moofka 31.10.05, 12:00 prawda? tak sie pocieszam, bo wciagam juz trzecia miske czy tylko ja tyle jem przy jesiennych dołkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polaola Re: szczawiowa nie tuczy 31.10.05, 12:30 moofka napisała: > prawda? > tak sie pocieszam, bo wciagam juz trzecia miske > czy tylko ja tyle jem przy jesiennych dołkach? Uwazaj abys nie starcila po tej szczawiaowej zbatnio na wadze. Szczaw w duzych ilosciach ma wlasciwosci toksyczne. Przekonalam sie o tam na wlasnej skorze (a raczej na wlasnym zoladku). Po 3 miskach szczawiowej balam struta przez kilka dni (pawie, rigoletto i inne przyjemnosci). SMACZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: szczawiowa nie tuczy 31.10.05, 12:32 ło kurde za późno już zjadłam D ale miseczki nie były duże ... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Moof 07.04.13, 12:24 I jak tam samopoczucie po tej szczawiowej, bo Paola tak nastraszyła dżizis Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Moof 07.04.13, 12:37 troche sie boje nowej funkcjonalnosci nie wiadomo jakie zombi jeszcze na gore wyjdzie obstawiamy, kto pierwszy wyciagnie watek o tym, jak karmila piersia chodzac po sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: szczawiowa nie tuczy 07.04.13, 13:21 Bosz jeszcze nigdy nie zatrułam się szczawiem,a na mojej działce więcej go niz trawy i wszyscy jedzą heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
zona_im Re: szczawiowa nie tuczy 07.04.13, 13:38 Moofka, wiesz ile mam w skrzynce Niesiołowskiego, przez alerty googla? Wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: szczawiowa nie tuczy 07.04.13, 15:12 oj tam, to jedyna zupa, której potrafię zjeść cały garnek. gotuję ją tylko moja babcia i w zasadzie tylko ja z rodziny ją lubię, więc jem jem jem. nigdy mi nic nie było przepraszam! raz sama ugotowałam, bo dorwałam koncentrat szczawiowy. chyba sobie ugotuję w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: szczawiowa nie tuczy 07.04.13, 13:17 No właśnie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi, spokojnie i cierpliwie? Wątki archiwizują się normalnie ale wczoraj odkryłam że mogę się dopisać do wątku z 2004 roku. To co, zarchwizował się czy nie? A jeśli się zarchiwizował, to po jakimś czasie się odarchiwizowywuje? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: szczawiowa nie tuczy 07.04.13, 14:22 O wczoraj wszystkie są odarchiwizowane. Tak już ma zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: szczawiowa nie tuczy 07.04.13, 14:30 A gdzie o tym było napisane? Poza tym z forum one znikają, o zobacz: forum.gazeta.pl/forum/f,567,emama.html?s=104 Odpowiedz Link Zgłoś