barbami 28.10.05, 10:29 Najlepiej chyba w płynie, bo miejsca między kabiną a brodzikiem są trudno dostępne.Próbowałam szczoteczką i cifem, ale nie wszędzie mogę dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 10:52 Cilit Kamien i Rdza (w płynie lub w żelu). Zalać, a potem spłukać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia715 Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 12:48 popieram cilit kamień i rdza Odpowiedz Link Zgłoś
iza245 Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 13:51 Cilit kamień i rdza w żelu, własnie skończyłam sprzątać łazienkę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.g Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 14:17 a ja proponuję soda w połaczeniu z mieszanką octu z wodą (pół na pół) zostawic na trochę i rewelacyjnie myje (wogóle soda nieźle jako wybielacz działa) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 14:21 o, hej kasiula ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 14:52 A ja proponuje Cilit Bang - żrace tak ze tylko w rekawicach, ale za to moja łazienka wyglada jak po remoncie hehe miejscami za długo trzymalam i wyżarło mi też fugi niestety...ale po kamieniu , rdzy, nalocie na glazurze zazłólknieciach na plastiku ani śladu!))) nawet pralke sobie wizualnie odnowiałam)) Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 14:54 a uzywam takiego ze spryskiwaczem, wydajny bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik75 Re: Jak usunąć kamień z brodzika? 28.10.05, 18:12 Ja polecam dla odmiany taki żel co się nazywa Harpic. w granatowej butelce. dla mnie rewelacja. Na kamień jest naprawdę niezawodny. Polać, zostawić gdzieś tak na godzinę i nie ma śladu po kamieniu. Uwaga! silnie żrący. Odpowiedz Link Zgłoś