bea.bea 07.11.05, 10:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=30439263 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandzia4 Re: przeciwko sobie?? :)) 07.11.05, 10:52 Masz niezłą "wielbicielkę". Dobrze, że paniusia nie słyszy jak ja się dre na moje własne kochane "dzieciny" - co regularnie co dnia na jakiś czas przemieniaja się w podłe "bachory" i grożę związaniem ,zakneblowaniem i wsadzeniem do szafy)) No to faktycznie twój status na forum idzie hop do góry bo taki osobisty wróg to już coś)) Trzymaj się cieplutko ty "psychopatko" - zwracam uwagę, że w cudzysłowie jest)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: przeciwko sobie?? :)) 07.11.05, 11:28 Uuu kochana,ale pniesz się do góry po szczeblach forumowej kariery!!! No no tylko pozazdrościć! Aczkolwiek analizując swoje wypowiedzi i zachowania ,dochodzę do wniosku,że ze mnie to też niezły "psychol" (zwracam uwagę na CUDZYSŁÓW !) DD Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: przeciwko sobie?? :)) 07.11.05, 13:45 Chyba ta pani jest matką wspomnianego niewychowanego bachora, z daleko posuniętom chorobą psychiczną))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś