edycia274 05.08.06, 11:11 Ja właśnie się szykuje, jadę z młodą do koleżanki forum. Dzieciaczki położymy wcześnie spać a my sobie winko walniemy ) wracam jutro póżnym wieczorkiem....a koleżanki co robią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias29 Re: Plany na dziś? 05.08.06, 11:29 U nas leje, zaraz przyjeżdżają do nas znajomi z synkiem o 4 miechy starszym od naszego Wieczorem jadę do koleżanki z forum na imprezkę domową Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Plany na dziś? 05.08.06, 11:46 a u nas dzisiaj dzien świąteczny))mężus wszedł własnie w trojke z przodu czyli konczy dzis trzydziesci latek.robimy grilka i bedzie troche znajomych.pogoda mało grilowa wiec moze sie wszystko w domu zakonczyc.a potem bede oganiac ten dziki sajgondzieciaki na noc u dziadkow wiec bedzie mozna byc głosno bez ograniczen.trzymajcie kciuki zeby nie lało;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: Plany na dziś? 05.08.06, 14:56 leje, miał być spacer, ale zamiast tego była wizyta na basenie, teraz miał być obiad, ale moje facety śpią.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Plany na dziś? 05.08.06, 19:57 spałam caaały dzień nie sprzątała, nie prałam, nic nie robiłam ograniczyłam się do podtarcia tyłka dziecku, zrobienia mu mleka, i gapienia się jednym okiem jak się bawi na obiad pojechaliśmy do pizzeri, po południu do teściów na ploteczki a teraz będę czytać pół nocy Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: Plany na dziś? 05.08.06, 20:23 Mialam isc zobaczyc co sie dzieje na "festiwalu piwa" ale mi sie nie chcialo, bo zimno i mokro,wiec jak na razie to pije piwko w domu i czekam na meza, az wroci z pracy i zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Plany na dziś? 05.08.06, 20:25 Edi, obrazilas sie na DA? Kurka, mam nadzieje, ze nie przeze mnie... A ja dzisiaj tez czas marnowalam jak sie da, do tego pochrzanily mi sie godziny slubu mojej psiapsiolki i zamiast na 15 pojechalismy na 16... Planow nie mam... Bede sie blakac po necie... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Plany na dziś? 05.08.06, 20:23 Siedzimy z mężem w domu.Ja przed kompem,on patrzy na tv. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Plany na dziś? 06.08.06, 21:39 właśnie wróciłam...nie jade nigdzie więcej z moim dzieckiem wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus Re: Plany na dziś? 06.08.06, 21:50 kosciol, obiadek, spac i jutro do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś