emi1777 04.03.06, 23:26 Zobaczcie to: wirtualnemedia.pl/document,,797122,Chcesz_1000_zl_-_daj_dziecku_na_imie_Tina.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5aga5 Re: Coś nieprawdopodobnego! 05.03.06, 00:39 Super! Krzykniesz : ,,TINA"! a przybiegnie do Ciebie 5 psów i 9-cioro dzieci. Oscara Za pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Coś nieprawdopodobnego! 05.03.06, 08:21 Super pomysł, jak będe mieć córkę to dam na imieGala, albo nie , lepiej Relax, a może Rewia, a gdby tak dać Zwierciadło? O już mam najlepiej będzie dać Chwila dla ciebie ( no co, wołalibyśmy : Chwilko dla ciebie choć do mamusi). Kurczę a jak będzie syn? No wiem to może damy Mens, o pięknie, lub CKM, slicznie choć troszke twardo, a może Playboy?Ha, to jest myśl! (Playboyku choć do mamusi, hihi) Kurczę i jeszcze troszke kasy by wpadło, a tak to przez to nasze "zwykłe" imię Marysia, przepadło! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea jawny przejaw dyskrminacjii:))) 05.03.06, 08:49 a co ....proponuje pikiete pod redakcją... bo matki chlopców...to niby jak maja nazwać... tina-jacek.....tina- wojtek a moze tinek.... jestem oburzona...)) Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: ... 05.03.06, 08:57 bea.bea! tinek - a to dobra, kurna masz łeb! Jak pozwolisz, tez dam Tinek, zawszelepiej niz Playboy Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: jawny przejaw dyskrminacjii:))) 05.03.06, 12:12 Spoko spoko, moze plejboj oglosi cos podobnego dla chlopcow I jak to arystokratycznie brzmi - np. Plejboj Kielbasa "plejboju, czy bierzesz sobie za zone te oto wirdzinie i przysiegasz jej milosc, wiernosc i uczciwosc malzenska oraz ze jej nie opuscisz az do smierci" Odpowiedz Link Zgłoś
brownix Re: Coś nieprawdopodobnego! 05.03.06, 12:40 Tragedia i obciach - czego to ludzie nie wymyślą, żeby wypromować czasopismo. ;/ Rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś