5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:33 A Ty gdzie? chyba przyszłam co? Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:39 no czesc, zajrzałam tu jeszcze na chwilę! i patrze... ktoś przybył. Mialam zly nastroj rano, wiec krzyyknelam sobie u ktorejs z dziewczyn, teraz jest dobrze. Synek spi, ale dzisiaj krzyyczal. Przegladalam ogloszenia o prace, nie wiem jak to bedzie dalej.. zero szans. Ale najwazniejszy jest ten nasz maly smyk... Co u Ciebie? Czytałam trochę Twoich listów? Poczytam trochę na innych forach...Zaraz wracam... Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:44 U mnie? po staremu. Starszy syn ogląda film więc mam wolny komputer, młoda śpi, Pan i Władca ogląda jak co wieczór cały program telewizyjny ( dziwne że nie pojechał do mamy )A mnie się nie chce nic robić i zrobiłam sobie leniwy wieczór. Z resztą gdybym nawet się zabijała to i tak byłoby to niezauważalne i noiedoceniane przez mojego Pana. No więc się dziś lenię tak, że nawet córy nie kąpałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:48 Ach, to życie, to nie jest bajeczka, tak się czasem dziwnie układa. Ja od kilku wieczorow nie mam dostepu do komputera. Natomiast ogolnie w domu mam spoko, oczywiscie zdarzaja sie jakies spiecia itd. My z kolei zostawilismy dzis sterte niepozmywanych naczyn w zlewozmywaku.. Zadnemu z nas nie chcialo sie zmywac. Ale nadrobimy to jutro.. Jutro chyba ma byc chlodniej i ma padac deszcz, szkoda, bo zaplanowalam wycieczke rowerowa z synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:51 No własnie ma padać więc ja spodziewając się ,,butelkowej" pogody zaszalałam i piję sobie przed kompem piwko. Chcesz trochę? mogę Cię poczęstować. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:54 ooo, dzięki. Chętnie się napiję. W ogóle to mam ochotę na czerwone półwytrawne winko.. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 22:56 Niewiem czemu ale nie znoszę czerwonego wina. Białe wytrawne, półwytrawne ewentualnie półsłodkie tak, ale czerwone jakoś mi nie przechodzi. Razi mnie nawet jego wygląd w kieliszku. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:11 ostatnio b rzadko pijam wino.. a raczej kieruje sie zachcianka na dane.. i wlasnie dzis w tej chwili napilabym sie tego czerwonego, biale lubie deserowe.. a w szafce mam lotewski miodzik, zostala ociupinka; ale jest zbyt mocne na dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:17 No to musisz sobie uzupełnić barek. Ale jak to w życiu bywa w barku jest tylko to, na co nie ma się chęci. Zaczynają mnie boleć oczy. Wczoraj zaczęłam czytać ,,Kod Leonarda da Vinci" i tak mnie wciągnęło że czytałam do 2.30 a Młoda o 7.30 już zrobiła pobudkę, no i zaczynam to odczuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:24 Na razie uzupełniać nie będę. Nie mam takiej potrzeby. Ja idę już spać, mój syn wstaje ok. 6.30-7. I jest pełen werwy. Dobranoc, do następnego. Zrobię sobie jeszcze gorąco cudnej herbatki. Na jutro mam plan czytania ,,zasad badan pedagogicznych,,- czy się zmobilizuję.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to znowu ja...wszyscy śpią...cisza..Idę i ja 28.09.05, 23:29 No mnie w dzień jakoś nie udaje się poczytać. Mogę tylko wieczorkiem. No to trzymaj się. dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka bbb21 29.09.05, 09:26 ja tez podobne rzeczy czytalam na studiach A Ty co studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: margarettka 29.09.05, 11:00 Ja skonczylam pedagogike. Na 4 roku wybralam sobie andragogike na specjalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: szkoła 29.09.05, 12:04 Skonczylam owy kierunek na Uniwersytecie Wroclawskim, najpierw 3 lata pedagogiki ogolnej, plus bloki tematyczne z ped. opiek.wych., specjalnej, rewalidacji, poradnictwa. No i potem 2 lata juz na specjalizacji z pedagogiki doroslych czyli andragogiki. Tam mialam zasady nauczania i edukacji doroslych, psychologie, gerontologie, psychologie reklamy itp. Skonczylam rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: szkoła 29.09.05, 12:23 no jako mama domowa, nie ale zamierzam niedlugo czegos poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: szkoła 29.09.05, 16:03 Ja jeszcze skonczylam roczne studia podyplomowe z Zarzadzania Kadrami, wiec w tym kierunku bede szukac raczej...a z praca roznie. Zobaczymy co to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś