Dodaj do ulubionych

LaBomba, gdzie masz nozyczki??

20.04.06, 11:59
Chyba ciecie lekkie by sie przydalosmile

Juz mi sie rzygac chce od tych wszystkich pyskowek na wszystkich forach
dookola. Zbiorowa menstruacja czy jak?????????
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:07
      Prosilam. Obiecalam cos. Nic.. Czekam teraz ze admin gazety cos zrobi - oni nie rychliwi, ale jak tna to po calosci i po glowach uzytkownikow...
    • evik3 Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:08
      Nie, nie zostaw. LaBomba nie wycinaj. Czemu ma zniknąć niech będzie widać
      jakie "dyskusje" potrafią prowadzić. jedna nie lepsza od drugiej.
      Swoją droga jak można tak żyć internetem. Mnie by się nie chciało tak wykłócac.
      • madziulec Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:18
        No masz racje. NIkt tu jeszcze ci nie napisal, ze jestes pizda.. Pewnie kwestia czasu.
        Coz.....
        Ale skoro akceptujecie takie zachowanie...
        • evik3 Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:30
          Wiesz ja mam duzy dystans do internetu. Ale Ty baw sie tak jak Ci sie podoba.
          Niekoniecznie to akceptuje po prostu nie wdaje się w tego typu dyskusje
          • madziulec Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:34
            ja tez mam duzy wink Wiekszy pewnie niz Ci sie wydaje.
            Wlaczam tracking i tyle...
            I wychodzi, ze dana osoba byla sobie calkiem niedaleko mnie wink))

Ubawilam sie setnie wink
            Wtedy masz dystans jeszcze wiekszy wink
            Ale wiesz.. Mozna miec dyztans i "dystans". Wyzwiska jakos dystansu u mnie niepowoduja, raczej niesmak i prosbe o wykasowanie.
            jesli jednak ktos sie tym podnieca i prosi o pozostawienie - dla mnie jest na takim samym poziomie. Wybacz, nie chce Cie urazic, ale taki lekki rynsztok...
    • iva2 Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:37
      pesher ja mysle, że cięcie i tak nie na wiele się zda, bo bedzie jak na SM, co
      chwila trzebaby było ciąć!!

ja sie tylko dziwię ludziom, że internet wywołuje tyle emocji i sie im
      podpożadkowują.
      rozumiałabym w realu, że człowiek sie nie zatrzyma, ale tu zanim sie coś wysle,
      trzeba wcisnąć enter, więcj jest jakas chwila na ochłonicie.
      kiedyś zwróciłam uwage, że te pyskówi ani ciekawe, ani smieszne, wykpiono mnie!!
      więc byc może to metoda na życie!? na nudę, na frustrację, wreszcie chociaż
      gdzies można pokazać soją władzę, bo w realu nie ma sie odwagi.
      ale to tylko uogólnione rozważania. nie bierzcie zbytnio do siebie wink
      • evik3 Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:46
        O iva2 dobrze to ujęłaś. Pyskówki i tak będą. I na nic się zda wycinanie.
      • madziulec Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:47
        Odpowiem Ci cos. Temat mnie dotyczy,w iec tylko i wylacznie dlatego.
        Na forum osiedlowym wlasnie tez byly tego typu komentarze. Admini pisali, ze nei bedzie cenzury itp. Bo cenzura jest ogolnei rzecza, ktorej nie powinno byc, jest demokracja itp.
        ale ile razy mozna czytac, bo jestes taka, bo cie chlop zostawil. To nie ma znaczenia. Po prostu nie ma. I to bylo tak w kolko Macieju. ja pisze o podatku o drog i czytam - ty sie czepiasz bo cie chlop zostawil. Zadaje pytanie o cokolwiek i to samo.

Pojawialy sie nicki znikad - po prostu duchy ;-0 Zero historii i zero potem nastepnych postow. Poszczekac, poszczekac i zniknac.
        Jedna z tych osob, ktore na forum pisaly twierdzila, ze mieszka w jednej klatce ze mna. A zeby bylo smieszniej - akurat ja bylam pierwsza osoba, ktora zamieszkala w tej klatce, znam wszystkich i jakos wydaje mi sie, ze nie mam problemow komunikacyjnych z sasiadami. nie rzucam im sie na szyje, ale tez nie pluje im pod nogi i vice versa. Wiec uwazam, ze wlasnie na tym polega dulszczyzna. W internecie jestesmy anonimowi (no moze nei do konca, bo mnie zna cale osiedle...) i stad szczekanie, bo tak jest wygodniej. I plotkowanie.

Tylko sa pewne granice. Bo jeszcze powiedziec, ze mnie chlop zostawil to nie jest plotka a stwierdzenie faktu. Powod - znam tylko ja i on i mysle, ze nikomu nic do tego. Jedna z przyczyn jest kochanka i chore dziecko, ktore mamy. I tyle. To nasza sprawa. Ludzie jednak kochaja wlazic z butami w czyjes zycie, za to gotowi zabic, gdy ktos wlazi w ich zycie...

To tyle.
        Nie cierpie wyzywania. Mozna dyskutowac, mozna miec odmienne zdanie, na tym polega zycie...
        Ale to naprawde nic milego, gdy czyta sie tego typu obelgi... I ja tego tak nie zostawie. Przykro mi.
        • evik3 Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:51
          Madziulec Ty chyba nie potrafisz sobie odpuścic? co? Tam temat się skończył
          więc zaczynasz tutaj. Wszysy, którzy chcieli przeczytali Twoje wypowiedzi w
          tamtym watku.
          Jak masz taka potrzebe wiecznego opowiadania o sobie to załóż swoje forum. Tam
          będziesz mogła się wykłócać, wycinać i pisać o sobie.
          • madziulec Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 12:55
            Nie wyklocam sie. Akceptujecie rynsztok.
            Wrecz iles z was domaga sie, by zostal. I nie widzicie w tym nic zdroznego.

Czy tak samo akceptujecie kradzieze, morderstwa i podobne rzeczy?

Pyszota. Super.. Strasznie mi sie tu podoba. Kubel pomyj mozna wylac i nic nie grozi.
            • iva2 Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 13:12
              Magdo.
              rozumie Cię, Twoją złość.
              ale każdy niech sam odpowiada za siebie, tak będzie najzdrowiej!
              atakowanie Ludzi tylko za ich odmienne upodobania czy odmienne zdanie to
              niepotrzebna strata czasu.
              to forum dyskusyjne przypominam: gdybysmy we wszystkim byli zgodni, fora
              poumierałyby z nudów, z braku tematów do dyskusji.
              żeby było jasne: nie popieram agresji, ale lekka ironia czasami nikomu nie
              zaszkodzi!

ps. jak długo jest odbiorca pyskówek, tak długo będą one się toczyły wink
              • madziulec Iva, zgadzam sie 20.04.06, 13:14
                I dodam jeszcze.. jak dlugo jest tlum cieszacy sie igrzyskami - beda te igrzyska wink

Ciekawe kiedy nastepny atak.. Co znowu wymysla podejrzane nicki?
                • evik3 Re: Iva, zgadzam sie 20.04.06, 13:20
                  Ja nie podniecam się tymi przepychankami, prawde mówiąc przeczytałam je dopiero
                  niedawno. Jak już skończyłyście. Żeby wiedzieć co komentuje big_grin
                  A jestem za tym zaby zostawić ponieważ uważam, że kazdy powinien być
                  odpowiedzialny za to co pisze.
                  Jeśli post zniknie lub cały wątek nikt nie będzie wiedział do czego dana osoba
                  jest zdolna. I tak na prawde gorzej wychodzi na tym osoba obrażająca niż
                  obrażana.
                  • madziulec Evik... 20.04.06, 13:30
                    Jest tylko jeden problem - wiadomo kto ja jestem. Oczywiscie czysto teoretycznie. Wiadomo, ze mam swoje forum, czyli ok. Ja jestem ja.
                    Osoby obrzucajace mnie ekskrementami nie istnieja. Nigdzie nie napisaly zadnego posta, nigdzie nie zaistanily w sieci.

To tak jakbys walczyla z duchem lub gniewala sie na ducha, ze cie starszy....
                    Moze porownanie idiotyczne, ale mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi.
                    Ten ktos nie hce powidziec kim jest - nie ma nawet odwagi cywilnej.
                    • iva2 Magda ;-) 20.04.06, 13:36
                      > To tak jakbys walczyla z duchem lub gniewala sie na ducha, ze cie starszy....
                      > Moze porownanie idiotyczne, ale mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi.
                      > Ten ktos nie hce powidziec kim jest - nie ma nawet odwagi cywilnej.
                      >

tymbardziej nie wdawałabym się w dyskusje, to jak walka z wiatrakami.
                      szkoda czasu, energi.
                      Magdo, skoro masz poczucie, że Ciebie znają, to bezsensem jest sie tłumaczyć.
                      ktos ma perswazyjna radość, że udaje mu się Ciebie sprowokować, bądż ponad to!!
                      stac Cie na to, mam nadzieję.
                      • madziulec Re: Magda ;-) 20.04.06, 13:47
                        Pyskowki, a raczej obrzucanie blotem nasila sie w momentach:
                        - gdy zblizaja sie rozprawy sadowe
                        - gdy nie dochodza do skutku widzenia z dzieckiem (zazwyczaj z powodow medycznych)

Nie sugeruje nic. Narazie stwierdzilam rzeczywiscie, ze osoba mieszka w okolicach Warszawy. Naprawde da sie to stwierdzic.
                      • safrona Re: Magda ;-) 20.04.06, 14:22
                        iva2 napisała:

> .

> Magdo, skoro masz poczucie, że Ciebie znają.

Jedno wyjasnienie. Nie znam Madziulca osobiście, znam tylko z forum. To że ona
                        w każdym swym oponencie widzi swojego eksa, albo jego kochankę, czy jedno i
                        drugie, to świadczy tylko, że ma chyba już jakieś stany maniakalne. W jednym
                        tylko wątku na zmianę twierdziła, że jestem kochanką, albo kims z
                        forum "nietypowe". Ani jedno, ani drugie nie jest prawdą. Nie jestem też z
                        Warszawy.
                        To są jej wymysły, do których poważnie podejść. Nie chcę już dalej wchodzić w
                        utarczki, więc wpis Madziulca, który teraz na pewno się pojawi zignoruję.
                        • madziulec Co do roznych trickow komputerowych 20.04.06, 14:26
                          najciekawsze jest to, ze sa programy zdolne do tarckowania osoby. Niestety.
                          Ja tez myslalam, ze to niemozliwe.
                          Do pewnego momentu, kiedy kolezanki z innego forum udowodnily, ze mozna wykasowac historie tlena i gg a jednak gdzies tam zostaje...
                          Nie chodzi o to, czy sie bawie w to czy nie.
                          Kiedys sama sprawdzilam jak dziala keylogger. pasjonujace - zapisuje dokladnie wszystko,a nawet nei widac, ze jest zainstalowane.

Nie jestesmy anonimowi. Myslimy, ze jestesmy. Nie napisalam, ze te osoby sa z Warszawy - okolice Warszawy. Wystarczy???
                          • safrona Ostatni wpis 20.04.06, 14:30
                            Nie jestem z okolic Warszawy, chyba, że uznać, że miejsce oddalone o 300 km to
                            okolice.
                            I zrozum wreszcie, że nie mozesz szpiegowac osób na forum, nie bedąc adminem
                            gazety.
                            • madziulec Psy szczekaja. Jaki nick znow wymyslisz 20.04.06, 15:00
                              i na jakim forum?
                    • evik3 Re: Evik... 20.04.06, 13:37
                      Madziulec ja kończe tą dyskusje. Dobrze iva napisała: jak długo jest odbiorca
                      pyskówek, tak długo będą one się toczyły wink
    • matka_polka_wygodna Re: LaBomba, gdzie masz nozyczki?? 20.04.06, 15:32
      ech... poczułam atmosferę z Samodzielnej...big_grinDDDDDDDDD
    • madziulec Sorki... 20.04.06, 19:23
      Wlasnie odebralam maila od twoj_cien tresc radosna "won szmato"...
      IP sprawdzone. Zglosilam do administracji.
      Dlaczego to pisze? Ano dlatego, ze to nie zakonczy atakow.

Przykro mi, ze watek nie znikl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka