Dodaj do ulubionych

AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ?

09.09.05, 23:11
wyslalam smsa i bachsmile przed chwila wygralam!
Obserwuj wątek
    • musia2002 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 09.09.05, 23:13
      Gratuluje!!!Tez bym poszla na jego koncert.
    • marta76 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 09.09.05, 23:19

--a gdzie wyslalas??smile
    • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 09.09.05, 23:25
      no to słuchajcie kobity!
      jesli macie kom w idei to trzeba wyslac smsa smile 1,22 smile o treści STING pod
      71501 ale!
      smsy wysyla sie od 6:00 do 2:00 na poczatku kazdej godziny czyli np 6:00:00
      pierwszych 200 smsów wygrywa smile oczywiscie co godzine. smile polecam zegarek
      telestrony na tvp1
      • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 09.09.05, 23:26
        i tylko w idei to prezent od orange (łączą się) i pamietajcie ze o 3 w nocy nie
        ma co wysylac smile
      • marta76 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 09.09.05, 23:28

dzieku u nas w domu same ery wiec.........milej zabawy
        • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 09.09.05, 23:32
          smile no tak jesli masz tel ze zdjeta blokada mozesz zainwestowac w popasmile teraz
          kosztuje 10zł
    • barbamama Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 00:04
      Huuuraaaa!!!!
      Na te bilety już polowałam ze trzy dni
      i własnie dotałam sms-a z gratulacjami !!!!!!!!!!!!
      • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 00:10
        noooo to gratuluje smile))
        • barbamama Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 00:13
          Przedwczoraj jeden sms i nic sad, wczopraj to samo, dzis postanowiłam dać sobie
          podwójna szansę i..cool, obudziłam męza z radosci smile
          • pas_ya w kwestii godzin 10.09.05, 07:21
            Czy chodzi o 18 do 2 w nocy,
            czy 6 rano do 14?
            Mam wielką ochotę na ten koncertsmile
            i dwa telefony w ideii.
            • grenta Re: w kwestii godzin 10.09.05, 08:51
              pas_ya napisała:

> Czy chodzi o 18 do 2 w nocy,
              > czy 6 rano do 14?
              > Mam wielką ochotę na ten koncertsmile
              > i dwa telefony w ideii.

www.orange.pl/sting.html
              Tu są wszystkie informacje, ja wygrałam wczoraj smile)
              Najlepiej wysłać smsa jakieś dwie sekundy przed pełną godziną,(między 6 rano i
              2 w nocy- rozdają 200 biletów co godzinę) wtedy jest największe
              prawdopodobieństwo wygranej
              • sofi84 Re: w kwestii godzin 10.09.05, 09:03
                smile))))) wygralam drugi na telefonie brata!!! chodzi od 6 rano dnia dzisiejszego
                do 2 w nocy dnia "jutrzejszego" słownie przez 20 godzin gdziennie rozdaja
                bilet smile)) qrde znowu wyslalam tak jak wczoraj i wygralam big_grin cholera fajnie
                brat pojdzie z nami
                • malgorzata9 Re: w kwestii godzin 10.09.05, 09:56
                  Podaj prosze link do zegarasmile)
              • pas_ya Re: w kwestii godzin 12.09.05, 00:05
                Wielkie dzięki!
                Już mam zaproszenie!
                Do wspólnego szaleństwa na koncercie!
                Buziaki smile
    • karina1974 niektórzy to mają szczęście :) 10.09.05, 09:43
      ja jak zwykle straciłam kasę na sms-y
      buuuu
    • agapolo Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 10:39
      Też wygrałam! Dzięki dziewczyny za podpowiedzismile))
      • malgorzata9 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 10:47
        o której wysyłać i jaki zegar?????????????? to byłby najcudowniejszy prezent na
        nasza rocznicę~!!!!!!!!!!!!!!!!
        • demika Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:13
          WYGRAŁAM!smile)))
          • malgorzata9 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:15
            Błagam o dokładne, dokładniutkie wskazówki, za sekundę, sekundę po??? Już 6 sms
            ów poszło.........
            • demika Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:17
              Ja wysłałam chyba sekundę przed.Sms był dostarczony równo o11-ej.Zaraz dostałam
              sms-a,że wygrałamsmile
              • malgorzata9 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:23
                boze jak ci zazdroszczę! a korzystałas z zegara np. internetowego?
                • demika Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:24
                  Patrzyłam na zegar w tg na 1
                  • malgorzata9 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:29
                    spróbuje w południe smile)
                    • demika Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 11:30
                      Trzymam kciukismile)
    • meg241 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 12:05
      wlasnie wygralam bilety dzieki podpowiedziom. Dzieki dziewczyny. juz raz
      wczesniej probowalam ale sie nie udalo.

Magda
      • malgorzata9 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 12:07
        MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 12:41
          smile)) nie ma adresu internetowego na telegazete tvp1wink

gratuluje dziewczyny "jedynka" ma najlepszy zegar pod słońcem big_grin jesli ktos
          bedzie potrzebowal pomocy prosze na priv
        • meg241 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 12:46
          A kiedy masz rocznice slubu?? My mamy 20 wrzesnia 2 rocznice i tez traktujemy
          to jako prezent. Własnie dzwoniłam do meza z ta informacje. Strasznie sie
          ucieszył.

Magda
          • demika Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 15:09
            Czy trzeba mieć tylko ten sms zwrotny od nich(że się wygrało)czy też ten który
            się donich wysłało?
    • karina1974 Re: AAAAA! Ja też wygrałam :) 10.09.05, 21:49
      no i udało sie! W moje urodziny!
    • cocosek1 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 21:57
      powiedzcie czy oni sprawdzają kto jest abonentem, np. przy odbiorze biletów?
      trzeba podawcac nazwisko?
      • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 22:03
        no cos sie wypelnia potem powielaja dane do celu akcji. trzeba poczytac
        regulamin wszystk jest na stronie idei. nie wiem jak to jest dokladnie ale brat
        idzie z mamy komorka
        • cocosek1 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 22:07
          to daj znac jak mu sie uda. W regulaminie jest ze trzeba osobiscie, i ze
          pokazuje sie dokument ze zdjeciem. Oraz ze nie mozna biletu odsprzedac. Mój
          wniosek jest taki: odebrac bilet moze tylko wlasciciel komórki, ale podarowac
          bilety moze komu innemu. Czy ktos sie nie zgadza ze mną?
    • usagi_san Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 10.09.05, 23:09
      Ja nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!
      A już miałam iść spać, ale se myśle jeszcze zerknę na forum. Potem sobie myśle
      spróbować nie zaszkodzi i tak prawie 23a.
      I jest. Horobcia. Teraz to z wrażenia nie zasnę. Już raz byłam na koncercie
      Stinga i było niewyobrażalnie zarombiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Super. Dzięki. Kocham WAS.
      • demika Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 11.09.05, 11:03
        A jeśli ktoś ma pop-a to też może odebrać nagrodę?Przecież przy kupnie numeru
        nie ma rejestracji na nazwisko więc jak to jest?
        • demika Re: Juz odebrałam:) 11.09.05, 17:32
          Mąż też wygrał te bilety więc dziś udaliśmy się po odbiór.Wystarczy tylko dowód
          osobisty i telefon.
          • sofi84 Re: Juz odebrałam:) 11.09.05, 18:28
            a sprawdzaja czy telefon jest na osobe zarejestrowany ktora odebrala
            zaproszenie?
    • dagbe Do zobaczenia na koncercie! 11.09.05, 20:11
      Sposób z zegarem telegazety działa bez pudła ! smile
      Udało się za pierwszym razem.

Pozdrawiam,
      Dagmara
      • demika Re: sofi84 11.09.05, 20:22
        Nie sprawdzają.Podajesz im tylko numer telefonu a oni na ten nr wysyłają kod
        który im podajesz
      • mercuria1 Re: Do zobaczenia na koncercie! 12.09.05, 17:15
        A ja probuje, probuje, probuje i nic. I co, ze zegar tg 1 sad Czemu wszystkim
        sie udaje, tylko mnie nie?????? Ja tez chce na koncert!!!! Juz chyba z 15 zl
        stracilam na te smsy.
        W ktorym dokladnie momencie mam nacisnac WYSLIJ? Dokladnie o OO czy sekunde
        przed, 2 sekundy przed??? Pomozcie ci, ktorym sie udalo, please!!!!!
        • inia25 Re: Do zobaczenia na koncercie! 12.09.05, 18:07
          ja wysłałam na 1 minnute przed
        • mercuria1 Re: Do zobaczenia na koncercie! 12.09.05, 22:08
          A JEDNAK SIE UDALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrra!!!!!!
          sofi, jestes wielka!!!!! smile))))
    • dzidecka Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 11.09.05, 21:20
      Ja wysłałam z dwóch telefonów i z obu mi się udało smile

Znajoma bilety już odebrała. Trzeba mieć dowód osobisty i telefon - z którego
      się wysyłało sms - i wtedy oni by to potwierdzić wysyłają jeszcze jednego smsa
      którego trzeba przy stoisku odczytać (kod) i podać hostessie.
      • karina1974 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 11.09.05, 21:54
        Moja siostra też wygrała, w tym tygodniu pojedziemy odebrać bilety.

Jesteśmy z Katowic i na razie nie mamay koncepcji jak dojechać - jak myślice
        lepiej PKP czy własnym samochodem, a jak własnym to gdzie by najlepiej
        parkować!??
        Możecie coś doradzić?
    • masno Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 11.09.05, 22:49
      Wygrałam.!!!!Dzięki Wam za podpowiedź. Najlepszy zegar na tg 1. Pierwszy sms i
      od razu wygrana.Juz odebrałam bilety. Hurrrrra.
      • barbi1 A co z telefonami na kartę? 12.09.05, 11:13
        Wiecie coś na ten temat? Czy w konkursie biorą udział tylko właściciele komórek
        na abonament czy może też na karty Pop?
        • sofi84 Re: A co z telefonami na kartę? 12.09.05, 11:28
          jedno zaproszenie wyciagnelam popem
        • pas_ya Re: A co z telefonami na kartę? 12.09.05, 12:58
          Biorą też udział POPy. O 12-stej ustrzeliłam zaproszenie z POPa właśnie.
          A wcześniej z takiego na abonament. Bez różnicy. Powodzeniasmile
    • inia25 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 13:54
      ja tez wygrałam
      • barbi1 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 15:43
        A mi coś nie wychodzi. Próbowałamjuż tyle razy i ciągle nic. sad
        • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 15:46
          wejdz na pocczte
          • mamadawida1 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 15:59
            Kurcze tez próbowałam zgodnie z waszymi wskazówkami i nie udało mi się juz
            kilka razy BUUUU...
            • sofi84 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 16:21
              koiety pomoge wam ale odezwijcie sie na poczte albo na gadu nawet jak nie bede
              widoczna
    • cruella Dzięki dziewczyny:)))) 12.09.05, 21:03
      Idę z mężemsmile)))))
      Wysłałam po raz pierwszy, równiutko o 21g., nie zdążyłam zamknąć telefonu, gdy
      dostałam zwrotkęsmile))))
    • go_pa Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 22:11
      Właśnie wygrałam !!!!!!!!!
      • buba27 Re: AAAAA! WYGRALAM ZAPROSZENIE NA STINGA KTO TEZ 12.09.05, 22:14
        a ja wysłałam 2 smsy i napisali mi ze niestety nie wygrałam. Buuuuuu!!!
        • aglesnik JA TEŻ!!! I STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!! 13.09.05, 13:48
          i to wysłałam 1 SMS'a !! PIERWSZY RAZ COŚ MI SIĘ TRAFIŁO!!
          czego wszystkom życzę!!ag.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka