kaska1968 21.02.06, 09:53 napiszcie kim jestescie z zawodu.moze takie informacje przydadza sie przy rozwiazywaniu problemow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scania81 Re: Drogie Panie 21.02.06, 09:55 nie wiem w czym to pomoze ale proszę technik ochrony środowiska o specjalnosci uzdatnianie wody i oczyszczanie ścieków. no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: Drogie Panie 24.02.06, 21:23 scania81 napisała: > nie wiem w czym to pomoze > ale proszę No jak w czym?Ktos będzie chciał o coś zapytać np. lekarza, prawnika, pracownika socjalnego tid... to napisze do tej osoby na priv i byc moze ta osoba bedzie tak uprzejma i cos doradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: Drogie Panie 21.02.06, 10:01 Wstyd się przyznać, alem z zawodu polonistka z przygotowaniem pedagogicznym. Dlatego za wszystkie błędy przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Drogie Panie 21.02.06, 10:01 o rany: zawsze mam z tym problem i wpisuję w rubryce zawód to, co akurat jest mi potrzebne z wykształcenia (dyplom) pedagog (nauczyciel po polsku) z dodatkowego wykształcenia (podyplomowe) marketing i zarządzanie z wykonywanej pracy - handlowiec pełną gębą Znam biegle rosyjski)) Studiowałam w Moskwie trochę Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 To już było 21.02.06, 10:08 Wątek na 213 wpisów. Fakt, że może trochę się zdezaktualizował, ale może warto powtórzyć. Niech napiszą te, które skorzystały z takiego wątku - sprawdzimy przydatność. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=582&w=5437546&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: Twoich problemów? n/t 21.02.06, 10:24 z wykształcenia i zawodu specjalista ds. turystyki. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaagata Re: Drogie Panie 21.02.06, 11:28 Z wykształcenia;mgr inż mrg Marketing i zarzadzanie, sped. zarządzanie przedsiebiorstwem inż. zarządzanie i inz produkcji a praca:referen, obecnie na wychowawczym Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Drogie Panie 21.02.06, 21:35 mgr ekonomii pracuję jako główna księgowa w tzw budżetówce ( czyli urzędas ) obecnie na macierzyńskim pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Drogie Panie 21.02.06, 21:46 Marynarz-nawigator. Za rok planuję iść na goelogię. Pracowałam różnie - jako specjalista do spraw pracowniczych w Żegludze Bydgoskiej, handlowiec, aktualnie mechanik samochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Drogie Panie 21.02.06, 21:57 Fotograf ze specjalizacja fotografia reklamowa. Pedagog, doradca zawodowy. Ostatnia praca specjalista d/s PR, obecnie na wychowawczym. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Drogie Panie 22.02.06, 11:37 Skończyłam filologię wschodniosłowiańską. Rosyjski, białoruski, ukraiński do usług Odpowiedz Link Zgłoś
be.em mieszkowamama 22.02.06, 11:42 o rany... to tak jak ja))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: mieszkowamama 22.02.06, 15:24 No widzisz... tylko z tą różnicą, że Tobie udało się to zrobić w Moskwie... Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: mieszkowamama 22.02.06, 15:33 eee... napisałam, że trochę pół roku na stypendium rządowym ale bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: mieszkowamama 22.02.06, 15:35 No to powiedz jeszcze, że kończyłaś w Olsztynie. U nas też takie stypendia są. Wyjazd na ok.5 misięcy do Moskwy... nie załapałam się Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: mieszkowamama 22.02.06, 15:36 zielona góra - ja się biłam o miejsce - zdawałam egzaminy w trybie pilnym, a że nie miałam wówczas żadnego narzeczonego - pojechałam Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: mieszkowamama 22.02.06, 15:41 Eh... tak kocham rosyjski, a nie pracuję w zawodzie... A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: mieszkowamama 22.02.06, 15:43 a skąd! po powrocie z Moskwy załapałam się do handlu z rynkiem wschodnim ale potem zmieniłam branżę do dziś mam kartony w piwnicy z oryginałami książek kupionymi na Arbacie Moskwa jest piękna, rosyjski też. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin_b Re: Drogie Panie 22.02.06, 15:49 Witam serdecznie! (jestem tu nowa) Zawód: pedagog szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_chlopczyka Re: Drogie Panie 22.02.06, 15:55 technik hotelarz studia: narazie tylko dyplom licencjata - dziennikarstwo i komunikacja społeczna w zakresie komunikacji społecznej i public relations wykonywany zawód: obecnie urlop wychowawczy a przed dzidzią pracowałam w małej firmie jako specjalista do spraw handlu, reklamy i marketingu... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Drogie Panie 22.02.06, 16:09 Biolog. Pracuje naukawo w instytucie PAN-owskim o medycznym profilu. W zasadzie to jestem neurobiologiem. Obecnie w polowie drogi miedzy doktoratem a habilitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
222j444 Re: Drogie Panie 22.02.06, 16:31 lekarz, w trakcie specjalizacji z medycyny rodzinnej Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
jktasp Re: Drogie Panie 23.02.06, 00:19 art malarz z przygotowaniem pedagogicznym, skończyłam też liceum medyczne ale to było 100 lat temu, Odpowiedz Link Zgłoś
niepytana Re: Drogie Panie 23.02.06, 01:03 Engineer/designer/draftsman - mechanical (naprzyklad air conditioning), electrical (wszedzie gdzie kopie prad , i... piping - to co przynosi najwiekszy profit (nie mi oczywiscie tylko takim jak Cheney) i o co sie bije swiat czyli gas i oil. Nigdy przenigdy nie wracam do pracy. No chyba ze bede miala profity jak sam Cheney )) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Drogie Panie 23.02.06, 08:28 Technik Obsługi Ruchu Turystycznego Ale teraz zaczynam studia na sgh wiec za 5 lat Pani Magister Ekonomii Odpowiedz Link Zgłoś
mama.mk Re: Drogie Panie 24.02.06, 20:28 mgr administracji, pracuję w wydziale komunikacji Odpowiedz Link Zgłoś