29.05.06, 15:06
Czy wasi mężowie oglądają się za innymi kobietami? Jeżeli tak ,to z jaką
częstotliwością i intensywnością i jak na to reagujecie?
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Mężowie 29.05.06, 15:15
      > z jaką
      > częstotliwością
      co 4 i pół minuty
      > intensywnością
      do slinienia się włącznie
      > i jak na to reagujecie?
      rękoczynami
      • edycia274 Re: Mężowie 29.05.06, 15:18
        Nchyba potrafisz mnie zawsze rosmieszyć wink))...no mój zaraz jak tylko zauważe
        iż kuka gdzieś to obrywa po głowie smile)
        • lila1974 nchyb 29.05.06, 15:20
          Uwielbiam twoje riposty smile

Nie zauważyłam, by się oglądał, ale popatrzec na ładną dziewczyne na pewno
          lubi - sama lubię smile
          • nchyb riposty... :-) 29.05.06, 17:21
            > Uwielbiam twoje riposty
            No zobacz Lilko, a mnie potem od wrednych zlośliwych żmij wyzywają... smile
    • missfatbooty Re: Mężowie 29.05.06, 15:17
      mój tak - czasami. na szczęście potrafię do tego podejść "z przymrużeniem oka" - nie boli mnie to. zwykle żartuję sobie, że mu sie głowa odkręci.
      zdarza się, że mój mąż do mnie mówi "zobacz jaka sztunia!" - nie wzbudza to we mnie negatywnych emocji. myślę, że to zasługa relacji jakie są między nami. mój poprzedni facet powodował u mnie totalny wkurw samym spojrzeniem na atrakcyjna kobietę. ale przy nim zawsze czułam się nie-dość-dobra.. a mój nigdy nie dał mi powodu żebym sie tak czuła smile
    • kasia0802 Re: Mężowie 29.05.06, 15:21
      nie zalezy mi czy patrzy czy nie.
      • joanna266 Re: Mężowie 29.05.06, 15:31
        a ja lubie jak patrzy na inne kobiety.zreszta jak jestesmy razem to sama mu
        mowie"spójrz jaka laska"moj małż lubi duze, jędrne piersi i za kobietami ktore
        maja czym oddychac zawsze sie obejrzy.dla mnie to jest męskie i chyba nawet
        seksowne zachowanie.ale oczywiście najbardziej lubie gdy patrzy na mnie takim
        wzrokiem że wrrrrrsmile))))
    • be.em Re: Mężowie 29.05.06, 15:34
      mój się nie gapiwink na mnie się gapiwink i na J.Losmile)
    • reyhana Re: Mężowie 29.05.06, 15:46
      Publicznie go policzkuję
    • agaa_p Re: Mężowie 29.05.06, 16:34
      martwiłabym się, gdyby się wogóle nie oglądał chociaż fakt, że przy mnie robi to rzadko, predzej sama mu pokażę jakąś "niezłą sztukę".
      Wystarczy, że mnie musi oglądać codziennie hehe ;p
      • nosmoking1 Re: Mężowie 29.05.06, 20:43
        Ja tez lubie sie obejrzec za przystojnym facetem smile
    • shady27 Re: Mężowie 29.05.06, 20:49
      jak idzie jakas ladna ulica to sie obejrzy,a ja z checia skomentuje czy mi tez sie podoba czy nie.....przeciez jak sie jest na diecie to mozna popatrzec na jadlospis, to samo tyczy sie innych kobiet...poki nie oglada sie za facetami jest ok
    • mat.teacher Re: Mężowie 29.05.06, 20:51
      Mój się nie ogląda.
      Po ulicach nie chodzi bo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pracuje.
      A poza tym w domu ma MNIE!!!!!!!!!!
      • ekan13 Re: Mężowie 29.05.06, 20:57
        Z racji, że to net więc wolno mi napisać, że absolutnie nie.
        Inne kobiety go wręcz denerwują, zwłaszcza takie długonogie w mini.
        • zonka77 Re: Mężowie 29.05.06, 21:06
          hyyymmm....szczerze mówiąc to nie lubiłabym jakby się oglądał tongue_out Taka wrednie
          zazdrosna jestem big_grin
          Szczęście że się nie ogląda za laskami i w życiu by nie skomentował ze jakaś
          laska jest super - a czy to dla tego że nia ma potrzeby czy raczej dlatego że
          wie że mi to sprawi przykrość (to drugie pewnie tongue_out ) to mi już obojętne. Ważne
          że się nie ogląda i nie sprawia mi przykrości. Ja też się nie oglądam i wiem że
          gdybym się oglądała(za facetem) albo co gorsza skomentowała, byłoby mu przykro.
          • zonka77 Re: Mężowie 29.05.06, 21:11
            Czasem mimowoli kiedy idzie jakaś niesamowita dziewczyna to ja się gapię...na
            niego - czy on się nie gapi. To silniejsze odemnie. On się wtedy od razu patrzy
            na mnie i uśmiecha, nic nie mówi ale ja wiem że on wie że ja sprawdzam i go to
            śmieszy ale mu nie przeszkadza, tylko mnie najwyżej przytuli albo powie
            komplement jakiś no i wtedy mi głupio jest że tak się zachowuję a z drugiej
            srony...milutko smile
            • rzukers Re: Mężowie 29.05.06, 21:25
              mój M nigdy przy mnie a jak mu pokazuje jakąś piękność to mówi:"bez rewelacji"
              albo coś w tym stylusmile) Nawet jaśli to robi tylko przy mnie to mi wystarcy. Do
              dam że jesteśmy ze sobą 12 lat
              • 2006m1 Re: Mężowie 29.05.06, 21:37
                no oglada sie , ja mam to gdzies niech sie oglada, za mna faceci tez sie
                ogladaja a to juz go wkurza nie rozumiem czemu??? (przeciez on tez patrzy na
                czyjas zone (dziewczyne). i to jest dla mnie komplement
    • cyborgus Re: Mężowie 29.05.06, 21:44
      mi nie przeszkadza. maz ma powiedziane ze patrzec mu wolno, byle nie dotykalsmile)
    • agatajulka Re: Mężowie 29.05.06, 22:13
      Mój kiedyś spróbował ale powiedziała,że sobie tego nie życze.Nie jeśli idziemy
      razem.A tak swoją drogą to chyba mam dużo szczęścia-mój mąż jest super.
      • vanilla_sky7 Re: Mężowie 29.05.06, 22:20
        Mojemu małżowi głowa kręci się na boki jak jedzie samochodem.
        Ja mu wtedy przypominam: O, tam jest droga! smile
        Ale na niedzielnym spacerze jakoś udaje mu sie powstrzymać od tego dziwnego
        nawyku. Chociaż ja sama też czasem powiesze oko na jakimś przystojniaku...
    • jusytka No pewnie, każdy normalny facet sie ogląda ... 29.05.06, 22:39
      Obracam to w żart np. - kieruje jego głowę na siebie, pokazując na kogo ma sie
      patrzeć wink
      To normalne, ja tez lubie popatrzeć na jakąś wyjątkowo ładną lub ciekawie ubraną
      dziewczynę, a szczególnie zwracam uwagę na oczy - wybrałam sobie męża z pięknymi
      oczami i na szczęście moi synkowie też mają piękne smile))
    • roksi23 Re: Mężowie 30.05.06, 08:07
      Każdy facet spogląda na piękną kobietę...Ja sama lubie popatrzec na ładny męski
      tyłeczek,i chyba nic w tym dziwnegosmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka