iwoniaw Nikt, ponieważ... 28.11.05, 20:19 jeśli czyjejś głupoty już znieść nie mogę ze względu na dawkę, to go wygaszam i po krzyku. Co też polecam zamiast nakręcania bezcelowych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Nikt, ponieważ... 28.11.05, 20:20 takie laski co zakładaja tego typu wątki co ten! Odpowiedz Link Zgłoś
darreen Re: Nikt, ponieważ... 28.11.05, 20:23 Do mnie niunia pijesz? A kto ci powiedział, że ja jestem laska? A potrzebne mi to jest, więc proszę odpowiedzcie. Możecie na priv, jak się tu wstydzicie, bo chcecie uchodzić za anioły bez nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Nikt, ponieważ... 28.11.05, 20:25 ja sądzę, że jesteś propanbutan Odpowiedz Link Zgłoś
darreen Re: Nikt, ponieważ... 28.11.05, 20:27 marychna31 napisała: > ja sądzę, że jesteś propanbutan Nieeee, no aż taki ostry nie jestem. Ani tak wybuchowy DD Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 20:20 Nikt. Bardzo lubie to forum. Jakby mnie ktoś drażnił to bym sobie to forum odpuściła i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 20:22 bo nie lubię bezsensownych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
darreen Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 21:06 Kobiety, proszę, możecie na priv, nie rozpowszechnię tego. Noooo... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 21:08 teraz...dareen...bo zczyna bezsensowne watki...)) Odpowiedz Link Zgłoś
darreen Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 21:10 bea.bea napisała: > teraz...dareen...bo zczyna bezsensowne watki...)) Miło mi Ale przeczytaj jeszcze resztę tego co napisałem. Może mnie jednak polubisz? Choć trochę? A nawet jak nie polubisz, o napiszesz coć co mi się przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
darreen Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 21:29 No to siup do góry. Dowiem się czegoś? PISZCIE NA PRIV JAK TU NIE CHCECIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw darren 28.11.05, 21:39 naprawdę nie sądzę, aby większość nie odpowiadała na to pytanie Tobie na złość, czy, jak to ujęłaś w swoim wcześniejszym poście, żeby "uchodzić za anioła bez nerwów". Jak Ci już napisałam, wygaszam tych, co mnie denerwują właśnie dlatego, że nerwy jak najbardziej posiadam. Inna sprawa, że - moim zdaniem - normalny człowiek podchodzi raczej z dystansem do wpisów na forum i w realu znacznie łatwiej go zdenerwować czy się narazić na "nielubienie". Inna sprawa, że podejrzewam, iż w realu co niektóre bardziej się hamują. Podsumowując: moim zdaniem, jeśli kogoś drażni jakieś forum, albo konkretne osoby na nim piszące i nic z tym nie robi (czytaj: zaprzestanie lektury forum, wygaszenie irytującego delikwenta), to taka osoba nadaje się do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
darreen Iwoniaw. 28.11.05, 21:43 Chyba przesadzasz, bywam na różnych forach i jedne osoby lubię mniej inne bardziej. Nie wygaszam tych, których nie lubię, bo po co, ciekaw jestem zdania innych, nawet jeśli się z nim nie zgadzam. Nie uważam, że powinienem się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No, sam piszesz, że ciekaw jesteś zdania 28.11.05, 22:02 a ja mówię raczej o osobach, które dają wyraz swemu zdenerwowaniu już na widok czyjegoś nicka, wyzywają się na forum, piszą, że z nerwów, iż ktoś im coś napisał, spać nie mogą po nocach (poszukaj sobie w archiwum, były takie wątki), a jakoś nie wpadnie im do głowy, że może zmiana rozrywki byłaby właściwym wyjściem. Dlatego to o leczeniu to nie było do Ciebie, aczkolwiek w przypadku niektórych internautów jest chyba jedynym rozwiązaniem. P.S. To, że kogoś nie lubię, czy nie zgadzam się z jego poglądami, nie znaczy że mnie od razu drażni. nie drażni mnie - wprost przeciwnie - najczęściej jest mi zupełnie obojętny. Jeśli temat poruszany przez taką osobę wydaje mi się wart tego, to czasem polemizuję. Wygaszam osoby, które specjalizują się w sprowadzaniu wątków z tematu na prywatne wyzwiska np. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 22:23 Mnie na forum drażnią różne postacie wyskakujące z reklam i zakrywające połowę ekranu ) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 22:34 wegatka napisała: > Mnie na forum drażnią różne postacie wyskakujące z reklam i zakrywające połowę > ekranu ) ______________________________ o tak mnie ostatnio bladym świtem jakis wariat przestraszyl w robocie dzem dobry krzyczał ??? bez uprzedzenia i przed poranną kawą Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 22:38 ten bez koszulki?! z lokatymi włosami? kurczę, do mnie tak nikt nie krzyczy, tylko budzik mi pipka Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Kto Was drażni na forum? 28.11.05, 22:39 Czasami znajdzie się ktoś kto w danym momęcie mnie drażni, ale to właściwie o wypowiedź chodzi niż o osobę Sorki, ale drażnią mnie też takie wątki Odpowiedz Link Zgłoś