kluseczka74 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 29.09.05, 21:35 Michalinko Niech Twój Anioł Stróż stale bęzie z Tobą. Kasiu Rafale jestemy z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9912 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 29.09.05, 23:02 Cichutko w skupieniu pomodlę się za WAS.Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 30.09.05, 13:14 przeklejone z forum Michalinki: rozmawiałam własnie z Rafałem ..Misi zwiększony puls związany jest z tym że ona się bardzo denerwuje tym że musi leżeć, że nie może zachowywać się tak jak poprzednio (bawić, śpiewać ) że ma podłączony cewnik, że ma podłączoną sondę do żołądka.. a wszystko dlatego że organizm na nowo zaczyna powoli wracać do siebie ( przepraszam że tak to pisze ale nie wiem jak to ująć ) i obecnie wszystkie podstawowe funkcje są bardzo osłabione .. Rafał prosi raz jeszcze i nieustająco o wspieranie Misi siłą mocą dobrych myśli, modlitwą to jest niezmiernie Misi potrzebne ! ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 List Taty Michalinki :) 03.10.05, 23:23 Witajcie Kochani! Nie było mnie z Wami kila dni, ponieważ byłem z moimi kobietami. Byliśmy ze sobą razem by wciąż cieszyć się sobą i dawać sobie nawzajem sił. Dawaliśmy je nawzajem bo najpierw potrzebowała ich Misia ale kiedy poczuła, że jesteśmy przy niej i przekonała się jak bardzo Ją kochamy od razu zrewanżowała się nam w dwójnasób. Z każdą godziną czuje się coraz lepiej. Jest jeszcze oczywiście słabiutka! Ale oczko sklęsło prawie całkowicie mimo, że lekarze nie dawali na to szans. Mówi "MAMA" tak jak kiedyś. A może nawet jeszcze lepiej! Bo teraz to "mama" jest pełne miłości i ciepła. Bardzo szybko zrozumiała, że może na nas liczyć, że pobyt na intebsywnej terapii, który tak Ją przeraził, był tylko małym i nieważnym epizodem. Czuje się z każdą godziną lepiej, ponieważ czuje jaką miłością jest otoczona. Waszą MIŁOŚCIĄ! Waszą Wiarą w Jej wyzdrowienie. Na przekór wszystkiemu. Bo dzięki Waszej Miłości i modlitwie, zrozumieła, że Jej życie ma wielki sens. Że Jej życie ma cel. Kochani to nie to, że będzie kiedyś - to już jest wielki człowiek. Pomyślcie! Taka mała Istotka potrafiła wyzwolić TAKIE WIELKIE UCZUCIE! Nie przerywajcie ciepła Tej Miłości. Kochajcie Ją dalej. Pomagacie w ten sposób Jej i nam! My już nie walczymy! I Kasia i Ja, Dziadek i Babcia i Wy wszyscy po prostu WIEMY, że Misia będzie ZDROWA! Bo każdego dnia daje nam dowody, że mamy rację. Że tak będzie. Nie "musi". Po prostu BĘDZIE! Kochajcie Misię jak dotąd a nawet jeszcze mocniej. A jestem pewien, że swoim życiem udowodni Wam jak bardzo Waszą Miłość docenia! Każdego dnia jest coraz lepiej. Więc teraz proszę! Myślmy tylko o jednym - to był ostatni atak choroby. Jak dotąd najsilniejszy ale OSTATNI! Każdego dnia jest lepiej bo NIC MISIĘ JUŻ NIE ATAKUJE! NIC! Właśnie zadzwonił Dziadek, że Misia tańczy na łóżeczku - oczywiście podtrzymywana. Ale tańczy! To dzięki Waszej Miłości! Kocham Was i dziękuję za już i proszę o jeszcze! JESZCZE! Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: List Taty Michalinki :) 03.10.05, 23:51 Bogu niech będą dzięki... Misiu, maleńka, wciąż jesteśmy z Tobą, niech nasza modlitwa i nasze niezłomne przekonanie, że WYZDROWIEJESZ, dodaje Ci sił, których - jak czytam - Ci nie brak... Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 04.10.05, 08:15 Tak bardzo się cieszę i modle się również za Michalinkę!!! Kochana Michalinko wracaj szycbciutko do zdrowia!!! Życzą Ci tego Agata, Grzesiek i Kasia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eem Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 04.10.05, 09:10 Boże daj zdrowie temu dziecku i siły rodzicom. Wierzę, że pomozesz wszystkim tym cierpiacym dzieciaczkom i ich rodzinom. Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 04.10.05, 10:09 Kiedy samemu ma się chore dziecko, potrafi sie to wszystko lepiej rozumieć. Wiara czyni cuda. Dlatego wierzymy, że Michalinka wróci do zdrowia. Trzymamy za to mocno kciuki. Ola, Adam i Radek Odpowiedz Link Zgłoś
asiaju Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 04.10.05, 10:47 Miesiąc październik miesiącem Maryi.Będę się modlić każdego dnia.Trzeba wierzyć bo wiara czyni cuda.... Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Zdjęcia Michaliny w galerii :) 10.10.05, 09:03 Dziewczyny nasza wiara i nasze modlitwy to uczyniły! michalina.freshsite.pl/module.php?op=galery&cmd=1 Jeśli moge to PROSZE o wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Zdjęcia Michaliny w galerii :) 10.10.05, 09:19 Dawno, bardzo dawno nic mnie tak nie ucieszyło. Niezmiennie trzymam kciuki i mocno wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Nowe wieści :) 12.10.05, 16:07 z forum MICHALINY: Więc tak; w materiale histopatologicznym guza komórek nowotworowych nie stwierdzono!!, ale jak zaznaczono to nie oznacza że ich nie było. czekamy na dalsze wyniki badań. Monia&S-ka Odpowiedz Link Zgłoś
polka33 Re: Nowe wieści :) 15.10.05, 01:02 Michalinko zdrówka,zdrówka i jeszce raz zdrówka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 15.10.05, 02:41 Kiedy beda te wyniki?Bo juz nie moge sie doczekac.Codziennie zaraz po przebudzeniu sprawdzam co u Michalinki ale o wynikach cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 15.10.05, 17:37 we wtorek ma byc jakaś narada lekarzy w sprawie Michaliny i wtedy coś bedzie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 16.10.05, 00:26 Dziekuje.Czekam cierpliwie i modle sie o dobre wiesci[zreszta tylko takie beda- prawda!!!]. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 16.10.05, 00:32 Pozegnajmy tą chorobę!! Wiara czyni cuda-zobaczycie,że będzie dobrze!! Michalinka bedzie zdrowaaaa)) Ostatnie badania tylko to potwierdzaja! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 17.10.05, 12:04 Misia potrzebuje naszej modlitwy i myśli wypełnionych nadzieją. www.neco.freshsite.pl/michalina/forum.php?page=&pg=0&cmd=show&id=6879&category= Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 17.10.05, 17:12 Myslcie tylko pozytywnie. Bóg jest wielki. Msia będzie zdrowa Wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
gacek39 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 17.10.05, 23:12 Trzymam kciuki. Będzie dobrze, musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 18.10.05, 07:37 Nowy dzień a z nim nowa nadzieja i wiara w wyzdrowienie MISI B_e_D_Z_I_E D_O_B_R_Z_E !!!!!!! Misia jeszcze poszaleje na podwórku z dzieciakami Odpowiedz Link Zgłoś
iamkate Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 18.10.05, 15:19 MISIA NASZA KOCHANA ODESZŁA Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama MISIA ODESZŁA [*] 18.10.05, 15:37 MISIU, niech bramy raju otworzą się dla Ciebie. BOŻE DROGI, DLACZEGO, DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzialinka1 Re: MISIA ODESZŁA [*] 18.10.05, 15:59 nie wierze....... zawsze bedziesz w moich myslach wieczne odpoczywanie racz JEJ dac Panie Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: MISIA ODESZŁA [*] 18.10.05, 17:11 Dlaczego przeciez dzis mialy byc wyniki.....Czekalam na ten dzien a tu.... DLACZEGO???????????????? Misiu!!spij spokojnie-ksiezniczko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izunia32 Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 18.10.05, 17:43 Jest mi tak strasznie przykro i smutno,od kiedy się dowiedziałam ciągle płaczę i nie mogę uwierzyć...Michasiu Kochany Aniołku odpoczywaj w spokoju.Boże daj siły przetrwać rodzicom i dziadkom.Iza mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Dla Aniołka....[']['][']... 18.10.05, 18:29 Odpoczywaj w pokoju Skarbie, A znieba opiekuj sie rodzicami i dziadkami...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Dla Aniołka....[']['][']... 18.10.05, 19:19 ['] wieczny odpoczynek... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: PILNA PROŚBA! Prośba o modlitę.. 18.10.05, 18:01 Odpoczywaj, Dzielny Aniołku (*) Odpowiedz Link Zgłoś