jakuba6 15.04.06, 23:11 to moje pierwsze ,samotne święta,mąż w pracy,bardzo daleko,jestesmy razem 18 lat,zawsze i wszędzie razem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella41 Re: samotne święta 15.04.06, 23:24 nie masz dalszej rodziny, poszukaj kogos wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka75 Re: samotne święta 16.04.06, 08:08 Życzę mimo wszystko wesołych świąt.Mój mąż też pracował przez dłuższy czas daleko. Często byłam sama i było mi bardzo ciężko. Jednak myslałam sobie, że tak czasami bywa, że robi to też dla mnie (lepsza praca). Wszystko można przetrwać. Pocieszało mnie, że choć go nie ma to wiem, że i tak mnie b. kocha i myśli o mnie. Teraz na święta jesteśmy razem . Odpowiedz Link Zgłoś
kmiecin Re: samotne święta 16.04.06, 11:33 Ja również spędzam świeta bez męża WESOŁEGO ALLELUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
jakuba6 Re: samotne święta 16.04.06, 19:55 wiem ,że nie jestem jedyną osobą w takiej sytuacji,tylko nigdy jeszcze cos takiego nas nie spotkało,dlatego jakoś nie umiem się w tym znaleźć,dziękuję za miłe słowa i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
blu-velvet Re: samotne święta 16.04.06, 21:59 to ja mam luksus-moj tez w pracy ...ale zaraz wroci bo na szczescie bliziutko.Ale zeszloroczne swieta spedzalam sama bo niestety tez byl daleko- beznadziejnie bylo,pozdrawiam i trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś