zonazona 10.11.05, 13:16 Własnie znalazłam na swojej poczcie wiadomość o nie dopuszczeniu mnie do forum prywatnego "długie karmienie piersią", hehe, cóż, w sumie karmię dopiero ponad 2,5 roku....... Pozdrawiam wszystkie ssaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:17 zonazona, ponów prośbę za 3 lata nieprzerwanego karmienia Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:18 Długie karmienie piersią jest forum otwartym, więc możesz je śmiało odwiedzać. Długie karmienie piersią - prywatnie to forum ukryte i pewnie tam odmówiono Ci wstępu. Na pewno nie bez przyczyny. Możesz pisać na forum otwartym, zapraszamy. A teraz najważniejsze - co to ma wspólnego z eMama?! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:23 Naprawdę nie wiesz? ;-P to proste : chciała się pozalić, że jej nie wpuszczono. Od tego m. in. jest emama Swoją drogą może automat odpisuje na zgłoszenia a może nic nie napisała w zgłoszeniu. No a moze po prostu kroj czcionki się nie spodobal.... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:29 Tam chyba przyjmują tylko te forumowiczki, które jakiś czas piszą na forum otwartym o tym temacie. Boją się trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:29 Dla mnie temat jak wiele innych poruszanych na tym forum... A teraz najważniejsze - jakby to zgrabnie ująć - na ememamie są już moderatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:41 Nawet nie zwróciłam uwagi, ale czytałam o awarii Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:41 Cóż, wspólnego ma dla mnie tyle, że jestem mamą i odwiedzam to forum. Jeśli wolno - nie jestem nią dłużej niz niespełna 7 lat hehe. Przyczyną nieprzyjęcia było moje niepisanie na tym forum, nawet nie pamiętam już czy chodziło o ogólne czy prywatne, ale nie będę płakac z tego powodu. Dodam, ze inne forum przyjęło moje zgłoszenie bez problemu (dzięki intrygantko), dlatego tutaj podany powód mnie zdziwił. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:47 Ależ ja nie mam pretensji, że tutaj zamieścilaś swoje żale! Byłam, przyznam, pewna, że to wynik zwyklej pomyłki. Okazało się, że to ja się pomyliłam Pozdarwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:54 Ciesze sie, dodam, że nie zamiesciłam żali (zalę się z powazniejszych powodów), tylko podzieliłam sie swoim rozbawieniem. Ppzdrawiam driadea Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: bez łaski :) 10.11.05, 13:55 zonazona napisała: > Własnie znalazłam na swojej poczcie wiadomość o nie dopuszczeniu mnie do > forum prywatnego "długie karmienie piersią", hehe, cóż, w sumie karmię > dopiero ponad 2,5 roku....... _____________________________ myslę, że to nie jest jedyne kryterium co więcej, niekonieczne ale nie bierz wszystkiego tak ambicjonalnie - jest dużo miejsc w necie, znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa13 Re: bez łaski :) 10.11.05, 14:50 nie martw sie mnie nie dopuścili do mam nietypowych- też mnie to rozbawiło Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p po to sa fora zamkniete właśnie 10.11.05, 19:52 żeby nie wpuszczac wszystkich, inaczej byłyby otwarte, jak emama, prawda? Nietypowe maja swoje grono i na pierwszej stronie forum wyraźnie jest napisane, że nowych osób nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Do Aleksa13 10.11.05, 16:04 Ups za szybko wcześniej poszło..... Mnie do nietypowych wpuszczono a potem robili czystki i mnie wywalili - pytałam o powód ale nie podano....Fajne forum Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Do Aleksa13 10.11.05, 16:05 mnie tez nie chciały kiedyś, trudno znalazłam swoje forum i jest fajnie) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Do Aleksa13 10.11.05, 16:23 monika340 napisała: > Ups za szybko wcześniej poszło..... > Mnie do nietypowych wpuszczono a potem robili czystki i mnie wywalili - pytałam > > o powód ale nie podano....Fajne forum ________________________ dziewczyny, ale fajne forum to nie znaczy, że przyjmuje wszystkich są fora ogólnodostępne i fajnie, ze kazdy moze tam pisac, nawet taki lipiec są ukryte i dlatego sa fajne, ze takie hermetyczne czy to, ze ktos nie wpuscil Cie znając Cie z kilku postow na foro do swojego ukrytego świadczy, że jest niefajny, albo Ty niefajna? nie po prostu się nie znacie i tyle po co tak sie przejmować jak zonazona i brać do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 może forum dla niechcianych na innych forach:))) 10.11.05, 16:25 a ja jestem za mało wyrodna....i też mnie nie chcieli w "wyrodnych rodzicach", ale bede twarda jak smalec i nie bede ryczała o)) Proponuję stworzyć forum dla niechcianych na innych forach, bo są: za krótko karmiące, za bardzo typowe, za mało wyrodne itd. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower Re: może forum dla niechcianych na innych forach: 10.11.05, 16:31 Hm...wcale nieglupie gandzia Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: do moofki 10.11.05, 18:42 A kto powiedział, że ja się przejmuję? Ja sie dobrze bawię, anie "biore to do siebie" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 zamknięte fora 10.11.05, 20:38 hihih,a mnie za to przyjęli do forum tylko dla dorosłych,nawet zgłoszenia nie wysyłałam.Ale wchodzę od czasu do czasu.hih,może się zarządzająca pomyliła. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: może forum dla niechcianych na innych forach: 10.11.05, 20:43 hehe, mnie nie chceli na "dziewczynach po 30-tce" i "mamach mądrych i sympatycznych" ) >Re: może forum dla niechcianych na innych forach: Pomysł na forum fajny ale jak np mnie nie będa chcieli nawet na takie forum to się chyba kompletnie załamie) Odpowiedz Link Zgłoś