Dodaj do ulubionych

czy zdrada z kobieta to zdrada?

04.05.06, 02:58
no....wlasnie sie zaczelam zastanawiac.

Czy Wy , personalnie, uwazacie, ze jest to zdrada? Slyszalam wszem i wobec od znajomych
mezczyzn, ze nie mieli by nic przeciwko zeby ogladac swoja zone/ dziewczyne w akcji z inna
kobieta.. Ale jeden z nich powiedzial ze gdyby cos takiego mialo miejsce gdyby on byl powiedzmy w
delegacji, to juz wtedy bylaby to zdrada.. On moze ogladac swoja kobiete z inna kobieta ale tylko
wtedy kiedy jest obok. Gdyby czul sie wykluczony to juz nie jest tak rozowo. Czy wasz maz mialby
cos przeciwko:

a) gdyby mogl sobie poogladac ( nawet nie dotykac, ale tylko popatrzec)

b) gdyby nie bylo go z wami i tylko mogl by o tym posluchac?

Co o tym sadzicie ? Jak wasi mezowie by zareagowali ?
Obserwuj wątek
    • gabi683 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 07:40
      headonshoulders napisała:

> no....wlasnie sie zaczelam zastanawiac.
      >
      > Czy Wy , personalnie, uwazacie, ze jest to zdrada? Slyszalam wszem i wobec od
      z
      > najomych
      > mezczyzn, ze nie mieli by nic przeciwko zeby ogladac swoja zone/ dziewczyne w
      a
      > kcji z inna
      > kobieta.. Ale jeden z nich powiedzial ze gdyby cos takiego mialo miejsce
      gdyby
      > on byl powiedzmy w
      > delegacji, to juz wtedy bylaby to zdrada.. On moze ogladac swoja kobiete z
      inna
      > kobieta ale tylko
      > wtedy kiedy jest obok. Gdyby czul sie wykluczony to juz nie jest tak rozowo.
      Cz
      > y wasz maz mialby
      > cos przeciwko:
      >
      > a) gdyby mogl sobie poogladac ( nawet nie dotykac, ale tylko popatrzec)
      >
      > b) gdyby nie bylo go z wami i tylko mogl by o tym posluchac?
      >
      > Co o tym sadzicie ? Jak wasi mezowie by zareagowali ?
      >
      >

Zdrada jest zdrada i to nie ma znaczenia skim .
      • gabi683 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 07:43
        Co innego jesli sie wie a co innego jesli ktos sie dowiaduje po fakcie smileJesli
        dwoje dorosłych ludzi mają ochote na taka zabawe to czemu nie ,Ja nie widze w
        tym nic zlego smile
    • mangoosta3 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 07:50
      oczywiscie , że to zdrada
    • edorka1 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 07:53
      O co za dziwny dylemat z samego rana??Dlaczego kobieta ma zdradzac faceta z
      inna kobietą??Jak sobie odpowiesz na to pytanie, to i poprzednie pytanie sie
      stanie zbędne...
      • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:12
        a dlaczego dziwny? bo nie o tesciowej ani o sasiadce?
        • edorka1 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 15:03
          Bo dziwne jest pytanie "czy zdrada to zdrada" - sama sobie odpowiadasz
          pytając smile)). Zdrada to zdrada...
          • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 15:11
            think outside of the box
    • monia145 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 08:24
      Jeśli facet obserwuje jak żona zabawia sie na jego oczach z inną kobietą to
      jest to seks grupowy. Jeśli nic o tym nie wie i żona robi to w ukryciu to jet
      to zdrada.
    • elza78 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 08:43
      skoro poztrzegamy tolerancyjnie zachowania homoseksualne jako NORME, to seks z
      inna osoba niz partner jest ZDRADA i nie wazne czy jest to kobieta czy
      mezczyzna (w koncu traktujemy takie zwiazki na rowni - czy nie?)
      • joanna266 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 09:50
        a dla mnie zdrada jest wtedy kiedy małż nie wie że ja baraszkuje z kims
        innym.ale jesli wie i jeszcze do tego patrzy sobie z przyjemnościa to co to za
        zdrada?jedno wiem napewno seks z inna kobietą nawet w formie zdrady zostałby mi
        wybaczony,seks z innym facetem skonczyłby sie spakowaniem moich toreb za
        drzwi.taka jest rzeczywistośc.
        • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:13
          dzieki wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo
    • zona_mi Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 09:58
      A Ty miałabyś coś przeciwko figielkom męża z innym facetem:
      a) gdybyś mogła sobie pooglądać (nie dotykać, a może nawet dotykać)
      b) gdyby nie było Cię z nimi i tylko mogłabyś o tym posłuchać?

Jak Ty zareagowałabyś na takie fikołki?
      • roksi23 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 10:08
        No właśnie...
      • edorka1 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 10:35
        Samo sedno smile)).
      • janowa Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 10:59
        Co ciekawe seks kobiety z kobieta jest dla chyba kazdego faceta atrakcyjny
        (podniecajacy), a seks faceta z facetem nie jest - ani dla kobiet, ani dla
        facetow. Nie wiem czemu, ale tak jest. Moze seks dwoch kobiet wyglada jakos...
        niewinnie?...
        Tak samo kazdy, kto wypowiada sie na temat homoseksualizmu potepiajac go, prawie
        nigdy nie podaje przykladu dwoch kobiet w lozku, tylko zawsze facetow, zeby
        zobrazowac jakie to obrzydliwe.

---
        "Bo tak normalnie to człowiek (kobieta człowiek ma pierś, a na niej cyce) wink"
        bonkreta
        • paszczakowna1 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 11:55
          > (podniecajacy), a seks faceta z facetem nie jest - ani dla kobiet, ani dla
          > facetow.

Ejze, czyzby? Zadnej kobiecie tutaj mentalny obraz dwoch przytulajacych sie
          przystojnych chlopakow nie wydaje sie, hmm... pociagajacy? Jakos nie wierze.

Skadinad, cos 90% procent tzw fanfiction typu 'slash' (czyli historyjek typu -
          co by bylo, gdyby Kmicic interesowal sie ksieciem Boguslawem, nie Olenka -
          bardzo popularne zjawisko na Zachodzie) pisanych jest przez kobiety. To chyba
          tez o czyms swiadczy. smile

Ale co do drugiej czesci wypowiedzi, masz racje.
          • janowa Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 12:02
            paszczakowna1 napisała:

> Ejze, czyzby? Zadnej kobiecie tutaj mentalny obraz dwoch przytulajacych sie
            > przystojnych chlopakow nie wydaje sie, hmm... pociagajacy? Jakos nie wierze.
            -
        • mpingo Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:30
          Nie, tu nie chodzi o seks w wykonaniu kobiet i jego charakter.
          Po prostu mężczyznie sprawia przyjemność widok gołej kobiety.
          Widok 2 gołych kobiet to 2 x więcej bodźców. Widok podnieconych
          2 kobiet - jeszcze więcej. Mogą się ze soba nie zabawiać i w
          przeciwnych kątach łóżka prężyć lubieżnie i będzie to samo.
          • janowa Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:33
            Pewnie masz racje.
            Chyba sie wypisze z tego watku, bo jak sobie wyobrazilam dwoch facetow w dwoch
            koncach lozka, nie zabawiajacych sie ze soba i prezacych sie dla mnie lubieznie
            to... zatesknilam za malzem smile)
            ---
            bonkreta
            • mpingo Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 15:39
              I dobrze. Na zdrowie ! smile
      • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:11
        zakladajac ze bylby biseksualny to

a) spoko nie mam nic przeciwko
        b) troche bylabym zazdrosna ale napewno daleko mniej niz gdyby uprawial seks z kobieta.
        • roksi23 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:16
          Spoko...a co jeśli okazałoby sie że ten partner jest lepszy od ciebie?????????
          • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:29
            w czym? ze ma wiekszego penisa niz ja badz jedrniejszy biust?
            • mpingo Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 13:33
              Twój penis i twoje cycki to tylko środki. Celem jest rozkosz.
              Co, gdyby dawał mu większą rozkosz niż ty ?
              • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 15:07
                no ale co jezeli masturbacja albo wibrator sprawia mi wieksza rozkosz? to co, w leb ma sobie moj facet
                strzelic? nie, wrecz przeciwnie, lubi sobie poogladac.

to wlasnie nie o rozkosz chodzi tylko o srodki- ktore sa dozwolone a ktore nie zdaniem waszych
                mezow.
                • mpingo Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 15:41
                  To niemożliwe (aby masturbacja dawała ci więcej).
                  • janowa Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 15:51
                    Ojjjj, to juz zalezy od partnera, nie od wibratora smile
                    ---
                    bonkreta
                  • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 16:38
                    praktyka czyni mistrza, radze pocwiczyc.
                    • mpingo Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 18:47
                      To tak jakbyś usiłowała udowodnić wyższość samotnego wysiłku
                      nad pracą zespołową. Nie do obrony.
                      Nec Hercules contra plures, co się tłumaczy jako lepiej we dwoje,
                      niż samotne boje. smile
                      • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 18:56
                        widac, iz nie cwiczyles.
                        • mpingo Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 19:27
                          GłowoNaRamionach, spróbuj kiedyś z facetem, gwarantuję - porzucisz
                          ogórki.
                          • headonshoulders Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 21:17
                            dziekuje za rade.
                            Ja jednak uwazam ze powinienies nie przeceniac swojej piatej konczyny bo niejeden ogorek pewnie
                            bawil na twoim terytorium.
    • halszkabronstein Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 12:33
      Jeśli są pary akceptujące trójkąty itp to ich sprawa . W sumie to nie zdrada bo
      nikt nie jest oszukiwany ani nikt nie ma żadnych pretensji skoro się na to
      godzi (choc czasem po takim eksperymencie może się pewnie okazać , że wcale nie
      urozmaicił związku , a jedynie popsuł w nim relacje obojga.. ) . Ludzie w końcu
      nawet wymieniają się partnerami i ciągle deklarują , że bardzo się kochają .
      Każdy ma prawo do własnych wyborów byleby czuł się dobrze w wybranym modelu wink.

Mój partner jednak napewno by tego nie zaakceptował . Ja też jakoś nie odczuwam
      takich potrzeb bo bardzo go kocham i gdybym już teoretycznie miała się z kimś
      zabawiać to absolutnie nie widze różnicy miedzy kobietą a mężczyna w tej
      kwestii . Bolałoby mnie gdyby moja ukochana osoba była w ramionach kogoś
      innego , patrzyła na kogoś innego z pożądaniem , dotykała go i odczuwała z tego
      rozkosz . W ogóle by mnie to nie podniecało bo czułabym , ze sama nie jestem w
      stanie go zaspokoić i w związku ze mną odczuwa niedosyt i czegoś (kogoś ?) mu
      widać brakuje . Zdrady nie postrzegam ponadto przez pryzmat samej fizyczności .
      Dla mnie o wiele gorsze byłoby silne zaangażowanie emocjonalne , psychiczne z
      inną osobą...bo to by oznaczało , ze już kompletnie do siebie nie docieramy a
      koniec naszego związku jest i tak kwestią czasu sad. Wiem , że stosunek mojego
      partnera jest taki jak i mój bo już nie raz poruszaliśmy nawet wśród znajomych
      różne takie kwestie.

P.S. Hehe a ciekawe co by powiedzieli niektórzy mężowie jakby im się
      zasugerowało , że kobieta ma ochote sobie popatrzeć na męża uprawiającego seks
      z innym facetem big_grin big_grin.. hihi.. wiem wiem , ze 2 kobiety w tej kwestii są
      traktowane zupełnie inaczej niż 2 faceci , ale mina męża napewno byłaby bardzo
      zabawna big_grin.

• janowa Ciekawe... 04.05.06, 12:39
      Swoja droga, jak zareagowalby facet na propozycje trojkata, ale nie z druga
      kobieta ale z drugima facetem, i nie dla meza, ale dla zony smile W koncu to dosc
      popularna damska fantazja, byc z dwoma facetami naraz smile) Zakladam sie, ze
      wiekszosc tych, ktorzy moga patrzec na zone z inna kobieta, na to juz by sie nie
      zgodzila.
      ---
      bonkreta
      • headonshoulders Re: Ciekawe... 04.05.06, 13:14
        no wlasnie bo jednak o kobiety sa mniej zazdrosni.
        • janowa Re: Ciekawe... 04.05.06, 13:21

> no wlasnie bo jednak o kobiety sa mniej zazdrosni.
          -
          • headonshoulders Re: Ciekawe... 04.05.06, 13:27
            ani rozmiaru biustu wink Po prostu sa inni i "zaopatrzaja" w inne wrazenia.
            • janowa Re: Ciekawe... 04.05.06, 13:30

> ani rozmiaru biustu wink
              Ojjjjj... tu to bym byla ostrozna! Zakladam sie, ze biusty obu zabawiajacych sie
              pan beda porownywac smile))

---
              bonkreta
              • headonshoulders Re: Ciekawe... 04.05.06, 13:33
                sorry nagle zaczelam myslec o trojkacie ze swojej perspektywy i mi sie pomieszalo smile)
                • janowa Re: Ciekawe... 04.05.06, 13:34
                  Ja mysle, ze jak sie ten watek tak bedzie rozwijal, to sie nie tylko tobie cos
                  pomiesza smile))

---
                  bonkreta
      • nanuk24 Re: Ciekawe... 05.05.06, 16:37
        No wlasniesmile

Zaproponowalam mezowi trojkacik.
        Na dwie kobiety zgodzil sie bez namyslu, a kiedy zaproponowalam drugiego
        mezczyzne dla siebie - odburknal 'po moim trupie!'
    • cyborgus Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 04.05.06, 18:40
      juz byla podoban dyskusja na innym forum dla rodzicow, mniej
      rozpowszechnionymsmile)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22378&w=28976586&v=2&s=0
    • adsa_21 Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 05.05.06, 09:39
      dla mojego eks bylaby to zdrada.
    • sol_bianca Re: czy zdrada z kobieta to zdrada? 06.05.06, 12:03
      > a) gdyby mogl sobie poogladac ( nawet nie dotykac, ale tylko popatrzec)
      >
      > b) gdyby nie bylo go z wami i tylko mogl by o tym posluchac?

nie interesuje go ogladanie, ani sluchanie. jest to zdrada, taka jak kazda inna.
      faceta, ktory chcialby "poogladac" zapytalabym, czy rownie chetnie popatrzyl by
      na swoja zone w lozku z innym mezczyzna. nie? a to ciekawe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka