Dodaj do ulubionych

to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja

28.09.05, 22:31
Dobranoc
smile))
Obserwuj wątek
    • 5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:33
      A Ty gdzie? chyba przyszłam co?
      • bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:39
        no czesc, zajrzałam tu jeszcze na chwilę! i patrze... ktoś przybył. Mialam zly
        nastroj rano, wiec krzyyknelam sobie u ktorejs z dziewczyn, teraz jest dobrze.
        Synek spi, ale dzisiaj krzyyczal. Przegladalam ogloszenia o prace, nie wiem jak
        to bedzie dalej.. zero szans. Ale najwazniejszy jest ten nasz maly smyk... Co u
        Ciebie? Czytałam trochę Twoich listów?
        Poczytam trochę na innych forach...Zaraz wracam...
        • 5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:44
          U mnie? po staremu. Starszy syn ogląda film więc mam wolny komputer, młoda śpi,
          Pan i Władca ogląda jak co wieczór cały program telewizyjny ( dziwne że nie
          pojechał do mamy )A mnie się nie chce nic robić i zrobiłam sobie leniwy
          wieczór. Z resztą gdybym nawet się zabijała to i tak byłoby to niezauważalne i
          noiedoceniane przez mojego Pana. No więc się dziś lenię tak, że nawet córy nie
          kąpałam.
          • bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:48
            Ach, to życie, to nie jest bajeczka, tak się czasem dziwnie układa. Ja od kilku
            wieczorow nie mam dostepu do komputera. Natomiast ogolnie w domu mam spoko,
            oczywiscie zdarzaja sie jakies spiecia itd. My z kolei zostawilismy dzis sterte
            niepozmywanych naczyn w zlewozmywaku.. Zadnemu z nas nie chcialo sie zmywac. Ale
            nadrobimy to jutro.. Jutro chyba ma byc chlodniej i ma padac deszcz, szkoda, bo
            zaplanowalam wycieczke rowerowa z synkiem.
            • 5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:51
              No własnie ma padać więc ja spodziewając się ,,butelkowej" pogody zaszalałam i
              piję sobie przed kompem piwko. Chcesz trochę? mogę Cię poczęstować.
              • bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:54
                ooo, dzięki. Chętnie się napiję.
                W ogóle to mam ochotę na czerwone półwytrawne winko..
                • 5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:56
                  Niewiem czemu ale nie znoszę czerwonego wina. Białe wytrawne, półwytrawne
                  ewentualnie półsłodkie tak, ale czerwone jakoś mi nie przechodzi. Razi mnie
                  nawet jego wygląd w kieliszku.
                  • bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:11
                    ostatnio b rzadko pijam wino.. a raczej kieruje sie zachcianka na dane.. i
                    wlasnie dzis w tej chwili napilabym sie tego czerwonego,
                    biale lubie deserowe..
                    a w szafce mam lotewski miodzik, zostala ociupinka; ale jest zbyt mocne na dzis.
                    • 5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:17
                      No to musisz sobie uzupełnić barek. Ale jak to w życiu bywa w barku jest tylko
                      to, na co nie ma się chęci. Zaczynają mnie boleć oczy. Wczoraj zaczęłam
                      czytać ,,Kod Leonarda da Vinci" i tak mnie wciągnęło że czytałam do 2.30 a
                      Młoda o 7.30 już zrobiła pobudkę, no i zaczynam to odczuwać.
                      • bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:24
                        Na razie uzupełniać nie będę. Nie mam takiej potrzeby. Ja idę już spać, mój syn
                        wstaje ok. 6.30-7. I jest pełen werwy. Dobranoc, do następnego. Zrobię sobie
                        jeszcze gorąco cudnej herbatki. Na jutro mam plan czytania ,,zasad badan
                        pedagogicznych,,- czy się zmobilizuję..
                        smile))
                        • 5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:29
                          No mnie w dzień jakoś nie udaje się poczytać. Mogę tylko wieczorkiem. No to
                          trzymaj się. dobrej nocy.
                          • margarettka bbb21 29.09.05, 09:26
                            ja tez podobne rzeczy czytalam na studiach smile A Ty co studiujesz?
                            • bbb21 Re: margarettka 29.09.05, 10:53
                              czesc, pedag opiek - wychow.
                              • margarettka Re: margarettka 29.09.05, 11:00
                                Ja skonczylam pedagogike. Na 4 roku wybralam sobie andragogike na specjalizacje.
                                • bbb21 szkoła 29.09.05, 11:26
                                  co dokładnie? gdzie?
                                  • margarettka Re: szkoła 29.09.05, 12:04
                                    Skonczylam owy kierunek na Uniwersytecie Wroclawskim, najpierw 3 lata
                                    pedagogiki ogolnej, plus bloki tematyczne z ped. opiek.wych., specjalnej,
                                    rewalidacji, poradnictwa. No i potem 2 lata juz na specjalizacji z pedagogiki
                                    doroslych czyli andragogiki. Tam mialam zasady nauczania i edukacji doroslych,
                                    psychologie, gerontologie, psychologie reklamy itp. Skonczylam rok temu.
                                    • bbb21 Re: szkoła 29.09.05, 12:05
                                      domyślam się, że nie pracujesz?
                                      • margarettka Re: szkoła 29.09.05, 12:23
                                        no jako mama domowa, nie smile
                                        ale zamierzam niedlugo czegos poszukac
                                        • bbb21 Re: szkoła 29.09.05, 15:49
                                          a jak u Was z pracą? Jakie masz możliwości?
                                          • margarettka Re: szkoła 29.09.05, 16:03
                                            Ja jeszcze skonczylam roczne studia podyplomowe z Zarzadzania Kadrami, wiec w
                                            tym kierunku bede szukac raczej...a z praca roznie. Zobaczymy co to bedzie...
                                            • bbb21 Re: szkoła 30.09.05, 14:04
                                              życzę powodzenia...
                                              • margarettka Re: szkoła 30.09.05, 20:22
                                                dziekuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka