kot_gargamela 29.03.06, 11:58 A czy znacie/same jesteście kims kto sie rozwiódł, mimo że kochał/a tą druga osobę?? Tak mnie naszło. Bo ja tego mojego głupiego męża wciąż kocham, bardzo kocham. Ale miłość to nie wszystko..Niestety a może stety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aolka Re: Rozwód i miłość 29.03.06, 12:47 a znamy ale jak sama powiedzialas milosc to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Rozwód i miłość 30.03.06, 12:15 jestem dzieckiem z rodziny która się rozpadła. Ojciec kochał matke jeszcze dłuuugo po rozwodzie, ale nie umieli sie dogadać. Miłość to nie wszystko, musi być przyjażć, współne aspiracje itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Rozwód i miłość 30.03.06, 12:28 mialam to samo po kilku latach malzenstwa. Przezylam przeczekalam i jest ok przez drugie tyle. Rozwod to pojscie na latwizne Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Rozwód i miłość 30.03.06, 12:36 znam małżeństwo , które, zyje ze sobą już 39 lat ale się nie kochają...są razem ale miłości tam nie ma.. OT przyzwyczajenie...lata, dzieci, dom ... Miłość to ważna sprawa , wolę Twój wariant, niż w/w Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Rozwód i miłość 30.03.06, 13:36 A znam takich co się rozwiedli, bo stronie faceta była ta trzecia. Teraz są znowu razem, mają fajnego drugiego synka. I jest dobrze. joanna Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Rozwód i miłość 31.03.06, 10:18 znam. kochalismy sie w momencie gdy sie rozstawalismy..na szczescie szybko przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś