uszka 04.10.05, 10:37 czy chodzicicie na te seanse dla mam z malymi dziecmi? Jak tam jest. Jest co zrobic z wozkiem? Jak dzieciaki to znosza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: multikino-baby 04.10.05, 11:02 ja chodzilam, bylo to moim zelaznym punktem w tygodniu do mniej wiecej 10 miesiaca zycia. Mi sie podobalo, Syn mi spal snem sprawiedliwego, a ja pilam kawke i ogladalam film. Jest pomieszczenie dla wozkow, mysle ze bardzo wygodnie jest miec fotelik samochodowy, na miejscu je pozna tez wypozyczyc za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: multikino-baby 04.10.05, 12:59 Ja tez chodze i jest super Mala 6m-cy troche sie bawi troche ciumcia piers troche spi Wozkiem wjezdzasz do kina a nawet na ostatni rzad jak masz ochote sa foteliki samochodowe jak potrzebujesz polozyc dziecko pytaja czy nie za glosno a tydzien temu dostalismy owocowe musy Gorzej z repertuarem bo nie ma zadnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
agnes0101 Re: multikino-baby 04.10.05, 13:53 a czy tatusiów też wpuszczają, bo mój mąż ma chwilowo wolne i chętnie by się wybrałam z małym (10 m-cy) jednak ma obawy czy go wpuszczą i jak zareagują mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś