mamaemmy 08.12.05, 13:34 Zastanawiam się-czy teraz jest jakaś moda na krotkie fryzurki?Albo na włosy do ramion? Ja jako jedna z niewielu mam długie... A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_em71 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:36 Dziś jeszcze do ramion, ale jutro zamierzam to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:38 też mam raczej długie...do połowy pleców zapuszczam..... jutro ide na balejazyk i obetne koncóweczki Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:39 ja mam krotkie na calym ciele. a jak ktos ma byle jakie i watle to tym bardziej powinien obciac bo szkoda forsy na fryzjerow lub dyfuzor chociazby - i tak to nic nie pomoze niestety. to lepiej obciac. Odpowiedz Link Zgłoś
syllllwia Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:42 Miałam do ramion-to chyba była moja najdłuższa wersja, w 2 ciązy obciełam na krótko, bo było wygodniej, teraz czekam do połowy grudnia i idę do fryzjera na pasemka lub baleyage i może podetnę troszkę, bo już troszkę zarosłam, a może zacznę zapuszczać. Jeszcze nie wiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:54 > forsy na fryzjerow lub dyfuzor chociazby - i tak to nic nie pomoze niestety. > to lepiej obciac. )) Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:40 Do ramion, ale mam zamiar je zapuszczać - mam nadzieje że nie dopadnie mnie kryzys bo wiem że wtedy pójdę do fryzjera i zetnę je na kródko!-;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:42 Bardzo długie - do tyłka. I raczej mocne i zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 20:18 a to ja też się pochwale dłuuugie tak mniej więcej do zadka , grube mocne i natutalnie rude - w dzieciństwie przekleństwo teraz raj . Trzy ciąże i długie karmienia nic im nie zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:43 Długie. Teraz już "tylko" do połowy pleców , miałam dłuższe. Nie wyobrażam sobie mieć krótkie. Źle bym sie czuła i już . Do perfekcji mam opanowane fryzury na wyjścia i na codzień i nie zabiera mi to wiele czasu. Ostatni i jedyny raz miałam krótkie na swoją komunnię . Od tamtego czasu juz zawsze mniej lub bardziej długie. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 13:44 Zawsze mialam dluuuuugie wlosy, zreszta mam grube i geste, ale od paru miesiecy mam krotkie, zupelnie krotkie, to bylo radykalne cięcie) Ale juz nie zapuszcze raczej) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:02 Ja mam długie, choć kilka dni temu sporo obcięłam i mam tylko za łopatki. Lubię tę fryzurę, w zasadzie zawsze miałam długie włosy. Kiedyś (3,5 roku temu) obcięłam na "prawie - krótko", ale to była pomyłka Proste, długie, bez grzywki. Pozdarwiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:39 mam długie do ramion ale cienkie ..i proste dradea odbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:25 srednie z rzutami co jakis czas na dlugie czyli zapuszczam, obcinam, zapuszczam, obcinam Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 15:06 18_lipcowa napisała: > zapuszczam, obcinam, zapuszczam, obcinam slusznie kochana slusznie moze sie wzmocnia Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 15:51 Krótkie czy długie-ważne,by były umyte... Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Mruczek96 08.12.05, 18:16 A cóż to za urocza niewiasta w Twojej sygnaturce gości? Czyżby to Ty we własnej osobie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 goniag33 08.12.05, 21:34 nie nie moje zdjecie jest w wizytowce zapytaj Czajke ona rozpoznaje bezblednie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=33140661&a=33161803 ciesze sie ze sie na tej niewiascie poznalas bo rzeczywiscie jest urocza )) papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: goniag33 09.12.05, 10:16 Ajajaj, jak się dziewczynki z jakiegoś ukrytego forum starają, ile wkładają wysiłku i fatygi, niunie, niczym się od Lipcowej nie różnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: goniag33 09.12.05, 10:22 jejejej - jak sie adwokacik znalazl i serduszko koffane ach jak milusio ach niuniu ty to empatyczna jestes jejej Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: goniag33 09.12.05, 10:35 Nie przeceniaj mnie, dziubdzielu. Tam empatyczna czy inne trudne słowo nijak do mnie nie opasuje. Wolę obserwować wojny bab w kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: goniag33 09.12.05, 10:52 ledzeppelin3 napisała: > Nie przeceniaj mnie, dziubdzielu. dziubdziel - to dopiero trudne slowo! )) nawet ci sie zrymowalo ladnie dziubdzielu-kisielu )) Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: goniag33 09.12.05, 12:09 > Ajajaj, jak się dziewczynki z jakiegoś ukrytego forum starają, ile wkładają > wysiłku i fatygi, niunie, niczym się od Lipcowej nie różnicie. Ależ Moja Droga, a kto Ci powiedział, ze my się chcemy różnić?? No któż przy zdrowych zmysłach chciałby się różnic od kogoś tak doskonałego w każdym calu?? My wszystkie pragniemy być takie jak ONA!)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: goniag33 09.12.05, 12:30 marychna31 napisała: > > Ależ Moja Droga, a kto Ci powiedział, ze my się chcemy różnić?? No któż przy > zdrowych zmysłach chciałby się różnic od kogoś tak doskonałego w każdym calu?? > My wszystkie pragniemy być takie jak ONA!)) O to to! A Ledzepelin nie rozumiem,zazdrościsz dziewczynie popularności czy jak?!Fajna jest to ją ludzie lubią! Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:46 Długie, prawie do pasa W ciązy rosną jak szalone) Stylista, u którego byłam przed slubem powiedział, ze mam typowo hippisowską urodę i właśnie takie długie, lużne, błyszczące, z przedziałkiem po środku włosy wygladają przy takiej urodzie optymalnie Lubię siebie z takimi włosami)) Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:52 Teraz średnie, ale zaliczyłam już chyba wszystkie długości i kolory, w zeszłym roku zapuszczałam z króciutkich. W zasadzie lubię siebie w każdej długości, ale teraz włosy mam osłabione z lekka, bo sporo ich wypadło po ciąży. Najbardziej wkurza mnie, że nie sa ani proste, ani kręcone. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 14:54 do ramion , no moze troche za ramiona... kiedyś miałam do pasa a jeszcze kiedyś króciutkie na faceta Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 15:03 a ja mam teraz krótką grzywkę ściętą asymetrycznie a reszta włosów pocieniowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 15:25 zawsze miałam długie, teraz też, z tyłu do połowy pleców, z przodu do ramion Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 17:33 a ja mam długie do połowy pleców z grzywką prostą.niestety mam mały nałóg i wciąż maltretuje je prostownicą.a ostatnio zafarbowałam na czekoladowy brąz.i lubie te swoje wlosy)) Odpowiedz Link Zgłoś
timaru25 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 18:12 No to kochane, ja jestem w mniejszości, nie mam długich.Mam krótką asymetryczną fryzurkę, obcięłam z długich!!I jest mi dobrze, bo niestety nie wszystkim pasują do rysów twarzy długie włosy. Fajne są długie zadbane, zdrowe oraz pasujące do twarzyczki, natomiast nie lubię u kobiet długich włosów dla zasady( zniszczone,porozdwajane) Krótka fryzurka , do niej fajny makijaż, to też jest b. kobiece!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 23:00 Ja mam krótką fryzurkę, z tyłu krótko, z przodu do brody po skosie. Taka się mężowi podoba i już czwarty rok ta sama. Jutro idę do fryzjera nadać fryzurze kształ i walczyc z odrostami Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Macie długie czy krotkie włosy? 08.12.05, 23:21 zawsze min. do ramion. Dzis zaszalalam i mam krotkie - czuję sie fajnie, mąż tez zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Macie długie czy krotkie włosy? 09.12.05, 09:52 Do połowy szyji raczej nie zapuszczam nie mam gęstych włosów i wolę zdecydowanie krótsze włosy . Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 długie.. 09.12.05, 12:06 ja mam dlugie, za ramiona. Zawsze takie mialam i mam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala ich cinac Odpowiedz Link Zgłoś