czajkax2 06.09.05, 21:31 Macie zamiar oglądac? Wlasnie się zaczyna. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Nowy serial na TVN 06.09.05, 21:48 mam zamiar i oglądam,w przerwie na reklamy klikam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: Nowy serial na TVN 06.09.05, 22:17 Właśnie oglądam, jak narazie nieźle się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: Nowy serial na TVN 06.09.05, 22:18 zalozylas taki tasiemiec na forum, ze nie mam czasu na telewizje telewizja oglupia, wylacz to! Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 07:17 Z Brodzik? Nawet ciekawy .. akcja się rozkręca - kiedy będzie emitowany???? Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 08:50 Ogladałam,ale nie podobał mi się.Sztywniactwo i sztuczne teksty... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 13:38 oglądałam z przerwą (sporą) na usypianie dziecka, ale też mam wrażenie, że trochę sztywne teksty i Brodzik póki co nie do końca odnalazła się w tej roli (bardzo mi Kasią pachniała...). No, zobaczymy, co będzie dalej, nie jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 13:55 jeśli piszecie o Magdzie M. to raczej nazwałabym ten serial poki co - tandetnym. Może się rozkręci. Wypowiem się po kilku odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 14:03 Bardzo fajny film.Teksty super.Może nie rozumiecie tych tekstów,ja rozumiem bo są z mojego środowiska.Ogólnie jestem zachwycona i serialem i główną męską postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 14:11 Ja oglądałam, ale po jednym odcinku trochę za wcześnie by go skreślić, Brodzik słabiutka, mi dla odmiany z kasią w ogóle się nie kojarzyła, bo kasię zagrała rewelacyjnie, a tu... tak jak dziewczyny piszą, sztucznie to wszystko wypada, gra, teksty, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 14:23 a powtarzają to ? bo zapomniałam zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka78 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 14:40 A kiedy on leci i jaki ma tytuł? Bo chętnie sobie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 15:09 Mam pytanie do dziewczyn ktore ogladaly "Magde M.": Czy Piotr w sklepie z ubraniami powiedzial do sprzedawczyni: "Potrzebuje krawatów dwóch"?? Czy to mozliwe czy sie przeslyszalam? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 18:13 Tak, potrzebował dwóch krawatów. Z zapisu jednak tekstowego wynikałoby jednak, że nie postawiłaś przecinka, czyli było: potrzebuję krawatu..., dwóch(tak ja to zapamiętałam) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 19:22 A mi się 1 odcinek nawet podobał. Nie zachwycił mnie,ale widzę w nim potencjał. Zobaczymy jak się dalej potoczy. Natomiast główny amant zdecydowanie nie w moim guście Jutro na Polsacie o 20 też nowy serial-hamerykański. Ponoć zrobił wielką furrorę w Stanach. No zobaczymy. Dawno już nic nie znalazłam sobie do oglądania,mam nadzieje ze nowa ramówka mile mnie zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Nowy serial na TVN 11.09.05, 10:59 mi się ta "zdobycz" Polsatu całkiem fajnie ogląda. Zaczął się naprawdę intrygująco. Dawno nie widziałam produkcji w któej byłoby aż tyle ciekawie zarysowanych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Nowy serial na TVN 07.09.05, 21:27 Wlasnie, wydaje mi sie, ze powinno sie powiedziec "potrzebuje dwa krawaty", a nie "dwoch krawatow". Biernika uzywa sie przy przeczenie, ale moze sie czepiam... A pierwszy odcinek nawet mi sie podobal. A kolejne kreca w tych dniach w parku kolo mojego domu... I cala ekipa ma zaplecze w obskurnym autobusie... ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś