mila1000 30.01.06, 17:58 Gdybyście miały w jednym zdaniu odpowiedzieć na pytanie: Kim jest dla mnie moja mama? Co byście powiedziały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 17:59 Jedna z trzeh najblizszych osob na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:00 hmmmmmmmmm osobą z którą najbardziej się kłócę ale i najbardziej kocham i wiem że ona mnie też to tak w skrócie...))) Odpowiedz Link Zgłoś
owies8 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 09:00 kłótliwą, zaborczą ale jednocześnie najkochańszą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:02 była postacią z dzieciństwa zanim zostałam wyzwieziona do babci, a później lepiej nie pisać bo mnie zjedzą, jak można matki nie szanować i takie rzeczy pisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:05 mozna matki nie szanowac , tak jak i ojca... to ze jacys ludzie nas urodzili nie daje automatycznie NAKAZU szacunku... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:05 dla mnie kimś kogo bardzo , bardzo kocham... mimo nieporozumień... Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 12:36 najprawdopodobniej z tych samych powodów nie opiszę swojej (( Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:19 osobą, z którą się stale kłócę Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:22 elegancką i pedantyczną kobietką do której po latach udało mi się złapać trochę dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:25 moja tez jest pedantką do bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:43 była moim największynm wsparciem, moją ostoją i do dzisiejszego dnia nie mogę pogodzić się z jej odejściem. Walczyła z nowotworem 19 lat i nigdy nie ujrzała mojej młodszej córci i to mnie cholernie boli. A teścia szanuję bardziej niż swojego ojca... Przepraszam ale musiałam to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:51 wiem co masz na mysli.... A teścia szanuję bardziej niż swojego ojca... > Przepraszam ale musiałam to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: do scania81 30.01.06, 19:07 do scania81 dzięki za zrozumienie, widzę że masz podobny problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 18:51 najlepszym przyjacielem kims na kogo moge ZAWSZE liczyc kims kto sie nigdy nie odwroci ode mnie , ciepla kochajaca troskliwa najwspanialsza osoba na swiecie ktora kocham nad zycie Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 19:14 Bezinteresowną osobą na którą zawsze mogę liczyć, którą bardzo kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:21 Jest moją podporą,filarem,dzięki któremu radzę sobie w życiu.Bez niej bym zginęła. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:02 Jedyną osobą na świecie do której mam absolutne i bezwarunkowe zaufanie.Kim jest? Dachem w domu w którym siedzę sobie ja- ze swoimi realnymi i wyimaginowanymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:05 Jest super i zawsze mogę na nią liczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:15 Nikim! Matką dla mnie jest machocha, która pomogła tacie mnie wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
inni_bez_bromby Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:32 Przyjacielem najserdeczniejszym i najlepszym kumplem od kiedy dorosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:36 uwielbiam ją....nic nie trzeba dodawać Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:38 Jest pomocną dłonią zawsze skierowaną w moją strone . Odpowiedz Link Zgłoś
renmak Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 22:51 Do Niej zawsze mogę przyjść i choć nie zawsze zrozumie, to zawsze przytuli Pomocna dłoń, wsparcie, wzór kobiecości i macierzyństwa, skała schronienia, zaufania i bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 30.01.06, 23:05 mama jest dla mnie wspomnieniem pięknym wspomnieniem widze ją niestety już przez m,mgłe tak dawno to było .mama jest dla mnie tęsknotą za nią tyle czasu już jej ze mna nie ma .musiałam żyć bez niej niestety bardzo tęsknie bardzo i szkoda że jej nie ma już ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 01:55 jedna z zastawek w moim sercu.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudy77 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 09:09 Ciepłem i bezpieczeństwem dzieciństwa, przyjaciółka jaką miałam . Od 10 lat wspomnieniem i wieczną tesknotą, pustym miejscem przy stole w Wigilie, brakującą ukochaną, nigdy nie poznaną babcia mojego synka.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilis1 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 09:43 Moja mama jest dla mnie jedynym oparciem. Gdyby nie jej pomoc byłoby mi i mojemu synkowi BARDZO cięzko. I choc czasem wyładowuje na niej swoje frustracje, kochm ją BARDZO ... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli_i_tomka Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 11:01 hmmm... Osobą która odkąd pamiętam upokarza mnie, niszczy, tłamsi... koszmarna pedantka... Kiedy powiedziałam jej o drugiej ciąży usłyszałam "pozbądź się problemu póki możesz"... Nie kocham jej... Nie lubię jej... Toleruję bo jest częścią mojej rodziny... Parę razy razem z ojcem pomogli stąd poczucie wdzięczności i obowiązku... I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 12:46 Oj, ja też nie lubię i staram się dla małego, żeby choć śladowo babcia istniała. Tekst o ciąży: Nie wiedziałam, że chcesz mieć dziecko z Markiem." Moim mężem od ośmiu lat)) Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 dla mnie... 31.01.06, 13:16 ..osoba która kocha mnie bez względu na wszystko...Jest trwałą ostoją i opoką moją... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 15:20 to osoba z ktora najczesciej sie widuje i kloce. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 15:40 kims kto mnie bezusatnnie atakuje, krytykuje, moją traumą, dlugo trwało zanim nauczylam sie ,ze tez cos potrafie, ze mam cos do powiedzenia i ze nie jestem takim beztalenciem jakim zawsze sugerowala... wg niej nawet ziemniaki zle obieralam Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 16:27 trochę patetycznie, ale zawsze, gdy słysze tę pisoenkę to chlipię: "jesteś mi Mamo wszystkim na świecie niebiańską gwiazdą promieniem złotym jesteś mi muzą co dała życie czymś takim wielkim czymś niemal świętym" po prostu moją najlepszą przyjaciółą - zawsze wierną, kochającą, bezinteresowną, na którą mogę liczyć zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 16:31 W.S.Z.Y.S.T.K.I.M!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 16:56 Mama była dla mnie wszystkim, co miałam i straciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kagorek Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 31.01.06, 19:02 największą w życiu tragedią...nawet nie wiem,co straciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
jj09 Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 01.02.06, 16:12 Wiem że zawsze była przy mnie i zawsze będzie. Wiele zrozumiałam i doceniłam jak urodziłam moją córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonek Re: KIM JEST DLA WAS MAMA?????? 02.02.06, 07:53 po prostu Mama :o) kims kto zawsze stanie po mojej stronie i na kogo zawsze moge liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś