ewcialinka 21.09.05, 10:45 chciałabym wrócic do pracy.jakiegos doła mam.po prostu całymi dniami siedze sama nie mam do kogo sie odezwać mąż wraca z pracy około 20 .a w pracy kontakt z ludźmi... też tak miałyście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malizka Re: chciałabym wrócic do pracy 21.09.05, 11:20 tez tak miałam, ale jak wróciłam do pracy to się szybko zmieniło. Jednak nie ze względu na nawał pracy, tylko po tym co tesciowa wyczynia (zajmuje się córką). Niestety obecnie nie mogę sobie pozwolić na wychowawczy, muszę chodzic do pracy i tolerować teściową, która wogóle nie słucha co niej mówię. Zastanów się może zacząć od 1/2 etatu. A z kim zostawisz dziecko? mama 7 mies. Oliwki Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: chciałabym wrócic do pracy 21.09.05, 11:34 no własnie w tym jet największy problem.wszyscy pracują.nie chce oddac dziecka do żłobka ma swoje przyzwyczajenia .jest wrażliwy nie chce go skrzywdzić.opiekunka ?? tylko bez sensu znowu zarabaim ponad 600 zł pewnie tyle bym wydała na opiekunke. ale boje sie że jak przedłuże wychowawczy na drugi rok to jak przyjde po 2 latach to mnie zwolnią Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: ewcialinka 21.09.05, 13:37 Ja nie tęsknię za pracą, właściwie troszkę pracuje w domu jak mam czas. Podoba mi sie to, że wychowuję córcie w domu, to też nie jest łątwa praca, do tego cały dom na głowie. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: chciałabym wrócic do pracy 21.09.05, 13:49 ja bym wszytsko dala by moc znow siedzec z mala w domu, z jednej strony tesciowa...nie lubie jej a z drugiej jak wracam z pracy to mala jest tak steskniona ze nie odstepuje mnie na krok a jak juz pojdzie spac to aj nie wiem w co rece wlozyc i tak cigle niewypana, zmeczona, bo brak czasu na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: chciałabym wrócic do pracy 21.09.05, 14:06 no tak wszystko ma swoje plusy i minusy jak widać ..... Odpowiedz Link Zgłoś