23.08.06, 14:33
Powiedzcie mi, czy tylko ja taka durna jestem, że jak tylko widzę jakąś byłą
kobietę mojego męża to mnie aż ściska coś w środku,że obna taka ładna,a ja
taka szara przy niej mycha sad
Obserwuj wątek
    • mysia-mysia Re: Zazdrośc 23.08.06, 14:35
      a to ile tych byłych było?
      • bri Re: Zazdrośc 23.08.06, 14:37
        Ja raczej myślę odwrotnie smile Jaka to ja jestem śliczna a one to takie jakieś
        niespecjalne.
        • wenus2006 Re: Zazdrośc 23.08.06, 14:40
          no wiesz kwestia podejścia, ja to zawsze czuje sie w takich przypadkach NAJ
          • sowa_hu_hu Re: Zazdrośc 23.08.06, 15:35
            ja tez jakos tak mam że nie pałam sympatią do byłych swoich facetów... ale
            nigdy mi sie w sumie nie zdarzyło zebym sie czuła gorsza... nawet wrecz
            przeciwnie...
            a jesli ty sie tak czujesz , jesli masz sie za szarą mysz to zrób cos z sobą smile
    • monia145 Re: Zazdrośc 23.08.06, 15:41
      Jeśli wszystkie byłe Twojego męża są takie super, to jedno z dwóch:
      - albo Ty przestałas o siebie dbać i z równie pieknej kobiety przeistoczyłas
      się w "mamuskę"
      - albo ,skoro mąz wybierał takie piekne kobiety, przesadzasz i tobie tez pewnie
      nic nie brakujesmile))))
      • joanna266 Re: Zazdrośc 23.08.06, 16:11
        a ja jestem bardzo zadowolona gdy widze dwie byłe kobiety mojego małza poniewaz
        sa one moimi dobrymi kolezankami a w przypadku jednej to -powiedziałabym ze
        nawet jest to moja przyjaciołkawink)obie sa atrakcyjnymi kobietami.z ta druga
        spotykam sie dosc często i bardzo lubie rowniez jej meza.w listopadzie beda
        mieli upargnionego dzidziusiawinkwogole nie mam zadnych kompleksow na tle bylych
        milosci malza bo to ja jestem w koncu jego zoną.z reszta on sam czesto powtarza
        ze "mozna przyjemnie spedzac czas z innymi kobietami szukajac przy okazji tej
        wlasciwej i jedynej na reszte życia"wredne jest troche to powiedszonko ale cos
        w nim jednak jestwink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka