wana Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 16:13 Ja! Jestem szczęśliwa już od... 9 lat!!! I mam nadzieję, że dalej tak będzie!!!! Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
mola_mama Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 16:23 I ja!!! I ja!!! Niedługo zaczniemy 7-my rok bycia "zalegalizowaną spółką" i jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ikusiaa25 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 16:24 ja też jestem szczęśliwa od ponad 2 latek!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_grzes Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 16:55 ja jestem bardzo szcześliwa mężatką.kocham mojego Grzesia i nie zaluje swojej decyzji.znamy sie od 6lat,malżenstwem jestesmy poltora roku i jest to cudowny okres w moim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Same pytania do mnie ostatnio ;D 11.10.05, 19:28 I znów odpowiadam JA!!!!!!!!!!! I z każdym dniem szczęsliwsza, a wydawało mi się, że wychodzę za mąż z rozsądku hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiunia Ja! 11.10.05, 19:37 Jestem szczęśliwą kobitką od 13 lat a mężatką od 3. Nigdy nie zamieniłabym na innegoDlaczego? Bo nie ma lepszego)) Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Same pytania do mnie ostatnio ;D 17.10.05, 22:22 )))))))))))) Czy córki są do Ciebie podobne ?(HIHI) Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: Same pytania do mnie ostatnio ;D 17.10.05, 22:25 To ja też się zgłaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 19:35 Ja jestem szczęśliwą mężatką od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 21:20 Jestem bardzo szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 23:11 I ja również Mój mężuś jest wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
karusia82 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 21:30 ja tez jestem szczęsliwa żona i mamą - zapisuje sie do klubu szczęśliwych zon:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 11.10.05, 21:40 I ja się zgłaszam Tylko zastanawia mnie skoro tyle tu szczęśliwych mężatek.... to gdzie te nieszczęśliwe, które co chwila wypusują jakie to one nieszcześliwe ???? Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Nie generalizujmy :):):) 11.10.05, 22:14 Dziewczyny, przecież jesteśmy kobietami. Nie wiecie co to zmienność nastrojów. Dlaczego tyle szczęśliwych, dlaczego tyle nieszczęśliwych???????/ Odpowiedź: bo raz jesteśmy szczęśliwe a innym razem nie wiadomo skąd i dlaczego mnie i musimy się wyżalić,wypłakać w babskim gronie Dziś miałam właśnie ten gorszy nastrój. Byłam u rodziców i wystarczyło że mój tato uważniej mi się przyjrzał jak nie wytrzymałam i wypłakałam mu się na ramieniu. Pytał: DLACZEGO??? a ja powiedziałam że my baby tak mamy Generalnie mam ciche dni z chłopem i najgorsze myśli mi chodzą po głowie. Że go nieznoszę i mam dosyć. I ze jestem baaardzo nieszczęśliwa i byłabym szczęśliwsza gdybym była sama z Julią, ze nie możemy się dogadać i w ogóle się nie rozumiemy. Cóż, wiem że minie parę dni i znów będę uważała że mam najfajniejszego faceta pod słońcem i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Wolałabym nie mieć tych chuśtawek ale niestety nie potrafię się od nich uwolnić Może taka moja uroda ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Nie generalizujmy :):):) 11.10.05, 22:17 to wiec dzisiaj mowie Tak, jestem szczesliwa mezatka! A jutro zobaczymy...moze zaloze watek o nieszczesliwych))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Ależ własnie w tej kwestii... 12.10.05, 16:58 ... wskazane jest generalizowanie. Podobnie jak w kwestii seksu: gdzieś czytałam, że dla kobiety, która urodziła co najmniej dwoje dzieci seks jest wszystkim albo niczym... Wracając do tematu: jetem szczęśliwa mężatką od ośmiu lat. Ja nie byłabym szczęśliwa, gdybyśmy z moim mężem nigdy się nie kłócili, sprzeczali, gdyby nie było czasem cichych dni. Choć bywały kiedyś naprawdę poważne awantury... SZczęściem jest dla mnie także to, że potrafimy rozwiązać problemy, które kiedyś do tych kłótni prowadziły. Tak więc, generalizując, jestem BARDZO SZCZĘŚLIWĄ MĘŻATKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 12.10.05, 07:09 Dopisuje sie do listy szczęsliwych mężatek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 12.10.05, 10:12 Ja też jestem szczęśliwą żonką, choć bywały momenty... Jesteśmy 12 lat po ślubie, a znaliśmy się się przed 3 mce, Miałam 21 lat, brałam go w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: Ja też,ja też :-) 12.10.05, 10:19 Od jedenastu lat razem,od ośmiu w małzeństwie. Szczęśliwi i zakochani pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Oczywiście 12.10.05, 10:24 Od ośmiu lat jesteśmy razem a 1,5roku szczęsliwym małżeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Obecna:) 12.10.05, 11:39 ja w kazdym razie dopiero mezatka bede 17.12 ale jestem szczesliwa a w kazdym zwiazku sa lepsze i gorsze dni Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_w Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 12.10.05, 12:21 Jestem kolejną szczęśliwą mężatką! ) Od 11 lat razem, od 6 jesteśmy małżeństwem. Mój mąż jest fantastyznym facetem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamastasia Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 12.10.05, 12:35 Ja nie żałuję. W życiu bywa różnie, czasami sie kółcimy, potem godzimy :0 i jest dobrze. Mój mąż to dobry człowiek i bardzo go kocham. A on mnie I oby tak dalej. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pantera80 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 12.10.05, 13:50 Ja nie zaluje.Nie zamienilabym go na zadnego innego.Wspiera mnnie,jest mi z nim dobrze,dostaje od niego na kosmetyki.I to nie wszystko.Daje mi poczucie bezpieczestwa i milosc (z wzajemnoscia). Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: asia się zgłasia 12.10.05, 17:06 Nie no, zaskoczyłyście mnie maxymalnie ) Gratuluję tak szczęśliwego forum Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: asia się zgłasia 17.10.05, 22:21 Jestem szczęśliwa....nic bym nie zmieniła.. jedyne czego żałuję,to tego ,że nie zawsze sobie z tego szczęścia zdawałam sprawę-o ja niemądra kobieta..... Odpowiedz Link Zgłoś
migotka2000 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 18.10.05, 15:15 7 lat po ślubie, 13 lat razem. Nie żałuję, nigdy nie żałowałam, chociaż charakterki to raczej mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
wysioka Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 18.10.05, 21:18 Ja też jestem szcęsliwą mężatką, choć oczywiście zdarza mi się na męża narzekać, a jemu na mnie.Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, znamy się dwa razy dłużej.Kocham go bardzo, ale nie jest to oczywiście taka miłość jak ta na poczatku. Zmieniliśmy się my i nasza miłość się zmieniła. Jest dziecko, ktoś za kogoś oboje ddalibyśmy zycie. Pojawnienie się Gwizadorka bardzo umocniło naszą miłość, Gwiazdorek jest chory. W szpitalu po porodzie, położna powiedziala mi, ze mama szczęście, ze mam takiego męza. Ona naprawdę była w szoki, ze w mężczyżnie można mieć takie wsparcie. Miała racje, mam najlepszego meża Odpowiedz Link Zgłoś
monika04 Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 18.10.05, 21:32 Jestem od 4 mężatka, a od 7 razem. Kocham mojego M i nie wyobrażam sobie zycia bez niego i ... naszego małego skarba - córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Czy są tu szczęśliwe mężatki? 19.10.05, 09:15 Ja jestem szczęśliwa!!! pewno że zdarzają się Nam gorsze dni ale ogólnie jest dobrze. Kochamy się już 7 lat mam nadzieje że tak już będzie zawsze :o)) Odpowiedz Link Zgłoś