge o tym napisać??? prosze mi to wytłumaczyć????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:27 a post swku został!!!!!!! a mój jest skasowany!!!! naprawde rewelacja.... laska moze pisac o mnie takie rzeczy... a mnie nie wolno wyrazic na ten temat swojej opinii? co to ma być w ogóle??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:28 Napisałam Ci na priva. Odbierz łaskawie pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:31 Sowa trzymaj się i nie daj się!!! Lej na świętojebliwe, nawiedzone piastunki cudzej moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka DZIEWCZYNY !! 05.08.05, 12:36 Jak można bezpodstawnie komuś zarzucić cos takiego bo co ktoś puścił plotkę i poszło - rany ile autorka tego kretyństwa ma lat??!!!!! Prosze przedstawic dowody na to, a nie pisać obraźliwe idiotyzmy!!!! Chyba słowa przepraszam przydały by sie na forum !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: DZIEWCZYNY !! 05.08.05, 12:38 nie nooo , przeciez najpierw został usunięty moj post - podczas gdy post swku wisiał sobie spokojnie... a podobno na forum mozna sie wyzalic - wiec ja sie wyzaliłam ze zostałam obrzucaona błotem... ciekawa jestem czy post zostałby skasowany gdyby obrażono w ten sposób moderatorke albo którąś z jej koleżanek.... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: DZIEWCZYNY !! 05.08.05, 12:44 palka, zadnych dowodow, w sadzie jestesmy?? mi sie wydaje ze wystarczyla by przyzwoitosc i jak piszesz przeprosiny, jak juz pisalam w innym poscie to jest obrzydliwe i odechciewa sie czytac forum naprawde, zaczynam rozumiec stare forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu mam dość.... 05.08.05, 12:45 możecie mieć mnie za dziwke , szmate itd... ale to był dla mnie cios poniżej pasa! wszystko do mnie wróciło... ale jak to ktoś powiedział jestem smieszna... w takim razie smieszyć was już nie będe... spadam stąd Odpowiedz Link Zgłoś
michiko tak tak sowa teraz pora popłakać obrazić się 05.08.05, 12:48 i ostentacyjnie opuścic towarzystwo. Może będziesz miała okazję żeby to przemyśleć. Bo sama jesteś sobie winna. A tez kilka głębokich wdechów. Luzzzzzzzzzzzz. Szkoda nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Michiko 05.08.05, 13:09 po co te komentarze?? jak tak podkreślasz ten luz to sama daj na luzzzz plizzzz To dziecinne Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: pałka tak dla jaj 05.08.05, 13:23 ale bez przesady! bo to sie robi jak przepychanka dziewcząt z 3 klasy - juz nawet to pod jaja nie podchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
michiko przepraszam czy wszystcy juz zostali poinformowani 05.08.05, 12:33 o tym że się skrobałaś i z jakiego powodu?? Mnie to nie interesuje. Nie musze tego czytać, załatwiaj takie sprawy na priv. I nastęnym razem nie plakatuj miasta informacjami intymnymi unikniesz przykrości. Bóg mnie stworzył, Szatan opętał. Więc będę na wieki i grzeszna i święta. Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: przepraszam czy wszystcy juz zostali poinform 05.08.05, 12:35 Skoro cię to nie interesuje to po jaką cholerę czytasz posty Sowy???? Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: przepraszam czy wszystcy juz zostali poinform 05.08.05, 12:39 Michiko, ale to róznica pisać sobie na forum o pierdoła cos bezpodstawnie to było poniżej pasa Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta21 Re: A ja tam jestem za sowa .... 05.08.05, 13:13 Dzieki niej to forum zyje i jest ciekawe. Jeśi chodzi o to czy za dużo mówi o swojej prywatności jej sprawa ...jej prywatnośc -prawda?(Kazydy moze miec na ten temat swoje zdanie) Uważam ze w tym wypadku zostałą urazona na forum wiec na forum moze odeprzec atak...(choc nie zawsze podzielam jej zdanie) Zresztą byłoby nudno gdyby kazda z nas miała takie samo spojrzenie na świat Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:36 bo michiko teraz płacze z radości ze w końcu udało mi sie dołozyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michiko głęboki wdech, krople na nerwy a poźniej pisz 05.08.05, 12:38 Nie zamierzam ci dołozyć ale szarp się z nią na priv. czytanie waszych przepychanek jest niesmaczne. Tego typu sprawy są jak najbardziej prywatne.A skoro publicznie poruszasz takie kwestie to nie dziw sie że ktoś je puźniej wywleka i robi znich uzytek Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: głęboki wdech, krople na nerwy a poźniej pisz 05.08.05, 12:47 Przyganiał kocioł garnkowi........Czy to nie ty przypadkiem opisywałaś na forum o tym, że w wyniku skoku w bok masz dziecko z kochankiem ale mąż Ci wybaczył i pozwolił wrócić? Opisywałaś też barwnie o ile pamiętam że nie kochasz męża i tęsknisz do kochanka który Cię nie chce. Dlaczego więc zarzucasz Sowie coś co sama robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko pisanie o uczuciach, zdradzie, kochanka jest 05.08.05, 12:50 diametrlanie rózne niż pisanie o zabiegu aborcji. Ale oczywiście można się ze mna nie zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka "I z szabelką jak Ułani" 05.08.05, 13:03 "Pogadajmy o historii: Kto i jaki błąd popełnił? Kto nas zdradził, kto oszukał? Komu zabijemy wnuka? Kto jest Żyd, a kto jest Polak? Czyja firma Coca-Cola? I z szabelka jak ułani w sukurs Jasnogórskiej Pani. Zajedziemy skwerek w parku obok blaszanego barku zdobędziemy nowe ziemie wielka siła tutaj drzemie." Piosenka wprawdzie o piciu ale niektórzy nawet na trzeżwo doskonale pasują do tekstu. Na wojnę ludzie a nie do dyskusji.Co do szabelek to widziałam,ze Lepper i jego brygada posiadają w ilościach hurtowych. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:53 dziewczyny, ale to jakis hardcore przeciez Sowa poronila i miala po tym poronieniu lyzeczokwanie. Zeby zakazenia nie miec. dlaczego jestescie takie okrutne? z wlasnego doswiadczenia zyciowego powiem, że naprawde uwazalabym z takimi slowami, bo los zlosliwy jest i takie bardzo zle rzeczy wracaja do osoby, ktora je zrobila... bo niby to tylko forum, ale i na forum mozna komus powaznie dokopac Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:57 Wiesz, gdyby ktos napisal "Ty morderczynio" to ewentualnie bym zrozumiala oburzenie.Ale sprawa zostala rozdmuchana, z igły widły.Podejscie jak dla mnie zbyt emocjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 13:22 lola, kazdy z nas jest inny jeden ma silna psychike, inny z kolei jest do bólu wrecz wrazliwy dlaczego nie potraktujemy innego czlowieka tak, jakbysmy sami chcieli byc traktowani? Nawet jesli on sam nie jest za bardzo w porzadku? W koncu takie podejscie do drugiego czlowieka jest miarą naszego czlowieczenstwa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 13:30 Jesli ktos jest wrazliwy to tym bardziej nie powinien az tak sie angazowac na forum, ujawniajac wszystkie sekrety swego zycia, pisac, ze to co o nim gadaja mu powiewa, a za chwile ogromnie sie przejmowac pisanina obcego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 12:59 Sowo - pamietasz ? uprzedzałam Cie na GG,żebys nie ufała, żebyś za bardzo nie była tak otwarta - ludzie to wilki, pozrą Cie w całości. Ludzie potrafia siedziec cicho i obserwować, a każda potyczkę i nieszczęście wytykać, jako Twój wielki błąd i przestępek. Jesteś bardzo uczuciowa Sówko i myslisz, że wyrzucając wszystko z siebie na forum, będzie lżej- ja też tak kiedys myślałamdlatego Cie teraz proszę, prubój się chronić aby w życiu nie płakać przez "anonimowe" istoty z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: jak to jest z tym forum???- do lea 05.08.05, 13:01 masz 100% racje Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 miałam nie pisać, ale 05.08.05, 13:03 Yenna, post, który wywołal te burze dawno skasowałam. Niewiele osób wogóle go widziało. Osobiście wykasowałam też dwa wątki Sowy, w których ona cały ten post cytuje. Rezultatem są dwa wątki, jak to Sowa jest oburzona. To ja czegoś nie rozumiem, po kiego rozgłasza te klaumnie, zamiast poprosić mnie o wykasowanie posta, który ją uraził, a jego autorce nawrzucać na priva? Naprawdę nie jarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Sowa jestem z Toba i za Tobą!:) 05.08.05, 13:02 Słuchajcie! Uważam że forum jest dla wszystkich i o wszytskim szczególnie e mama. Jeśli mnie np nie interesuje jakiś post to nie czytam i przechodzę dalej ale nie komentuję kto ile miał facetów czy lubi to czy tamto w sexie itp itd. Dlatego uważam że jeśli Sowa chce to niech pisze, dleczego jej sie czepiacie? Ona po prostu jest szczera i to mi sie podoba, ale żeby jej dokopywac to wiecie lekka przesada.Tak więc Sowo! Olej wszystkim ciepłym moczem i przejdź nad tym do porzadku dziennego a nie jakaś swku czy inna idiotka będą cie wkurzać! Sowa jestem z Toba Głowa do góry!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta21 Re: Sowa jest PRAWDZIWA !!!! 05.08.05, 13:19 Popieram monika340 Nie każda z nas ma odwagę pisać o prawdziwym swoim zyciu i prawdziwych uczuciach ...prawie kazdy na forum stara sie kogos kreowac jakąs innąswoja postac coś w rodzaju internetowego KLONA.Sowa moze jest inna moze to jest jej błąd -nie wiem .Ja ja popieram bo jest jaka jest ale jest prawdziwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Sowa jest PRAWDZIWA !!!! 05.08.05, 13:26 ja sobie wypraszam na nikogo się nie kreuję. I dużo, dużo osób jest właśnie sobą na forum. Dlatego tak jak ja nie krzyczą o aborcji czy swoich kontaktach analnych w autobusie... Nie rozmawiam z obcymi na prywatne i intymne tematy na forum, ani z nikim w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta21 Re: Wyjątek byc może??? 05.08.05, 13:30 Moja droga ja nie powiedziałam ze wszyscy ale ze wieksząs. Zauważyłam także ze jezeli ktoś za bardzo sie otwiera , albo ma nietypowy problem lub nie typowe rozwiązanie tego problemu to jest TROLEM .albo idjotą względnie ekschibicjonistą. P.S Przepraszam jeśli Cie uraziłam Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Wyjątek byc może??? 05.08.05, 13:33 napisałaś "prawie wszyscy@ czyli znacznie więcej niż większość - przynajmniej ja to tak rozumiem. a mnie nie uraziłaś, spoko pozdrawiam też. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Sowa jest PRAWDZIWA !!!! 05.08.05, 15:15 to, ze nie piszę o tak intymnych sprawach nie ma nic wspólnego z brakiem odwagi, uwierz. Nie czuję takiej potrzeby, zeby upubliczniać wszystkie intymne informacje o mnie. Jesli kogoś to rajcuje, to ok, niech pisze, ale później powstaja takie kwiatki właśnie. Mimo to na nikogo sie nie kreuję, nie wyrażam żadnych poglądów, których nie prezentuję na co dzień. Uważam po prostu, ze nikomu do zrozumienia mojego punktu widzenia na, na przykład bezstresowe wychowanie nie jest potrzebna informacja kiedy i z kim spałam. To ja, szczegółowo i dokładnie dobieram sobie rozmówców do wałkowania podobnych kwestii, to zaufane, małe grono kilku osób, nie zrzucam tego na przypadek. Nie jestem zainteresowana tym, zeby pół polski, przypadkowi ludzie czytali o moich orgazmach, ale jeśli ktoś inny nie widzi nic w tym złego, to proszę bardzo. Tylko niech później nie lamentuje i rąk nie łamie, ze został źle zrozumiany, osadzony, obrażony. Trzeba wiedzieć KOMU co się mówi i PO CO. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Aleksandrynka, 05.08.05, 16:09 Dobrze dziewczyna mowi. Odwaga (w odroznieniu od "odwagi") polega rowniez na umiejetnosci ponoszenia jej konsekwencji )). Odpowiedz Link Zgłoś
kaska99 Do zanety21 05.08.05, 16:29 zaneta21 napisała: " ...prawie kazdy na forum stara sie kogos kreowac jakąs innąswoja > postac coś w rodzaju internetowego KLONA. Mow/pisz za siebie!!! To ,ze nie opowiadam intymnych przygod z mojego prywatnego zycia nie znaczy ,ze kogos udaje!!! Sowa jest wg Ciebie PRAWDZIWSZA bo napsiala ,ze miala 8-u facetow czy ,ze musiala usunac nierozwijajaca sie ciaze. BZDURA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: jak to jest z tym forum??? 05.08.05, 13:14 Baby są podłe - ot tak jest z tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: sowo najdroższa 05.08.05, 18:22 nie przejmuj się tym co piszą i mówią inni. Niech wierzą w to, w co chcą wierzyć. Nawet gdybyś usunęła i 8 ciąż to jest to tylko i wyłącznie Twoja sprawa (widocznie miałabyś powody do tego!). Powiem szczerze, że na tym forum to się można wiele nauczyć i zaobserwować. Pamiętaj, że nikt nie moze sprawić byś poczuła się urażona, tylko Ty sama. Ludzie (czytaj kobiety) strasznie lubią prowokować i to robią, a jak ktoś się zdenerwuje to mają frajdę. Aha zobacz też ile osób potrafi wykorzystać informacje o Tobie przeciwko Tobie. Ale ja i tak Cię bardzo lubię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś