edytatar 28.12.05, 22:50 jestem zalamana "CIOCIA" sie spoznia i to o 5,6 dni a 8 msc temu rodzilam i nie ma mozliwosci na kolejne dzidzi/finansowych i mieszkaniowych/boje sie zrobic test ale przeciez nie ma wyjscia no bo ile mozna czekac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elejna Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 22:56 A mnie krew zalała i to w przeddzien waznej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 23:16 to Ci bardzo zazdroszcze mnie by mogla zalac z 10 razy i to nawet niech trwa po dwa tygodnie,oby tylko zalalo... Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 23:00 jednak zrób ten test, może karmisz jeszcze piersią i maluch ostatnio ssał więcej niż zazwyczaj??? Trzymam kciuki aby było po twojej mysli. Daj znać jaki wynik na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 23:15 dZIEKI JUZ NIE KARMIE NIESTETY PIERSIA kupie test ale w sylwestra bo pewnie bede musiala odreagowac,dzieki za wsparcie,bo MOJ sobie spi w najlepsze i jakos sobie tym glowy nie zawraca pa Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 23:16 no tak faceci.... w takim razie do sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 23:17 do sylwestra milej zabawy i szczesliwego nowego roku Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: czekam czekam a tu nic 28.12.05, 23:40 dziekuję i tobie również., chociaż ja baluje w domu z mężem i córkami a co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: czekam czekam a tu nic 29.12.05, 12:54 nie chce Cie martwic ale u mnie bylo podobnie i teraz mam w domu 15 miesieczna Oliwie i miesiecznego Mikolajka tez bylam przerazona ale coz trzeba zyc i brac odpowiedzialnosc za to co sie robi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: czekam czekam a tu nic 29.12.05, 17:20 A ja miewam tygodniowe opóźnienia))i nic z tego nie wychodzi. Miewam również tygodniowe przespieszenia...w najmniej oczekiwanych momentach... Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: czekam czekam a tu nic 29.12.05, 20:25 u mnie podobnie - łudziłam się, że będzie ok a teraz mam 24 miesięczną córeczkę i 7 miesięcznego synka... Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: czekam czekam a tu nic 29.12.05, 20:45 Zrobilam jednak test bo nie daje mi to spokoju ,wyszlo ze nie jestem w ciazy ale "cioci" nadal brak.Ktos napisal ze trzeba byc odpowiedzialnym,jestem dorosla i na pewno odpowiedzialna wiem skad sie biora dzieci i dlatego taka panika bo zabezpieczam sie i taka sytuacja nie powinna miec miejsca.Mam juz parke 14 letniego syna i 8 msc corcie i to mi wystarczy a roznica wieku najwyrazniej swiadczy o tym ze wiem co robie.Dzieki dziewczyny za wsparcie teraz gdy juz zrobilam test to troche spokojniej ale nadal pozostzl maly niepokoj pa Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: czekam czekam a tu nic 29.12.05, 20:54 Na pewno @ sie spóźna. TEst by już wykazał ciąże!Ale musisz sie dalej zabezpieczać, bo czasem owulacja może sie przesunąć.Ja np. zaszłam w ciąże już po terminie @, tzn. byłam pewna, ze lada chwila ja dostane i że dni sa bezpieczne, ale jak sie później okazało miałam owulacje w 35 dniu cyklu!Wszyscy lekarze byli w szoku (chociaz takie rzeczy sie zdarzają!).TAkzę ostrzegam cie, byś nie uwazała, ze teraz jest bezpiedcznie, bo @ ma byc lada chwila. P.S. Ale ta Twoja córa to śliczna, wyglada na tych zdjeciach na 1,5 roku a nie na 8 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: czekam czekam a tu nic 30.12.05, 21:38 Czekalam czekalam ale nie na darmo bo sie doczekalam,teraz z malymi niedogodnosciami ale z psychicznym komfortem moge balowac na "sylwku" pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś