mamamikolajcia 31.08.05, 13:55 Wystawa na temat aborcji (uwaga drastyczne) wpwil.w.duna.pl/wystawa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-mama-majki Re: Jeszcze raz aborcja... 31.08.05, 14:42 Koszmarne ale prawdziwe, choć uważam , że środek miasta absolutnie nie jest miejscem na takie wystawy Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: Jeszcze raz aborcja... 31.08.05, 14:46 koszmarne,nawet nie mogłam do konca oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: Jeszcze raz aborcja... 31.08.05, 15:21 koszmarne to mało powiedziane... tego nie da się nazwać... ale wystawa w środku miasta to koszmar... taich scen należałoby zaoszczędzić przynajmniej dzieciom... które na pewno to ogladały, chociażby z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: Jeszcze raz aborcja... 31.08.05, 22:29 rzeczywiscie drastyczne ale prawdziwe tak trudno byloby sobie to wyobrazic wszystko takie zdjecia sa tez potrzebne bo czemus sluza Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jeszcze raz aborcja... 31.08.05, 23:17 Przerażające ale niestety prawdziwe! Miejsce wystawy bardzo kontrowersyjne. Nie chcałabym aby moje dzieci zobaczyły to na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Jeszcze raz aborcja... 01.09.05, 00:19 Fakt, miejsce kontrowersyjne, ale uważam, że takie wystawy są potrzebne. Uważam, że każda ciężarna chcąca usunąć ciąże powinna zobaczyć te zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_g Re: Jeszcze raz aborcja... 01.09.05, 08:33 nie jestem białostoczanką ale bywam tam często. Ta wystawa stała w samym centrum miasta: z jednrj strony kino(jak było podane) dalej Bazylika Białostocka, a naprzciwko przystanek autobusowy - bardzo ruchliwy węzeł komunikacyjny... Takie wystawy są potrzebne by uświadomić że zabijany jest maleńki prawdziwy człowiek (określanie go mianem "płód" to szukanie usprawiedliwienia) ale wybór miejsca (choćby ze względu na młodsze dzieci) według mnie fatalny Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Jeszcze raz aborcja... 03.09.05, 21:13 Idiotyczne miejsce na taką wystawę. Takie rzeczy mało robią na mnie wrażenia, nic w życiu nie jest czarno-białe. Odpowiedz Link Zgłoś