kalinkaagata 13.04.06, 12:46 boli, boli uh, a mówili, że do leczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo1 Re: Wyrwałam zęba... 13.04.06, 12:49 no własnie ja też bo wiem jaki to ból raz chyba ze 6 talbetek zjadłam ((((((((w nocy więc dokładnie nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
kleo1 Re: Wyrwałam zęba... 13.04.06, 12:48 ja miałam zeba z ogroooooomną dziurą, nie miałam ścianki z jednej strony, ale moja dentystka powiedziała, ze nie da mi go wyrwać, odbudowała ściankę, zab był oczywiście wcześniej truty i mam zęba. za to ostatnio to miałam jazdy normalnie ryczałam po 2 i pół znieczulenia ale było minęło Odpowiedz Link Zgłoś
luleczka1 Re: Wyrwałam zęba... 13.04.06, 13:47 przeżyjesz. ja usuwałam 6 zębów bo zakładałam aparat.uszy do góry. najgorsze za tobą Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Wyrwałam zęba... 13.04.06, 13:49 Też ostatnio miałam wyrywanego ząbka, z tym że mój nie był tragiczny w wyglądzie zewnęcznym ale zrobiła mi się duża torbiel koło korzenia i miałam wybór, leczenie półroczne , zdaniem lekarki z mizernym skutkiem, albo rwanie. Wachałam bo szkoda mi było ząbka, ale jak później koleżanka mi opowiedziała że miała taką samą sytuacje i miała leczonego a po 3 latach zrobiło jej się coś dziwnego w miejscu torbieli że musiała iść na pobranie tkanek i do analizy bo było podejrzenie raka to bardzo szyko wyrwałam tego zęba. Odpowiedz Link Zgłoś