Dodaj do ulubionych

A gdzie się podział wątek Pipuni?

21.09.05, 12:57
Obserwuj wątek
    • anulka.p Re: A gdzie się podział wątek Pipuni? 21.09.05, 12:58
      Za wcześnie poszło. Czyżby jakaś cenzurka jednakwink?
      • ledzeppelin3 Re: A gdzie się podział wątek Pipuni? 21.09.05, 13:08
        Nie spodobał sięsmile)))))))))))))))))))
        • grzybnia Re: A gdzie się podział wątek Pipuni? 21.09.05, 13:09
          No własnie.Strasznie jestem ciekawa czy Mruczek w śpiochach wrócił do cyca?
          • anulka.p Re: A gdzie się podział wątek Pipuni? 21.09.05, 13:23
            Mruczek rządzismile
    • umasumak Jest tu: 21.09.05, 13:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=29262807
      Zupełnie nie rozumiem dlaczego wątek poruszający tak ważne kwestie, z tak
      cennymi radami, został usunięty...Na dodatek nie mam pewności, czy Wegatka
      przeczytała wszystko o pijaweczce... ;-(. Ech...
      • anulka.p Re: Jest tu: 21.09.05, 13:38
        Na oślej??? Za co???smile No cóż, miejmy nadzieję, że Pipunia jeszcze do nas
        zawita z nowymi wieściami o Mruczusiu.
        • chloe30 Re: Jest tu: 21.09.05, 13:44
          Jaki piękny wątek mnie ominął!!
          Wegatki pijawka o cudnym imieniu mnie powaliła!!!
          I Mruczuś w śpiochach wyśmiewany przez kocice... no mniam!
          • headonshoulders Re: Jest tu: 21.09.05, 14:02
            pipunia niezla jajcara.
            najbardziej rozwalily mnie kobiety ktore w ogole sie na to nabraly, tragedia.
            • czajkax2 Re: Jest tu: 21.09.05, 14:03
              Nie mam pojęcia dlaczego wątek wyladował na Oślej. Idę zasięgnąć informacji.
              • umasumak Re: Jest tu: 21.09.05, 14:05
                czajkax2 napisała:

> Nie mam pojęcia dlaczego wątek wyladował na Oślej. Idę zasięgnąć informacji.

Czajko, obawiam się, że złamał coś niestety. Szkoda ;-(
                • ledzeppelin3 Re: Jest tu: 21.09.05, 14:14
                  Tylko co złamał? Może tajemnicę spowiedzi?
                  • umasumak Re: Jest tu: 21.09.05, 14:19
                    ledzeppelin3 napisała:

> Tylko co złamał? Może tajemnicę spowiedzi?

Nie mam pojecia co. Dlatego napisałam "coś" wink
                    • zona_mi Re: Jest tu: 21.09.05, 14:26
                      Kiedyś już był wątek, w którym ktoś podszywał się pod lipiec, robiąc z niej
                      głupka, który się nie zna na antykoncepcji. Też poszedł na oślą.
                      Tylko, że wtedy ktoś użył podobnego nicku. To znaczy do lipiec podobnego, nie
                      do Pipuni smile
                      • natiz Re: Jest tu: 21.09.05, 14:36
                        A może nick się kojarzył komuś dwuznacznie? Ale to przecież nie jest wulgaryzm!
                        • grzybnia Re: Jest tu: 21.09.05, 14:56
                          Pipuniu! Widocznie ktoś niezbyt mądry nie zrozumiał powagi Twoich problemów. To
                          prawdziwy skandal.Odezwij sie do nas może na tym wątku i daj znac co u Ciebie?
                          czy twój niesforny, puchaty syneczek wrócił juz z włóczegi? A jak Twoje czatowe
                          znajomości? Czy trafiłas juz na mężczyznę swojego życia (z lekka ślepawego i
                          bez okularów) o jakim marzyłaś? A co z Twoją laktacją?
                          Pozdrawiam gorąco.
                          Anka smile
            • anulka.p Re: Jest tu: 21.09.05, 20:37
              headonshoulders napisała:

> najbardziej rozwalily mnie kobiety ktore w ogole sie na to nabraly, tragedia.

Przyznam, że rzeczywiscie jest to trochę zaskakujące.
      • wegatka Re: Jest tu: 21.09.05, 16:06
        Właśnie przeczytałam, ale się cholewcia, naszukać musiałam smile
        DziękiUmo i Zono za cenne rady. Zastanawiam się tylko, jakiej firmy kondomik
        będzie dla Pijpulki najlepszy, i jaki rodzaj?

A może to przez Wasze sprośne rady wątek wyleciał na Oślą? W końcu dla
        niektórych kondomiki to temat tabu wink
        • czajkax2 Wyjaśnienie 21.09.05, 16:49
          Wątek został przeczucony na Oślą przez Jabbura-admina forum edziecko. Powodem
          było wielokrotne zgłaszanie do usunięcia(poprzez naciskanie kosza). Tak więc to
          forumki same zadecydowały że watku ma nie byc. Tym razem moderatorzy sa
          czyścismile)
          • nanuk24 tak jak napisalam Wegatka:-) 21.09.05, 16:57
            konmdomy temat tabusmile
            • nanuk24 Re: tak jak napisala Wegatka, mialo byc n/t 21.09.05, 16:58

• ledzeppelin3 Re: tak jak napisala Wegatka, mialo byc n/t 21.09.05, 17:09
                Wkurzyły się, że Pipunia karmi cycą Mruczka... Zero tolerancji na tym świecie!
          • pipunia69 Re: Wyjaśnienie 21.09.05, 17:11
            Jest mi bardzo przykro,że ktoś tak intensywnie chciał się mnie pozbyć z
            forum.Widzę,że niektórym trudno jest zrozumieć problemy innych.Teraz same
            widzicie-nikt mnie nie lubisad(
            Gdy tylko opowiedziałam swoją prawdziwą historię zostałam negatywnie odebrana-a
            jak udaję fajną laskę,wyzwoloną i agresywną to od razu jestem na topie.
            Chyba będę dalej udawać...Załamałam się.
            • ledzeppelin3 Re: Wyjaśnienie 21.09.05, 17:19
              Ja cię lubię. Nie przejmuj się nieżyczliwością ludzką! Jeśli Mruczka szlag
              trafił, to weź następnego zwierzaka! Tylko pamiętaj: Laktator w garść i pompuj,
              pompuj, pompuj....
            • maria_rosa Re: Wyjaśnienie 21.09.05, 18:49
              Pipunia, całym serduchem jetseśmy ( przepraszam, że w imieniu wszystkich )z
              Tobą.
              Pomyślałam,że mogłybyśmy wspólnie jakoś się zgrać i pomóc w poszukiwaniach
              kotka.
              Co wy na to dziewczęta?
              Najlepiej powysyłaj zdjęcia koteczka, zawiadom odpowiednie władze...

Ja mam nieużywany laktator, może reflektujesz, bo wiesz laktacji szkoda stracić.
              Mam na zbyciu osłonki na sutki, wiesz zeby kotek cię nie pogryzł.
              Gdybyś reflektowała-pisz śmiało.

pozdrawiam serdecznie,
          • anulka.p Re: Wyjaśnienie 21.09.05, 18:27
            Ach ciekawe, któż to to tak intensywnie naciskał kosz?smile Czajko - a dla Ciebie
            szacuneczeksmile
            • kawka74 Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 19:05
              Nacisnęłam koszyczek raz, bo post Pipuni czy jak jej tam wyraźnie traktował o
              znęcaniu się nad zwierzętami i bardzo mnie to zniesmaczyło wink) Ale potem
              pożałowałam tego gorzko, słowo wink) Pipuniu, może jeszcze raz...?
              • nanuk24 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 19:15
                Oj Kawko ty niedobrawink
                A przyznaj, ze twoje koty w pampersach chodza po domu i karmisz je lyzeczka, bo
                na mleczko juz sa za duzewink))))
                • kawka74 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 19:29
                  O, przepraszam, pokarm... eee... matki..? jest dla... eee.. dziecka?
                  najlepszy, więc - przyznam się - karmię.. eee... naturalnie. W końcu starsza
                  kocica ma dopiero dwa lata i trzy miesiące. wink)
                  • nanuk24 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 19:39
                    ale mysle, ze cycanie powinnas juz definitywnie zakonczyc. 2 lata to
                    dwadziescia kilka kocich lat! Juz kotkowi swojemu powinnas wesele wyprawiac!wink
                    • kawka74 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 20:00
                      Oj, kiedy ja to tak lubię... smile))
                      • ledzeppelin3 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 20:26
                        Kawko, nie słuchaj tu głosów podburzających Cię do zakończenia karmienia!
                        Pamiętaj, że Twoje mleczko to najlepsze, co możesz dać swoim czworonożnym
                        maluszkom!!!!
                        • wegatka Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 20:38
                          Nie tylko czworonożnym, moja pijawka na ten przykład wcale nóżek nie ma.
                          • ledzeppelin3 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 20:50
                            Jka taka pijawka się przysie, to pewnie i z miesiąc nie puści...To jest dopiero
                            długie karmienie piersią...
                            • wegatka Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 20:52
                              No i jaka rozkosz do tego wink
                              • driada2 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 20:56
                                > No i jaka rozkosz do tego wink
                                No i jakies zabawy cycą mozna zapodać ;D
                                • kawka74 Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 21:00
                                  ALe z kotem to ciężko, od razu pazury wystawia. No, chyba, że ktoś lubi takie
                                  mocne akcenty wink))
                                  • wegatka Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 21:04
                                    Ale możesz Kawko, na tatuażu zaoszczędzić, kotki piękne wzorki robią pazurkami.
                                    • kawka74 No coś Ty 21.09.05, 21:29
                                      to już na sado-maso zakrawa wink)
                                • wegatka Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 21:02
                                  Jak się moja Pijpulka nassie do syta, to potem , dla zabawy kręci ósemki,
                                  pełzając od jednej cycy do drugiej smile
              • wegatka Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 19:21
                To może Ci się, Kawko, ten koszyczek zaciął i dalej się już sam wciskał wink)
              • zona_mi Re: Przyznaję się bez bicia ;))) 21.09.05, 22:08
                Kawko - nie łżyj. Domyślam się kto naciskał kosz bez ustanku. Konkurencja.
                Taka, która się bała znakomicie rozwijającego się wątku. Nareszcie pełnego
                prawdy, wrażliwości i empatii! I prawdziwej miłości do zwierząt!
                Howgh!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka